icon

Čo nosíte v kabelke?

20. máj 2025

Kočky, čo nosíte v kabelke? Ja nosím cross body - kedze rano smer škola - obchod - práca.....mám tam od leukoplastov v penazenke, kluce, tampony, vzdy jedna vložka, servitky - často mi tečie krv z nosa, vonavka. a čo vy?

Strana
z2
bellaa3007
20. máj 2025

Penaženku, kluče, dezinfekcia na ruky často používam, male vlhčené obrusky, malú vonavku, flasu vody. Nosím velku kabelku😀

really8
20. máj 2025

Kluc od auta, kluc od domu, penazenka, mobil, labelo

evienmk
20. máj 2025

Kľúče, peniaze, mobil, pero, fľaša s vodou, lesk na pery...

patka06
20. máj 2025

Peňaženku, pero, fľašu s vodou, plátennú tašku, papierové vreckovky

klotildabazarik
20. máj 2025

Nenosim ani kabelku😂

zobaka
20. máj 2025

nepacia sa mi velke kabelky, takze malicku mam a v nej mobil, penazenka, lesk na pery, konturka, lieky na alergiu

veselo_neveselo
20. máj 2025

Okrem toho co uz zaznelo, tak doklady od auta, diar, notes na poznamky, asi million pier, malu tasticku s makeupom (puder, ruz,lesk na pery, gumicky a stipce do vlasov, vlozky a tampony, leukoplast, cistiace obrusky na okuliare), vacsinou nejake oriesky/cerealnu tycinku, slnecne okuliare, citacku knih, a potom podla toho co idem robit. Bud papiere z prace, od lekara, ci tasky na nakup,...

tim23
20. máj 2025

Doklady, peňaženka, servítky, dezinfekcia, balzam na pery, rúž na pery, parfém, vlhčené utierky, kľúče od auta, mobil a 1ks plienky a vložky 😁

arieska
20. máj 2025

ja momentálne aj 5m vyťahovací meter nakoľko som bola merať prístrešok a ešte som ho nevybrala :D

nikola81
20. máj 2025

Doklady, penazenka, skladaci dazdnik, nakupna taska, diar, kapsicka s liekami, papierove vreckovky, mini manikura, lesk na pery, kluce od domu a firmy, kluce od auta, mobil, vlozky...U mna mala kabelka nehrozi.🙂

tanyan
20. máj 2025

Ja mám v kabelke ešte malú kabelku a kozmetickú taštičku.
Kľúče (auto, byt, práca), peňaženka, mobily, nabíjačky, slúchadlá, vlhčené servítky, obyčajné servítky, rúško (pozostatok z C-19), dezinfekcia na ruky, papiere od auta, poznámkový blok A4, pero, ceruzka, plátenná taška, igelitka, balzam na pery, korektor na pleť, tampóny, sada na šitie, kliešte na nechty, lieky (brufen, magnézium, acc, náplaste...), klip na potravinové vrecká (veľký a malý), slamky, zdrhovacie pásky, cukríky, gumička do vlasov, ponožky, nohavičky, látková čelenka, náhradný zapaľovač... a zopár drobností. 😀
A keď idem s dcérou, tak aj fľaša s vodou.

summer23456
20. máj 2025
@arieska

ja momentálne aj 5m vyťahovací meter nakoľko som bola merať prístrešok a ešte som ho nevybrala :D

@arieska ja meter nosím vždy. Malý 2m 😭

summer23456
20. máj 2025

Baby a tie čo nosíte malé kabelky, neberiete si ráno napr raňajky/obed do práce? Tiež som nosila vždy veľké kabelky a polovicu domácnosti, teraz obľubujem crossbody, ale potom napr do platenej beriem jedlo...

maryetta
20. máj 2025

Pero. Vreckovka. Pomada/ruz. Hreben. Gumicka/sponka. Vlozka/tampon.
Penazenka. Mini vlhcene utierky. Zuvacky. A teda kluce a mobil. Vonavka. Tiez mini flasa s vodou.

