Čím si vyčistiť pleť? Akým olejom?
Zanasaju sa mi póry, zapaluje za mi pleť, ale obyčajne čistiace gély z dm mam pocit že nič nerobia... Skúšala som čistiaci olej od centanella a veľa som ostala vyhádzana. Máte nejaké odporučenie čím si čistiť pleť?
Ja mám medicube olej a penu,za mňa super,tebe sadnúť nemusí
Cerave značka mi vôbec nesedí. Olej od balea ste skúšali?
A cistenie máš dvojfazove? Ten olej je iba prvý krok na odlíčenie a odstránenie spf. Musí nasledovať druhý krok, cistiaci gél.
@anonym_autor pleť si čistím zlatým jojobovým olejom, purity vision.
https://www.bionatural.sk/a/10-tipov-ako-pouziv...
Dievčatá: otázka mimo tému ale skúsim: cestovné balenia krémov,sèr.....,odkiaľ máte?
Dievčatá: otázka mimo tému ale skúsim: cestovné balenia krémov,sèr.....,odkiaľ máte?
@anonym_9323f6 séra sú väčšinou do 100ml aj krémy na tvár , ak chceš ty sama kvôli miestu v kufri tak objednaj prazdne flasticky a nádobky 😊 to sa podľa mňa viac oplatí , majú na notino aj v Dm som minule videla
@anonym_autor skus odlicovaca balzam a čistiaci gél geek and georgious. Ten balzam si vmasiruj do tváre, on sa ti postupne roztopí p o d rukami a vznikne z neho olej. Potom opláchni vlažnou vodou a stále vmasiruj až kým sa úplne nežije z tvare. Následne umy tvár čistiacim gélom. Balea je lacný shit, ešte ta sada med je celkom ôk.
A cistenie máš dvojfazove? Ten olej je iba prvý krok na odlíčenie a odstránenie spf. Musí nasledovať druhý krok, cistiaci gél.
@luciaruz čím viac produktov používam, tým horšiu mám pleť. Celú radu mám od balea, ale čistiaci olej som neskusala preto sa pýtam
tak zapaluje sa ti pokozka od olejov, tak asi bez olejov ti treba fungovat, treba dat pozor aj miceralrky robia zle vela ludom, to na pleti ostavat nema. Rovnako dvojfazove odlicovace.
Radit ti asi nejdem, za mna z balea nic velmi... :D ale tak ak bez znaciek teda napisem.. plet musis najskor ocistit ok = olejove nepotrebujes nic, aj dvojfazovy modry garnier ti spravi sluzbu. ALE potom to treba umyt niecim co ti neostane na pokozke a zaroven ani z tej micelarky ti nic neostane na kozi. (napr ja som zacinala s riadnym Heimish All Clean Balm, a to tak ze naskor som sa odlicila tou klasickou modrou garnerkou na odlicovanie, a potom heimish vymasirovat pokozku a uterak/utierka mikrovlakno/muselin v horucej vode namoeceny som capla na to na chvilu a potom zotrela opatrne. To mas dva v jednom aj s aroma welnessom :DD ale kazdy si musi vyskusat.
A ano, ja to tiez tak mam, cim viac veci tym horsie, preto si treba vybrat par a kvalitnych veci, ktore su zarucene dobre.
@anonym_9323f6 nemam vacsinou, ked tak stylevanna ma z mojich produktov niektore aj v mini verzii, ale to zvacsa len sampony a pod, masky na noc, sem tam nieco.. sera vobec

https://www.benulekaren.sk/cerave-sa-zjemnujuca...