icon

Botox na glabelle je stále viditeľný: Čo robiť?

14. máj 2026

Ahojte pred 10 dnami som bola na botox, robil mi 3 zony, celo, glabela a okolie oci, celo aj oci mam super, ale glabelu mam stale viditelnu. Mxslite, ze sa to este upravi? Buduci tyzden idem na kontrolu, myslite, ze mi dopichce? A plati sa za dopichnutie? Nechala som tam 300 e tak nechcem zasa platit. Dakujem

anonym_6ad0e9
14. máj 2026

Ja som bola len na glabelu . Botox zacina slapat tak naskor na 10ty den. Na 14ty sa ide na kontrolu a dopichnutie. Mne to urobili zadarmo. Ale nevyhladila sa mi ta vraska len zjemnela. Lekarka povedala ze to chce pravidelnost ale ze uplne pravdepodobne nezmizne.

anonym_be41c2
14. máj 2026

Ak si tam mala kožu už tzv. zlomenú, tak botox ti ju úplne nevyrovná. Mám ten istý problém a lekár ma hneď upozornil, že ani po botoxe úplne nezmizne.

anonym_185c48
14. máj 2026
@anonym_6ad0e9

Ja som bola len na glabelu . Botox zacina slapat tak naskor na 10ty den. Na 14ty sa ide na kontrolu a dopichnutie. Mne to urobili zadarmo. Ale nevyhladila sa mi ta vraska len zjemnela. Lekarka povedala ze to chce pravidelnost ale ze uplne pravdepodobne nezmizne.

@anonym_6ad0e9 mne botox účinkuje už na štvrtý deň

anonym_93bdfb
14. máj 2026

Za dopich sa neplati. A na to sa chodi na kontrolu, aby ti to dopichla a na začiatku nemusela dat toho prehnane veľa

autor
14. máj 2026
@anonym_be41c2

Ak si tam mala kožu už tzv. zlomenú, tak botox ti ju úplne nevyrovná. Mám ten istý problém a lekár ma hneď upozornil, že ani po botoxe úplne nezmizne.

@anonym_be41c2 no bola uz dost hlboka, tenka ale hlbsia, do frasa mala som to zacat skor riesit, len som to odkladala z roka na rok🙈

autor
14. máj 2026
@anonym_93bdfb

Za dopich sa neplati. A na to sa chodi na kontrolu, aby ti to dopichla a na začiatku nemusela dat toho prehnane veľa

@anonym_93bdfb super dakujem za info, dr mi vravel, ze ked bude treba dopichne len som sa ho nepytala ci sa za to plati

autor
14. máj 2026
@anonym_6ad0e9

@anonym_6ad0e9 tak to je skoda, myslela som, ze to bude tutovka a nebude ju vobec vidno

autor
14. máj 2026
@anonym_185c48

@anonym_6ad0e9 mne botox účinkuje už na štvrtý deň

@anonym_185c48 ja som celo mala tiez super na 4-5 den, okolie oci teraz cize 10 den, glabela sa zjemnila, ale stale tam je hnusoba jedna😂

zobaka
15. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_6ad0e9 tak to je skoda, myslela som, ze to bude tutovka a nebude ju vobec vidno

@anonym_autor ide o to ci sa vies zamracit ak sa nedokazes zamracit je vysledok finalny a dopichovanie nepomoze, ak sa dokazes zamracit, tak mas malo botoxu, mne sa vzdy vrasky uplne vyhladia, aj ked uz jedna bola zalomena

anonym_73d553
15. máj 2026

Zlomený vrásku treba vyplniť kyselinou a potom botox, bude to hladké