Chodíte na umelé nechty?
Nikdy som nebola, uvažujem o Tom... Nelutujete? Ako často chodíte a koľko to stojí? Čo potom keď to človek už nechce,ako vyzerajú tie jeho vlastné nechty? Dá sa to dať len tak dole?
Chodim už skoro 20 rokov na nechty, s dvoma prestávkami a vždy som sa rada k "umelým" vrátila. Ale mám malé, slabé a stiepive nechty, takže moje prirodzene stále vyzerajú príšerne, takto sú upravené. Nosím len o chlpok dlhšie ako krátke. A neľutujem.
Chodim už skoro 20 rokov na nechty, s dvoma prestávkami a vždy som sa rada k "umelým" vrátila. Ale mám malé, slabé a stiepive nechty, takže moje prirodzene stále vyzerajú príšerne, takto sú upravené. Nosím len o chlpok dlhšie ako krátke. A neľutujem.
@vroni ja presne to iste, moje vlastne nechty mam male, kratke nechtove lozko, stiepive, otrasne, takze chodim na gellak, zhruba kazde 3 tyzdne, davam si len bielu, ruzovu (soap manikuru) a obcas cervenu farbu, napr. na Vianoce, nemam ich dlhe. Vyzeraju prirodzene a uz mi ich viac krat pochvalili
Nie su umele ako umele. Gellak je iba gelovy lak vytvrdnuty v lampe. Ak mas pevne nechty, toto ti bude stacit, budu vyzerat ako nalakovane. Ak su nechty makke, moze tento gellak v stresovom mieste popraskat. Nalakovat si vies aj doma, ale pekne nechty robi aj dokladne osetrena koza okolo. Co si sama nespravis.
Potom je polygel, ktorym sa necht tvaruje a trosku spevni. Mozes si dat urobit na svoje vlastne nechty bez predlzovania. Vhodne to je na pevne nechty, mensia sanca, ze sa ti budu odliepat.
A potom su akrylove (po starom sa robili z takeho prasku, moja nechtarka to ma v podobe takeho tuheho gelu) a tie su najtvrdsie, mne drzia taketo najlepsie, lebo mam makke nechty. A kedze polygel je pruzny a moje nechty makke, tak sa mi to “ohybalo” a robili odchlipy. Pri akryle sa mi to nerobi.
Vyberam si neutralne a splyvave farby, jemne ruzove, trblietave, kedy nevidno, ze odrastaju. Predlzit som si dala len prvy raz, lebo ja nemam prirodzene ziadnu dlzku. Teraz si davam skracovat po bruska, pretoze dlhe sa mi nepacia a ani s tym meviem pisat na klavesnici.
Umele nechty neznamena, ze musia kricat a musia byt dlhe pazure.
Ak niekomu vydrzi lak 5 dni, tak je to stastlivec a so znackou laku to nema nic.
Ja chodim tiez na gellak uz roky, kazde 3 tyzdne, platim 27e, ale mne sa pacia upravene nechty. Moje su slabe, lamave stitnou zlazou, nedalo sa z nich nic vykuzlit. Toto je riesenie aby som mala upravene nechty.
Umelé nechty nenosím, nepáči sa mi to. Chodím na úpravu svojich. Mam veľmi kvalitné nechty, čiže stačí pekný nude gellak, akurát dĺžka a mam na mesiac o nechty postarané 😅
Chodim,ale bola som dlho odporca umelych. Vzdy som si doma lakovala,lenze pekne nalakovane mi vydrzali ledva 2 dni. Teraz nosim kratke gelove a nelutujem. Chodim raz za 3-4 tyzdne a nepovazujem to za vyhodene peniaze. Na jesen si planujem dat prestavku. Nechty su potom tensie,ale nic strasne,rychlo dorastu nove.
nenosila som, ale odkedy som si ich dala spraviť na svadbu sa mi to zapáčilo a budúci týždeň idem znova ☺️
Podľa mňa, zbytočne vyhodené peniaze, stratený čas, a väčšina žien má tie pazúry aj tak úplne gycovite, vyzerá to lacno, dlhý plast na prste, fuj, otras. Máloktorá žena má umelé nechty pekné, estetické, ktoré vyzerajú ako vlastné, napr.french manikúra na normálnej dĺžke. Ja mám svoje dosť silné, rastu rýchlo, nevidím dôvod si ich ničiť takýmito gebuzinami. Keď ich nalakujem vydržia aj 4 -6 dní. Laky Essence a She, lacné, ale vydrzia
Nie, nechodim, vypestovala som si svoje. Vyjde to lacnejsie a hlavne su moje, ziadne umeliny.
Ja si robim doma gel lak raz za 3 tyzdne. Jednoducho sa da naucit. Daju sa najst navody.
Nie nechodím. A popravde keď vidím, aké umelé nechty ženy majú, sa čudujem, že sú ochotné zato ešte aj zaplatiť.
ja chodím tak raz za 3-4 týždne, podľa toho, ako sa mi chce. lebo väčšinou sa mi nechce, je to pre mňa zabitý čas. ale nakoľko som si moje nechty vždy obhrýzla až do krvi, je toto pre mňa jediné riešenie. dávam si robiť iba krátke, nakoľko je to pre mňa nezvyk a decentné farby...
Chodím na nechty, každé 4 týždne a platím 30€. Za mňa je to super, minule leto som si ich dala dole, nechty sú pekné aj tak, keď to robí kvalitná manikerka a nie hocikto ☺️ ale dlho som bez nich nevydržala a po lete už aj šup šup nechty naspäť.
Nepoznám naozaj nikoho kto chodí každé 2 týždne. Niekto musí po 3 ale väčšinou sa chodí po 4, podľa toho ako ti rastu nechty. Výhoda týchto nechtov je, že či umyvas riad ručne alebo čokoľvek, tak tie nechty to vydržia .☺️ Ja fungujem s 2 malými deťmi, robím v záhrade a bez problémov ☺️
Nechodím, to je pre babenky ktoré v živote nič nerobili, ani neumyvaju riad , ináč sa ti zničia.
Áno, chodím. Ale nie pravidelne. Možno raz za dva-tri mesiace. Nelutujem. Vychádza ma to okolo 20€. Dajú sa dať dole, ale nie je to úplne príjemné. Najlepšie dávať si ich dole v salóne.
Je to škaredé a nehygienické. Ešte keď vidím že to majú zdravotnočky, je mi na grc 🤮

Nie .. mne rastu drapy ako macke, stacia ciste a pekne upravene aj bez laku. Nelamu sa a dokazem ich mat dost dlhe, ale potom ma otravuju lebo neviem rychlo pisat. Mala som raz umele, ale je to zbytocne pre mna.