icon

Kde si dať profesionálne nadpojiť vlasy?

17. okt 2024

Už dlho dlho si chcem dať vlasy nadpojiť no potom vidím všetky známe influ ktoré to majú a sakra to je tak vidieť…
Poznáte nejaký salón kde to vedia spraviť naozaj že to nieje vidno?

zuzkaamiska
21. okt 2024

tiez mam nadpojene vlasy uz roky. nie kvoli dlzke ale kvoli hustote. zial mam velmi riedke a jemne vlasy. a toto je moja zachrana je vela roznych metod. presla som si viacerymi. niekto si dava len spodok, kvoli predlzeniu. cop nosim len nizky, aby nebolo vidno spoje. na vymenu chodim cca kazde 2mesiace. mam cierne vlasy. ku koncu, cca po 7tyzdnoch, mam odrastene cca 1,2-1,5cm. to uz maskujem, ako sa da, aby to nebolo vidno. ak niekto vie, co ma hladat, vidi to. mam totiz aj na temene a na bokoch. ale to ozaj az po tych cca 2mesiacoch. nepouzivam ziadny specialny sampon ani kefu. fungujem uplne normalne. na zaciatku som chodila v BA do YES Visage, bolo to mega drahe a nakoniec ani nie velmi dobre. zaklad je dobra kadernicka 🙂 cim kratsie vlasy, tym lepsie to vyzera. momentalne mam strih po ramena. striedam to s dlhsimi, cca do polovice lopatiek. farba zjednotena, treba farbit vsetky spolu, inak je vidno inak farebne pramene.

zuzkaamiska
21. okt 2024

@a1d4k3a fakt krasna praca, vyzera to super 🙂

a1d4k3a
21. okt 2024

@zuzkaamiska ďakujem 🫶

adima3377
Autor odpoveď zmazal
misulka47
21. okt 2024

Ja mám tiež nadpojene a som veľmi spokojná

a1d4k3a
21. okt 2024

@adima3377 pôjde to,ale bude ti vidieť spoje.

zara1357
21. okt 2024

Ja som nadpojene nosila ked to prislo na SK a chodila som si raz za týžden ku kaderníčke dávat umývat vlasy a aj ich natočiť- vtedy tie vlasy vyzerali najlepšie. Pri rovnych to je vidno vždy. Po pol roku ma to prestalo bavit a vlasy som dala dole a už som sa k ich nadpojeniu nikdy nevrátila.

ivlo
21. okt 2024

Ja mam tiez nadpojene a som velmi spokojna. Kludne mi napis do spravy co by si chcela vediet.

karinss
21. okt 2024

Baby odporučte salón s fakt top kvalitnými vlasmi lebo sa stretávam len s nekvalitnými tvrdymi vlasmi

moncici7
21. okt 2024

Je s tym straaaasne vela roboty, poznam kocku co to mala a povedala ze nikdy viac, sory ale vyzera to velmi lacno. Radsej vkusny uces z vlastnych vlasov, pekne okuliare, doplnky a je to 100 krat elegantnejsie ako toto. Vzdy je to vidiet

zuzkaamiska
21. okt 2024

teraz mam uz kratsie, tak po ramena. ale stale predlzene a zahustene. toto bolo tak pred 2rokmi.

adima3377
Autor odpoveď zmazal
majarumm
21. okt 2024

zopár kamošiek to malo, no vždy to bolo vidieť , že to tam proste je, nejako 🙂

misulka47
22. okt 2024

@karinss je viacero druhov vlasov európske, ruske... Európske su jemnejšie ale aj drahšie .

amelie22
22. okt 2024

Ja obdivujem všetky baby ktoré dokážu chodiť s rozpustenými vlasmi 😃 ja mam husté dlhe mierne vlnite vlasy a stále stále nosím cop alebo drdol. Žehliť sa mi to nechce, iba výnimočne na prilezitosti, keď je to rozpustene všade to zavadzia. Áno je pravda ze keď si ich upravím sú krásne, ale proste to zavadzia, je v tom teplo, vadi mi to. Od malicka 😃 Mať redšie vlasy kľudne by som.si dala krátky strih 😃 Každý chce to, čo nemá 😃

modra_kolobezka
22. okt 2024

Kamoska ma nadpojene, uz roky si to dava, keby mi to nepovedala tak to ani neviem. Dava si zahustovat, nie predlzovat. Ma vlnite vlasy po ramena a vo vlnach tie spoje vobec nevidno

zahorackaa
22. okt 2024

Aj ja mam predlzene vlasy, resp.skor zahustene a mam ich uz takmer 3 roky a takmer nikto z mojho okolia to doteraz ani nevie. Pokial im to sama nepoviem. Zalezi ako to kadernicka urobi. Kedze mam jemne a riedke vlasy, tak mam uplne mini spoje. Vysoky cop sice nosit nemozem, ale klasicky uplne v pohode. S kadernickou uz vieme, kde spoje nedavat, aby mi to netrcalo. Takze je to len uhol pohladu

laurita285
22. okt 2024

@a1d4k3a predlžko z juniora? 😀 držím palce nech ti nejaké "pôvodne dlhé" vlasy zostanú na hlave... to čo robí ta blonďavá kočka, ako každej zákazníčke odpáli vlasy pri prepoji to je horor :D :D :D

hellionka
22. okt 2024

… ono jasné, že keď idete od kaderníčky s čerstvo nadpojenými a upravenými vlasmi to vyzerá super … viď všetky fotky tu … no po mesiaci to už taká sláva nieje a podľa môjho názoru to bude vždy vidno .. autorka nechceš skúsiť iba také vlasové clip-y

gaabriela2212
22. okt 2024

Jedna vec ze je to vidieť a druhá ze vaše vlasy potom budu veľmi zničené.

liv1
22. okt 2024

@hellionka mam vlasy 4. mesiac aktualne, o dva tyzdne idu menit. Garantujem ti, ze to vidno nie je, akurat ze treba trocha usilia…

tiumen
22. okt 2024

Moja spolužiačka také napríklad robí 🙂

tiumen
22. okt 2024

Ešte niečo z jej insta profilu 😄

mnamko
22. okt 2024

Mňa by zaujímalo koľko to stojí?

misulka47
22. okt 2024

@mnamko podľa toho kde všade majú iné ceny a záleží veľmi aj od toho aké vlasy si kúpiš niektoré sú drahšie iné zase lacnejšie ... Napríklad ja mám 100 prameňov Ruské vlasy 45 CM, platila som aj s nadpajanim aj s vlasmi 400€

luccija
22. okt 2024

@misulka47 akým spôsobom to máš nadpojene?

misulka47
22. okt 2024

@luccija mám mikro kapsule, ale pri prvom prepojení ktoré bude teraz v novembri si chcem dať mikro keratín pretože tieto sa mi troška akoby som to povedala šmýkaju z vlasov a už mi asi 7 vypadlo...

liv1
22. okt 2024

@misulka47 prosim ta to kde 😳. Ja platim 50 pramenov odpajanie nadpajanie plus melir plus vlasy 550 a viac. Nehovoriac ak sa prekeratinuju, tak este viac.

misulka47
22. okt 2024

@liv1 si z ba?
No lenže mne nerobila melír ak by mi robila melír tak isto plus 150€ ale ja chodím na melír inam.

liv1
22. okt 2024

@misulka47 z ba ano. Ale tak 100 spojov by ma stalo 800 bez meliru 😳