icon

Cenovo dostupná make-up rutina

amalka07
Včera o 19:52

Ahojte baby, snažím sa si vyskladať dobrú make up rutiny z cenovo dostupných produktov, prosím poraďte vaše skúsenosti a aké produkty odporúčate

Hľadám:
Podkladová báza (nikdy som žiadnu nemala, najlepšie okolo 7€)
Make up (do 10€, dobré krytie)
Korektor (mám fit me, je niečo cenovo podobné lepšie?)
Niečo na obočie za lacno
Kvalitné tiene (sú dobré Troublemaker?)
Špirálu mám SkyHigh
Lícenka (okolo 3€)
Bronzer (do 5€)
Kontúru (nová trend it up?)
Dlhotrvácny lacný rúž, taká nude-bordová

Mám 18, potrebujem veci cenovo dostupné, preto takéto ceny. Ak potrebujem este niečo, kľudne napíšte

anonym_f580f0
Včera o 20:05

V 18tich toto na pleť veľa nepotrebuješ. Kúp si podklad od Catrice, make up v tomto veku akýkoľvek, kľudne maybelline, korektor čo ti bude sedieť. Nepotrebuješ ani kontúru, ani bronzer a lícenku. Daj si jeden mono tieň od catrice, špirálu a lesk na pery.

amalka07
autor
Včera o 20:09
@anonym_f580f0

V 18tich toto na pleť veľa nepotrebuješ. Kúp si podklad od Catrice, make up v tomto veku akýkoľvek, kľudne maybelline, korektor čo ti bude sedieť. Nepotrebuješ ani kontúru, ani bronzer a lícenku. Daj si jeden mono tieň od catrice, špirálu a lesk na pery.

@anonym_f580f0 potrebujem to na ples, tak preto takto viac, na bežný deň mám fajn rutinu, pomerne decentne, bez tieňov aj make up, len Korektor, lícenka, obočie a špirála

anonym_f580f0
Včera o 20:12
@amalka07

@anonym_f580f0 potrebujem to na ples, tak preto takto viac, na bežný deň mám fajn rutinu, pomerne decentne, bez tieňov aj make up, len Korektor, lícenka, obočie a špirála

@amalka07 na ples sa nechaj nalíčiť odborníkom. A aj na ples vo veku 18r platí, že menej je viac.

anonym_95789c
Včera o 20:23
@anonym_f580f0

@amalka07 na ples sa nechaj nalíčiť odborníkom. A aj na ples vo veku 18r platí, že menej je viac.

@anonym_f580f0 vidíš v akom rozpočte sa autorka pohybuje, plesové líčenie je dobrých 50-60€ minimálne, aspoň v mojom okolí, teraz som sa objednávala... to jej bude asi veľa vyhodiť za jeden večer....

anonym_a2abba
Včera o 20:23
@anonym_f580f0

@anonym_f580f0 no ja čo mam skúsenosť tak odborníci to vždy urobia až príliš a žena potom zostarne tým ich licenim o 20 rokov viac, nech sa namaluje sama to je najlepsie..podkladovou bázu hydro od Esence, make up od Loreal Paris true match ten je top to druhý ani nevie že máš make up a pekne hydratuje

anonym_95789c
Včera o 20:26

Hlavne dobrá príprava pleti, poriadna hydratácia
Podkladová báza podľa typu pleti, iná na suchú, iná na mastnú, tiež či potrebuješ skôr zmatniť, rozžiariť, proste záleží...
Makeup true match alebo catrice ten s pumpičkou, ale tiež záleží od typu pleti a efektu, ktorý chceš dosiahnuť
Tiene atď v týchto cenových kategóriách máš viac menej prašť jak uhoď, celovečerný trvácny makeup by som nečakala
Fixačný sprej by som ešte pozrela

Pozri nejaké low budget tutorialy, uvidíš čo by ti sadlo aj odtienmi a atď, lepšie ako len z takto napísaného

amalka07
autor
Včera o 20:32
@anonym_a2abba

@anonym_f580f0 no ja čo mam skúsenosť tak odborníci to vždy urobia až príliš a žena potom zostarne tým ich licenim o 20 rokov viac, nech sa namaluje sama to je najlepsie..podkladovou bázu hydro od Esence, make up od Loreal Paris true match ten je top to druhý ani nevie že máš make up a pekne hydratuje

@anonym_a2abba veľmi pekne ďakujem, práve tieto dva produkty som práve pozerala❤️

amalka07
autor
Včera o 20:33
@anonym_95789c

@anonym_f580f0 vidíš v akom rozpočte sa autorka pohybuje, plesové líčenie je dobrých 50-60€ minimálne, aspoň v mojom okolí, teraz som sa objednávala... to jej bude asi veľa vyhodiť za jeden večer....

@anonym_95789c ďakujem za chápavosť❤️

biba_18
Včera o 20:48

ja by som na ten makeup teda nepovedala že druhý nevie že to máš na sebe, radšej zvoľ niečo fakt ľahké, ak nemáš aknóznu pleť - toto je vysokokrycie, lepší je jemnejší fluid…

anonym_a2abba
Včera o 21:17
@biba_18

ja by som na ten makeup teda nepovedala že druhý nevie že to máš na sebe, radšej zvoľ niečo fakt ľahké, ak nemáš aknóznu pleť - toto je vysokokrycie, lepší je jemnejší fluid…

@biba_18 ten true match je extrémne ľahký a zároveň skvele kryje, ja ho používam od mojich 15tich a nič lepsie som nenašla, odporučila som ho aj kamoškam a ostali v šoku, to je asi jediný čo nerobi omietku na tvári alebo skratka takto, nevidno, že nejaký make up máš on tak krásne splynie, aký používaš ?

biba_18
Včera o 22:20

@anonym_a2abba už len to že skvele kryje a nevidno že ho máš si odporuje 😏