zuzubb007
20. máj 2025

Peňaženku, dva mobily, vreckovky, kľúče od auta, kľúče od domu a roboty, lesk na pery, gumička, voňavka, hodím ešte vždy jogurt, keksíky, jablko a ide sa 🤣

iwesska
20. máj 2025

Ja bez vody nejdem ani na krok. Par krat mi zabehla slina a dakujem,uz neprosim🙈 A potom klasika,nakupne tasky,mobil, vreckovky,penazenka,doklady, vlozka,zuvacky a dezinfekcny gel. Ja nosim male ruksaky, z toho obsahu mi islo pri crosske odvalit rameno.

katica06
20. máj 2025

Kľúče od auta od domu a z roboty, papierové vreckovky, lieky a inhalator(som astmatička) guličkový dezodorant, žuvačky, malú tašku na nákup, usb kľúč, peňaženka a doklady.

stellarstar
20. máj 2025

Peňaženka, externá nabíjačka, vreckovky, tbl proti bolesti, 2 sáčky gélu proti páleniu záhy, krem na tvar, inhalator ( astma )

lucia13022023
20. máj 2025

Mobil, kľúče, olynth, kartu🤣

strawberry0797
20. máj 2025

Kluce, doklady, 2 balzamy + 1 lesk, zrkadielko, hrebienok, puder, vreckovky, telefon, 200ml flasa s vodou.

1gramofon
20. máj 2025

Kľúče, peňaženka, zošit keby náhodou, voda, dezinfekcia, zrkadielko, Ibalgin, draslík, jedlo,slúchadlá, vložky, niekedy krém. Jaj a pero

zobaka
20. máj 2025
@summer23456

Baby a tie čo nosíte malé kabelky, neberiete si ráno napr raňajky/obed do práce? Tiež som nosila vždy veľké kabelky a polovicu domácnosti, teraz obľubujem crossbody, ale potom napr do platenej beriem jedlo...

@summer23456 mala som taku umelohmotnu tasticku, alebo kupim krajsiu v obchode ked nieco kupujem a v tej som nosila, alebo darcekovu, do kabelky jedlo urcite nie

mimikarol
20. máj 2025

Nosím vak: peňaženka, mobil, vreckovky, sáčky na psove 💩, kľúče od auta. Sáčky nosím stále keďže si vak beriem aj na venčenie

beata3232
20. máj 2025

Nosim penazenku a mobil vo vacku nikdy som kabelku ani nemala

evcagabi
20. máj 2025

Penazenku a mobil

123kika1234
20. máj 2025

Kľúče od bytu, kľúče od auta, peňaženku, peňaženku na doklady, sáčky na psie hovna, kapsičku s líčidlami, lieky, a keď sa dá aj Kindle, slúchadlá..

tinkybinky
20. máj 2025

2-3 rúže , dve peňaženky, poznámkový blok,pero , olejček na migrény, žuvačky, deodorant.

renesance80
20. máj 2025

nosím mini kabelky, tak že kľuče, sluchadka, parfem, rúž ,ceruzku, špiralu ,vreckovky, mobil mávam v ruke,peňaženku nepoužívam ,drobné mám v kľučenke , platobne karty v mobile

dory11
21. máj 2025

Nemám kabelku mám tácku cez plece Základné peňaženka ,kľúče ,mobil , tašku na nákup ,servítky , zvlhčovače obrúsky ,lekoplast, obävez, dezinfekcia na rany , dezinfekcny gél ,.
Tým že mám dieťa (4roky ) nosím tam malej reflexnu vestu ( nekedy ideme večer domov niekedy je zle počasie atď )fľašku z vodou , ovocnú kapsicku, tyčinku ovocnú , gumičku a sponky.
To je asi všetko

procrastique
21. máj 2025

V poradí od najdôležitejšieho
- Peňaženka, mobil, kľúč od auta a SPF. Aj keď nič viac v kabelke nenosím.

Strana
z2