icon

Bloom Robbins gumiky alebo Venira kolagén na vlasy

Dnes o 08:29

Potrebujem rast vlasov… investovať radšej do 3 mesačného balenia bloom robbins gumikov alebo do venira kolagenu a vitamínov na pleti vlasy a nechty ? Pripadne nejaké overené skúsenosti nemáte

veronikah96
Dnes o 10:08

Ja som s Bloom Robbins veľmi spokojná 🙂

simkima
Dnes o 10:24

@veronikah96 mne toto nepomohlo absolutne. za mna su to len gumove cukriky, co dobre chutia. 🙈

anonym_8122a9
Dnes o 10:29

@anonym_autor beriem bloom robins od pôrodu takmer rok a vlasy mi počas kojenia vôbec nevypadávaju.

telusikk
Dnes o 11:44

Ja užívam Vitahair už tretí mesiac a za mňa super, vlasy prestali padať konečne 🙏

anonym_94bdaa
Dnes o 11:54

@anonym_autor
Kolagén prijatý vo forme výživového doplnku sa v tráviacom trakte štiepi na aminokyseliny a krátke peptidy. Tieto stavebné jednotky sú následne vstrebávané do krvného obehu a organizmus ich využíva podľa aktuálnych metabolických potrieb jednotlivých tkanív.
Neexistuje mechanizmus, ktorým by aminokyseliny „rozpoznávali“, že majú smerovať do vlasov, pokožky alebo kĺbov na základe názvu alebo deklarovaného účelu doplnku. Označenia typu „kolagén na vlasy“ preto predstavujú marketingové zjednodušenie, nie fyziologicky cielený účinok.

veronikah96
Dnes o 14:25
@simkima

@veronikah96 mne toto nepomohlo absolutne. za mna su to len gumove cukriky, co dobre chutia. 🙈

@simkima mne zase naopak viditeľne rýchlo začali rásť vlasy , baby vlásky už po mesiaci a okrem toho som nebrala nič ani nemenila nič iné 🙂