Chodíte na umelé nechty?
Nikdy som nebola, uvažujem o Tom... Nelutujete? Ako často chodíte a koľko to stojí? Čo potom keď to človek už nechce,ako vyzerajú tie jeho vlastné nechty? Dá sa to dať len tak dole?
Áno, chodím, raz za mesiac
Nie. Nemám peniaze na zbytočnosti.
Chodila som dlhe roky,potom som si zacala robit sama doma.
Chodim, kazde 4 tyzdne. Pred materskou som chodila tiez, nechty som po odstraneni mala uplne normalne, zdrave. Moje nechty su otrasne, ledva som cakala, kym pojdem znova. Cena u nas sa pohybuje cca od 23-45€, ci si priplatis za kvalitu je na tebe, nie vzdy kazdemu sa to oplati, ale za mna rozdiel je viditelny (ja som kedysi chodila k tej co ma aktualne cenu okolo 45€, teraz uz ma uplne plny stav, takze chodim k inej, ale krajsie nechty ako robi ona som nikomu v okolo nevidela…). Nechodila som ani nechodim a ani by som nechodila k Vietnamcom. Odstrani ti to len manikerka za par minut, urcite sa neoplati experimentovat doma.
Mám gélové nechty. Chodím ku jednej nechtárke už 12 rokov. Nechty som mala medzi tým dole 3x a boli v pohode ( napríklad operácia, covid apd. ) Platím 40 eur a chodím každých 4-5 týždňov.
ano, najvacsi komfort, dala som si kvoli praci, kde mi klienti v podstate pozeraju najma na ruky, nezchadza mi lak, mam klud 3 tyzdne a vzdy sa tesim co nove si dam
áno
Nie,je to uplna zbytocnost.Kedysi som za slobodna chodila a prestalo ma to bavit.
Už nie, robím si sama gellak.
Nepáči sa mi to plus niesom celkom ok s hygienou preto nechodím. Chodila som na japonsku manikúra, ale už sa mi hnusí aj to.
Tak nastúpila som do novej práce a z desiatich žien jediná nemám umelé nechty. To mi nevadí, že som jedina, zas financie tiež nemám nazvyš na toto... Ja si robím nechty doma, len klasický lak vydrží veľmi krátko...to na štve, že DJ keď ich mám síce pekné, tak len chvíľku.
Nie, nechodím, naštastie to nepotrebujem. A tiez sa mi to nepáči, hlavne tie dlhe pazury.
Nechodím, keď chcem mať dlhé nechty, vypestujem si svoje.
Lak mi vydrží 6-7 dní
Nie, nechodím, naštastie to nepotrebujem. A tiez sa mi to nepáči, hlavne tie dlhe pazury.
@gypsomilka ako si robíš? Či len klasický lak?
@barka1 upravujeme si sama? Či nekakujes vôbec.
Nechodím, keď chcem mať dlhé nechty, vypestujem si svoje.
Lak mi vydrží 6-7 dní
@patka06 wau ti aký jak používaš? Asi máš umývačku riadu,však?
Chodím raz za 3 - 4 týždne na nechty, ale nie na umelé, na manikúru a shellack. Je to prirodzené, žiadne dlho dlhokanske umelé široké gélové nechty. Robím to aj kvôli práci, kde by som mala vyzerať aspoň trošku reprezentatívne a často ukazujem ľuďom napr, kde sa majú podpísať, tak to by som nechcela sa hanbiť za ruky...
Chodím raz za 3 - 4 týždne na nechty, ale nie na umelé, na manikúru a shellack. Je to prirodzené, žiadne dlho dlhokanske umelé široké gélové nechty. Robím to aj kvôli práci, kde by som mala vyzerať aspoň trošku reprezentatívne a často ukazujem ľuďom napr, kde sa majú podpísať, tak to by som nechcela sa hanbiť za ruky...
Mám dobré kvalitne nechty, lakujem si sama, ked mám chuť. Lak vydrži tak 5 dní. A vyzera ju dobre aj nenalakovane.
