Bioderma Atoderm sprchový gél
Ahojte, používa niekto tento sprchový gél?
Celkovo som s Biodermou spokojná, prvýkrát som si kúpila ten gél a teda... Na to, že má byť aj pre atopika, strašne suché ruky po ňom mám a smrdí. A je modrej farby.
No už mi napadlo, že či niekto nevymenil obsah...
Ak ho má niekto doma, je ten gél máte modrej farby?
Ďakujem.

Mám a nepoužívám, vysusoval a akoby drazdil, možno blbá sarza, pričom ale všetky mlieka a balzamy z tejto rady atoderm nám maximalne vyhovuju. Deti majú sprchace, peny a šampóny vždy Hipp.
Sprchac byva casto v zlave alebo v akciovych balickoch, mozno to neni zrovna najsilnejsi produkt z tej rady… osobne gel nepouzivam, ale mlieka, balzamy ano a su vynikajuce
Mám skúsenosti len so sprchovym olejom Bioderma Atoderm, tým žltým . Mám deti s atopickou pokožkou a obehala som s nimi niekoľko lekárov, nič nepomohlo. Ani kortikoidy (tie len na krátky čas). Po cca 2 týždňoch používania Biodermy sa im pokožka neskutočne zlepšila. Používame po sprchovom oleji ešte Bioderma Atoderm gél- creme. Je to v podstate gél, zmierňuje aj svrbenie , osobne ho používam aj keď ma svrbí pokožka po pobyte na slnku .
Ďakujem vás všetkým.
Objednávala som v akcii 2+1 a chcela som vyskúšať aj niečo nové, lebo naposledy som mala presne ten žltý olej 3 litre, tak že skúsim inú vôňu.
Tak som skúsila 🤦♀️
Nevadí, snáď zvyšku rodiny bude robiť dobre.
Mám a nepoužívám, vysusoval a akoby drazdil, možno blbá sarza, pričom ale všetky mlieka a balzamy z tejto rady atoderm nám maximalne vyhovuju. Deti majú sprchace, peny a šampóny vždy Hipp.
@miriamzba ďakujem za pripomenutie HIPP, ten bol v minulosti tiež super
Jemné modrá.
Taká obyčajná vôňa, žiadna parfumovaná, mne nevadí.
A ani som si nevšimla, žeby vysušovala.
@vkatush ďakujem, presne v takú názornú ukážku som dúfala. Pomohla si mi
Tiež som ho mala, žiadna vôňa nič, už kupujem len olej
Kúp si ten žltý olejový sprchác, ten je lepší ...
On je bez parfumu ! Nemá vonat preboha! Ja ho pouzivam a som s nim ok. Ak ale chcete parfemovy tak potom vyskusajte zo sekcie parfemovych :D ak nie tak skuste olejovy vola sa DEXERYL čistiaci olej je tiez sice neparfemovy ( co je plus) ale olej akoby inak vonia ako ta bioderma.
On je bez parfumu ! Nemá vonat preboha! Ja ho pouzivam a som s nim ok. Ak ale chcete parfemovy tak potom vyskusajte zo sekcie parfemovych :D ak nie tak skuste olejovy vola sa DEXERYL čistiaci olej je tiez sice neparfemovy ( co je plus) ale olej akoby inak vonia ako ta bioderma.
@lindayaaa to je v poriadku, že je bez parfumu a nemá voňať. Ale smrdieť nemusí. Ostatné od Biodermy sú bez parfumu a voňajú tak prirodzene
Mozte mi napisat ktore? Lebo pokial viem tak vsetky su s parfumom :D
Mozte mi napisat ktore? Lebo pokial viem tak vsetky su s parfumom :D
@lindayaaa opravujem sa, sú jemné parfumované.
Keď ho TY používaš a si s ním OK, tak celý svet má teraz zalapať po dychu a byť s ním ok? Tie výkričníky nie sú potrebné, napísala som SVOJ názor na jeho vôňu. Snáď ak založím tému, je v poriadku napísať aj, prečo som s ním nespokojná. Jednoducho mne konkrétne pri tomto výrobku smrdí to "bez parfému".
A slovo "preboha", prosím ťa nepoužívaj v bežnej komunikácii s neznámym človekom, trochu to vyjadruje tvoj dešpekt k nemu. 6 žien sa tu vyjadrilo a nepotrebovali mi písať slovo preboha a používať výkričníky.
Juj niekoho som urazila lebo nema pravdu 😂😂😂 A to je zvolacia veta ked je s vykricnikom mimochodom. A nebud taka precitlivena preboha.
Este som ti aj poradila ale ked nemam pravdu tak zautocim ze 😂😂😂 joj deti moje osprostene 😂 ( to je vyrok z davneho Majstra N ) pre pripad dalsej urazky 😅