icon

Chcem sa o seba viac starať

sonkka
13. okt 2025

Tiež to máte tak, že si popri malom dieťati a domácnosti neviete nájsť čas pre seba?

anonym_4f6f14
13. okt 2025

@sonkka nie, manžel je tiež plnohodnotný rodič. Čo je to za diskusia? Niekto ti povie ano, niekto nie.

anjelicek26
13. okt 2025

Nemat cas je uplna blbost a vyhovorka... nehovorim o high end tip top make upe, ale rano sprcha a v kupelni upravit si vlasy, normalne sa obliect, nahodit aspon maskaru je par minut... kym sa dieta zobudi a muz ti odijde do prace a mas vybavene...

anonym_ca01fa
13. okt 2025

velmi zalezi ake male a narocne je dieta a ako sa zapaja muz, nas bol velmi narocne babatko a ledva bol cas na sprchu, no uz je par mesiacov vacsi a da sa to 😊 dokonca aj pravidelna scincare, tak sa nenechaj demotivovat nie vzdy to proste ide hned, cokolvek robis 🙏

anonym_c93155
13. okt 2025

@sonkka jasne ze sa da. co chces aby sme ti napisali.

denkabemommy
13. okt 2025

Deti mám dve a nepamätám si, že by som si niekedy nevedela na seba nájsť čas ale ja som mala aj mám vždy seba na prvom mieste pre dobro celej domácnosti a jej členov 😂.

ivik4
13. okt 2025

Bolo casu menej, to ano. Ale vzdy som si ho nasla na cvicenie,kozmetiku, nieco . Nezanevrela som na seba vobec

anonym_3e3652
13. okt 2025

Tak väčšinou mi asistuje
Aj pri umývaní vlasov fenovani cesani malovani sa tancovani(kilá)
Ale ,že by bola zo mňa nejaká sláva aj tak nie
Skôr o tom že sa mi nechce

beata_ra
13. okt 2025

vzdy mas cas, ked si ho chces najst. da sa dokonca aj cvicit pri malom dietati, to je taktiez totalna vyhovorka zien!

anonym_27fb2c
13. okt 2025

@sonkka na rodičovskej som vyzerala lepšie ako teraz s 2 deťmi a pracujúca🤣a to sú deti 10+

anonym_ca1c6c
13. okt 2025
@anonym_4f6f14

@sonkka nie, manžel je tiež plnohodnotný rodič. Čo je to za diskusia? Niekto ti povie ano, niekto nie.

@anonym_4f6f14 a co s tým má manžel?

anonym_babf46
13. okt 2025

@sonkka ahoj, vždy som si našla čas.
Chodili a chodia so mnou na masáž, kozmetiku, dokonca aj do posilňovne
Manžela nemám na stráženie k dispozícii, chodí na dlhé turnusy
Všetko si zariadim sama
Jedine, kde som babku poprosila , bolo tetovanie obočia , to bolo na 2hod.
Keď som išla na korekciu obočia, to bola 1/2 hod., išla mladšia so mnou.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_4f6f14
13. okt 2025
@anonym_ca1c6c

@anonym_4f6f14 a co s tým má manžel?

@anonym_ca1c6c ked pride z prace, tak sa vie postarat.

anonym_a55f4b
13. okt 2025
@beata_ra

vzdy mas cas, ked si ho chces najst. da sa dokonca aj cvicit pri malom dietati, to je taktiez totalna vyhovorka zien!