Robila som si gel a potom som presla na polygel.
Používam laky od Avonu už roky, bez podkladového a krycieho
Mám umývačku, ale inak robím bežne všetko
Mám dobré kvalitne nechty, lakujem si sama, ked mám chuť. Lak vydrži tak 5 dní. A vyzera ju dobre aj nenalakovane.
@barka1 prosím ťa, akú značku lakov?
Tak ale ked mas pekny tvar nechtov, nelamu sa ti, tak nepotrebujes umele nechty, staci ti kvalitny lak/gel lak alebo ist k manikerke len na gel lak. Najzdravsie bude vyhnut sa uv lampe. Urcite by som sa v tvojom pripade nedala na umele nechty, v mojom ano.
Tak ale ked mas pekny tvar nechtov, nelamu sa ti, tak nepotrebujes umele nechty, staci ti kvalitny lak/gel lak alebo ist k manikerke len na gel lak. Najzdravsie bude vyhnut sa uv lampe. Urcite by som sa v tvojom pripade nedala na umele nechty, v mojom ano.
@anavixy aké na gél lak doma mi treba tu lampu,nie?
Sally Hansen používam.
Na nechty nechodím, len ti chcem odporučiť essie laky, ja mam konkrétne ten gel couture a podľa mňa vyzerá a vydrži lepšie ako klasické laky. Len sú samozrejme drahšie, majú ich aj v D.M ale lepšie to vyjde z notin.a pripadne pozri na nete kde ich majú najlacnejšie.
Inak tiež som sa tento týždeň tak zastavila v práci ze každá kolegyňa ma urobené nechty 😅 len mne by sa nechcelo tam chodiť kazde dva týždne, tie peniaze si viem predstaviť ja osobne aj lepsie minút a vseobecne ked vidím ako sa tie nechty robia, neviem, proste mam blok. A veľakrát to podľa mňa ani nevyzerá pekne … Ale tak to som ja, ostatné ženy nech si robia ako je im najlepšie 🙂
Chodila som na gellak, kazde 3 tyzdne. Teraz som mala pauzu. Ale koncom jula idem znovu. Platila som 30€
Na nechty nechodím, len ti chcem odporučiť essie laky, ja mam konkrétne ten gel couture a podľa mňa vyzerá a vydrži lepšie ako klasické laky. Len sú samozrejme drahšie, majú ich aj v D.M ale lepšie to vyjde z notin.a pripadne pozri na nete kde ich majú najlacnejšie.
Inak tiež som sa tento týždeň tak zastavila v práci ze každá kolegyňa ma urobené nechty 😅 len mne by sa nechcelo tam chodiť kazde dva týždne, tie peniaze si viem predstaviť ja osobne aj lepsie minút a vseobecne ked vidím ako sa tie nechty robia, neviem, proste mam blok. A veľakrát to podľa mňa ani nevyzerá pekne … Ale tak to som ja, ostatné ženy nech si robia ako je im najlepšie 🙂
@bonboniera skúsim pozrieť ten lsk. Mne je tiež ľúto toho času aj peňazí, ja ani ku kadernícke nechodím, lebo mňa to nebaví... Len som si prišla nejako mimo v práci, každá vytetované obočie, nalepené nechty, som sa cítila ako z inej planéty. Ja sa ani nemalujem. Tsk skusim ten Essie lak. Lebo to má tiež nebaví každé dva dni lakovať,preto mám len prírodné svoje. Keby nájdem jej, čo vydrží napr 5 dni
Samozrejme, dokonalá manikúra je u mňa základ.
Ale nemám umelé v pravom slova zmysle. Mám polygel na mojich vlastných krátkych, ale pekne upravených nechtoch (dlhé sú nepraktické). Chodím každé 3 týždne.

Nie, nechce sa ki kazde 2 tyzdne vyhadzovat peniaze za nechty 🙂