icon

Čistiaca kefka/prístroj na tvár

danka56
20. jún 2023

Ahojte, môžete mi prosím odporučiť konkrétnu značku čistiacej kefky alebo niečoho na čistenie pleti? Je toho na nete vskutku dosť, rada by som niečo overené kúpila. Ďakujem

vanilkovazmrzka
20. jún 2023

Ja mam ultrazvukovu spachtlu, a okrem toho mi staci iba cistiaci gel, akykolvek kludne aj lacny z dm, a umyvat kazdy vecer 2x (prstami, ziadne kefky ani nic take agresivne). Tu spachtlu tiez pouzivam tak raz za tyzden max.

Aku mas plet a preco mas pocit, ze potrebujes nejaky specialny pristroj na to?

danka56
autor
20. jún 2023

@vanilkovazmrzka takú tú ultrazvukovu spachtlu som mala na mysli. Ak by to stalo za tie peniaze, tak yb som si to kúpila. Len čo..

vanilkovazmrzka
20. jún 2023

@danka56 vies co, zalezi fakt aky mas typ pleti. Ak mas vyraznejsie pory, a zanasaju sa ti, tak je to fajn. Ja az taku nemam, na kozmetiku chodim cca kazdy mesiac a pol, a vzdy mi povie kozmeticka, ze so mnou nema vela roboty 😃 cize realne ja nevidim okamzity efekt po pouziti spachtle, ze by som mala cistejsie pory. Ale na pocit mam taku jemnejsiu plet.

A co sa tyka konkretneho modelu, ja mam Envy, ale urcite by som si uz teraz vybrala nieco lacnejsie, toto ma zlakal len dobre zacieleny marketing…. To podla mna neni nejaka brutalne sofistikovana technologia, a ten ist efekt bude mat aj nejaka lacna spachtla.

osky
20. jún 2023

Pozri Nuskin ,tusim Sa to bola lumispa