@beata_ra nesúhlasím, záleží ake je dieťa. Ja som mala dcérku, ktora spavala cez deň minimum q ked nespala tak plakala až kým som ju nemala na rukach. Bola som úplne bez energie a večer som zaspala snou. Takže nie niekedy to výhovorka nieje 🙂 lepšie to začalo byť ked mala 10-11m 🙂

anonym_0ec4c7
13. okt 2025

Nie, nemam to tak. Za mna je to len výhovorka lenivých žien a mužov 🫠

really8
13. okt 2025

Este som nenastupila do prace, som doma s dvoma do 2r a zrovna cvicim. Myslim ze si potom stihnem pustit playko.

simca06022011
13. okt 2025

ja mam teda len jedno dieta, ale ked bola mala stihla som v podsate vsetko, ak neratam wcko s otvorenymi dverami... aj sa pred odchodom z domu ucesat a namalovat aj sa kazdy den osprchovat. Proste som mala take dieta, vsetko od malicka som mala naprogramovane presne, o 9:30 pred domov v kociku, o 12tej v postielke po obede doma... 19-20 spat... a tak :DDD a takto to fungovalo dlho.. a ano uzila som si aj cirkusy aj vecerne uspavanie hodinove, a nahanacky, aj choroby.. ale tradicne bol klud

anjelicek26
13. okt 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 tak cas pre seba je kadeco, ja som full time v praci, o deti sa stara manzel a opatrovatelka par hodin denne o najmladsieho, kadernicka, nechty, kamosky ci vecer von s kolegami, aj toto mam... striedame sa, raz ide muz na tenis, fitko, ine dni idem ja, je to fajn... je to vzdy o tej dvojici, co chce, casovo sa da stihat uplne vsetko... stihala by som aj fitko cez obednu pauzu, mam ju v praci dlhu.... len ta moja lenivost 😅

cimage
13. okt 2025

Urcite si cas vie najst kazdy. Proste si treba urobit priority. Mam 3deti a nasla som si cas na cvicenie aj ked len doma. Vecer pozerali rozpravku a ja som mala min 30min cas

anonym_8cdf64
13. okt 2025
@anjelicek26

Nemat cas je uplna blbost a vyhovorka... nehovorim o high end tip top make upe, ale rano sprcha a v kupelni upravit si vlasy, normalne sa obliect, nahodit aspon maskaru je par minut... kym sa dieta zobudi a muz ti odijde do prace a mas vybavene...

@anjelicek26 Povedal kto..ja som pri prvom bola rada že žijem a dostabrh6sa wc 😅..A to som mala dvadsať. Bola som na neho sama a nemohla sa pohnúť od neho ani na krok .Nikdy nespával v noci dobre, aj 10x som musela vstávať na kojenie. To trvalo až do 3 rokov. Cez deň tiež moc nenaspal. Proste náročné a hyperaktívne dieťa. Keby mi občas neprišla pomôcť a zabaviť hlavne mama tak di to hodím..V tom čase neboli ani žiadne vymoženosti ako dnes. Ale zase nemyslím si,že som chodila zanedbaná
A napriek tomu to bolo najkrajšie obdobie mojho života .
Ale vždy bol na prvom mieste .

snowflakenel
14. okt 2025

No ja nemem,cas na seba sa starat absolutne. Rano vstanem, navarim, sup na brigadu, jedno dieta do skoly, druhe opatrovatelka. Este aj skolu robim, cize je toho dost. 🙂

ndrag
14. okt 2025

Podla toho ako sa chces o seba starat - ak len upravit rano, tak si v tom skus najst nieco ako ritual, rano si privstan, pusti si nejaky podcast a pocas pocuvania sa umy, uprav, oblec, vypi kavu (alebo co pre teba znamena takto sa o seba starat..). Ak sa chces o seba starat aj dusevne, pridanim napr sportovej aktivity, vychadzky, terapie, tak zapoj manzela ak mas do starostlivosti o deti na tu hodinku denne, obdenne. Ono to casom pojde tak prirodzene so sebalaskou a zvysenym sebavedomim. Lepsie poradit neviem 🙂.

anonym_7bd19a
14. okt 2025

@sonkka samozrejme že mám čas pre seba nie som jediná rodič ale aj muž však sa pozri ako to má influencerka rachelka pri malom sa pekne striedajú takže má každý čas pre seba aj sú spolu ako rodina .. všetko je o nastaveni a dohode