Bioderma Atoderm sprchový gél
Ahojte, používa niekto tento sprchový gél?
Celkovo som s Biodermou spokojná, prvýkrát som si kúpila ten gél a teda... Na to, že má byť aj pre atopika, strašne suché ruky po ňom mám a smrdí. A je modrej farby.
No už mi napadlo, že či niekto nevymenil obsah...
Ak ho má niekto doma, je ten gél máte modrej farby?
Ďakujem.

Mám a nepoužívám, vysusoval a akoby drazdil, možno blbá sarza, pričom ale všetky mlieka a balzamy z tejto rady atoderm nám maximalne vyhovuju. Deti majú sprchace, peny a šampóny vždy Hipp.
Sprchac byva casto v zlave alebo v akciovych balickoch, mozno to neni zrovna najsilnejsi produkt z tej rady… osobne gel nepouzivam, ale mlieka, balzamy ano a su vynikajuce
Mám skúsenosti len so sprchovym olejom Bioderma Atoderm, tým žltým . Mám deti s atopickou pokožkou a obehala som s nimi niekoľko lekárov, nič nepomohlo. Ani kortikoidy (tie len na krátky čas). Po cca 2 týždňoch používania Biodermy sa im pokožka neskutočne zlepšila. Používame po sprchovom oleji ešte Bioderma Atoderm gél- creme. Je to v podstate gél, zmierňuje aj svrbenie , osobne ho používam aj keď ma svrbí pokožka po pobyte na slnku .
Ďakujem vás všetkým.
Objednávala som v akcii 2+1 a chcela som vyskúšať aj niečo nové, lebo naposledy som mala presne ten žltý olej 3 litre, tak že skúsim inú vôňu.
Tak som skúsila 🤦♀️
Nevadí, snáď zvyšku rodiny bude robiť dobre.
Mám a nepoužívám, vysusoval a akoby drazdil, možno blbá sarza, pričom ale všetky mlieka a balzamy z tejto rady atoderm nám maximalne vyhovuju. Deti majú sprchace, peny a šampóny vždy Hipp.
@miriamzba ďakujem za pripomenutie HIPP, ten bol v minulosti tiež super
Jemné modrá.
Taká obyčajná vôňa, žiadna parfumovaná, mne nevadí.
A ani som si nevšimla, žeby vysušovala.
@vkatush ďakujem, presne v takú názornú ukážku som dúfala. Pomohla si mi
On je bez parfumu ! Nemá vonat preboha! Ja ho pouzivam a som s nim ok. Ak ale chcete parfemovy tak potom vyskusajte zo sekcie parfemovych :D ak nie tak skuste olejovy vola sa DEXERYL čistiaci olej je tiez sice neparfemovy ( co je plus) ale olej akoby inak vonia ako ta bioderma.
On je bez parfumu ! Nemá vonat preboha! Ja ho pouzivam a som s nim ok. Ak ale chcete parfemovy tak potom vyskusajte zo sekcie parfemovych :D ak nie tak skuste olejovy vola sa DEXERYL čistiaci olej je tiez sice neparfemovy ( co je plus) ale olej akoby inak vonia ako ta bioderma.
@lindayaaa to je v poriadku, že je bez parfumu a nemá voňať. Ale smrdieť nemusí. Ostatné od Biodermy sú bez parfumu a voňajú tak prirodzene
Mozte mi napisat ktore? Lebo pokial viem tak vsetky su s parfumom :D
@lindayaaa opravujem sa, sú jemné parfumované.
Keď ho TY používaš a si s ním OK, tak celý svet má teraz zalapať po dychu a byť s ním ok? Tie výkričníky nie sú potrebné, napísala som SVOJ názor na jeho vôňu. Snáď ak založím tému, je v poriadku napísať aj, prečo som s ním nespokojná. Jednoducho mne konkrétne pri tomto výrobku smrdí to "bez parfému".
A slovo "preboha", prosím ťa nepoužívaj v bežnej komunikácii s neznámym človekom, trochu to vyjadruje tvoj dešpekt k nemu. 6 žien sa tu vyjadrilo a nepotrebovali mi písať slovo preboha a používať výkričníky.
Juj niekoho som urazila lebo nema pravdu 😂😂😂 A to je zvolacia veta ked je s vykricnikom mimochodom. A nebud taka precitlivena preboha.
Este som ti aj poradila ale ked nemam pravdu tak zautocim ze 😂😂😂 joj deti moje osprostene 😂 ( to je vyrok z davneho Majstra N ) pre pripad dalsej urazky 😅