Bolí púdrové obočie?
Mam ísť piatok a lepí mi 🤣 veľmi bolí keď robia pudrove obočie? K čomu bolesť prirovnať? Na stupnici od 1 do 10 pričom 10 je maximálna bolesť aké číslo by ste tomu dali?
dava sa krem a poriadne to ani necitis .. ak zacnes ona zas da krem pocka a ide ...
Mňa boleli viac pery a aj tak som prežila. Mne dokonca robila bez úmrtvovacieho krému a mna to teda hlavne šteklilo. Čiže sa nemáš čoho báť.
Neboli
Vsak sa dava krem na umrtvenie 🙂 ked prestane ucinkovat povies a da ti zas, alebo to bude robit aj automaticky 🙂 ale teda prijemne to nie je aj tak 😂 take 2/10 bolest
Baby aj ja mám ísť. Chcem sa opýtať, keďže oni to tam nejako vymeriavaju ten tvar obocia, mám si ho klasický doma upraviť pinzetou či nechať normálne tak a neupravovat to predtým?
Necítila som absolútne nic, potom pri korekcii trosku. Tiez som sa roky bala a bola som veľmi prekvapená ze to absolútne nic nebolo
Baby aj ja mám ísť. Chcem sa opýtať, keďže oni to tam nejako vymeriavaju ten tvar obocia, mám si ho klasický doma upraviť pinzetou či nechať normálne tak a neupravovat to predtým?
@anonym_3e7974 Väčšina upravuje v salóne
@anonym_3e7974 Väčšina upravuje v salóne
@danielad9 že by mi ho nakreslila a vytrhlala čo treba a potom tetovala?
@anonym_3e7974 Ona ti ho upraví, nerob nič.
@anonym_3e7974 Ona ti ho upraví, nerob nič.
@enmery ok ďakujem. Idem o tri týždne tak nejdem ho nijak upravovat
Mna nebolelo. Ale zato tetovanie ocnych liniek, este len to bol masaker...
Mňa to bolelo neskutočne, myslela som si ze pôjdem domov len s jedným. Sama taterka zhodnotila že som privelmi napätá aj keď som sa snažila co najviac uvoľniť (mam zvýšené svalové napatie) Veľa jej to aj krvácalo, ale prežila som a dala by som si ho znova 😀
@anonym_3e7974 Tak aspoň najlepšie uvidí tvoj tvar, ona to bude zareagovať a ukáže ti, ako by to malo vyzerať a budeš môcť zhodnotiť, či si s tým ok alebo nie.
@enmery tiež si myslím, len om tam nechcela prísť jediná neupravená...
Nie neboli, sem tam zastipe. Skor korekciu citit viac, je to este citlive. Ja som bola uz viac krat
@anonym_3e7974 Tak aspoň najlepšie uvidí tvoj tvar, ona to bude zareagovať a ukáže ti, ako by to malo vyzerať a budeš môcť zhodnotiť, či si s tým ok alebo nie.
@enmery baby a ako dlho vám ti vydrží? Ako často to treba chodiť do tetovať? Už to nenaberie taký sivomodry nádych ako majú niektoré ženy?

@anonym_autor mňa to len šteklilo, maximálne 2. Ale každý ma iny prah bolesti. Každopádne bolesť to za mňa nie je