icon

Chodíte na kozmetiku?

larinka552
27. mar 2025

Mám po tridsiatke a priznám sa že o pleť sa moc nestarám. Zatiaľ to nepociťujem 😃 Chodím občas ku kozmetičke ale sa mi zdá, že tam len zbytočne nechám prachy ale výsledok veľmi nevidno.
Tak mi napadlo, či navštevujete kozmetiku alebo sa zaobídete aj bez toho? Ako často tam chodíte, čo vám robí, aké procedúry, prípadne koľko nechávate peniažkov?

Strana
z2
marcellka32
29. mar 2025

@isis234 stačilo, že som to prečítala raz...pochopíš neskôr, až po 50. roku ...nerieš, rob ako chces, ja ťa neprehovaram, len píšem, že to nerobíš správne;)

zuzanka.zuzu
29. mar 2025

@isis234 úplne súhlasím s marcelou v tom že po maske (ak ju tak veľmi chceš) teba kremovat kremovat kremovat 😁 áno ako píšeš pokožka je "jemná a vláčna", presne tak, a tebe sa to páči a už sa jej nechceš dotýkať a chceš ju nechať dýchať alebo neviem čo, no toto je celé zle 🤷 práve vtedy treba nakrémovať... ale áno, úplne ťa chápem, aj ja poznám ten pocit jemná a vláčna (po inom, masku si nedávam) 😁

isis234
29. mar 2025

@zuzanka.zuzu prosím ťa čo riešiš? Ešte raz si prečítaj čo som písala. Viem akú mám pokožku a čo jej treba.
Prosím vyjadrujte sa k autorke. Nie mne. Ja nepotrebujem Vaše rady. Buďte také láskavé.

zuzanka.zuzu
29. mar 2025

@isis234 uf... tu sú dnes samé podráždené puše alebo to je počasím? 😳 vieš čo, dobre to robíš, nič nemeň 😉

katty123456
6. apr 2025

@larinka552 nie nechodím..doma mám prípravkov od výmyslu sveta,pcham do seba,,lektvar,,výživových doplnkov šitých na mieru,1-2x do roka si dám pichnúť botox .Mám skoro48r,nepijem,nefajčím,športujem, a dovolím si tvrdiť že vyzerám použiteľné😏

fion22
6. apr 2025

@larinka552 veľmi rada by som išla, ale kedy🤷‍♀️môj plán do 40 je raz do týždňa mať beauty program (raz vlasy, raz tvár, nohy, možno nechty-ale to nemám rada) ...keď kočíkujem tak chodím okolo jedného salónika...sme sa s manželom dohodli, že do leta tam vyskúšame "fußpflege" starostlivosť o chodidlá a potom tvár 😁 ja vidím rozdiel už len v tom, ako si nanesiem krém...keď ho viac masírujem, tak je pokožka prekrvenejšia...ale ani na to nie je vždy čas...a čo má okamžitý efekt je u mňa ružová voda, konkrétne babor ak to môžem napísať

Strana
z2