Čo nosíte v kabelke?
Kočky, čo nosíte v kabelke? Ja nosím cross body - kedze rano smer škola - obchod - práca.....mám tam od leukoplastov v penazenke, kluce, tampony, vzdy jedna vložka, servitky - často mi tečie krv z nosa, vonavka. a čo vy?
Kluc od auta, kluc od domu, penazenka, mobil, labelo
Kľúče, peniaze, mobil, pero, fľaša s vodou, lesk na pery...
Peňaženku, pero, fľašu s vodou, plátennú tašku, papierové vreckovky
Nenosim ani kabelku😂
nepacia sa mi velke kabelky, takze malicku mam a v nej mobil, penazenka, lesk na pery, konturka, lieky na alergiu
Okrem toho co uz zaznelo, tak doklady od auta, diar, notes na poznamky, asi million pier, malu tasticku s makeupom (puder, ruz,lesk na pery, gumicky a stipce do vlasov, vlozky a tampony, leukoplast, cistiace obrusky na okuliare), vacsinou nejake oriesky/cerealnu tycinku, slnecne okuliare, citacku knih, a potom podla toho co idem robit. Bud papiere z prace, od lekara, ci tasky na nakup,...
Doklady, peňaženka, servítky, dezinfekcia, balzam na pery, rúž na pery, parfém, vlhčené utierky, kľúče od auta, mobil a 1ks plienky a vložky 😁
ja momentálne aj 5m vyťahovací meter nakoľko som bola merať prístrešok a ešte som ho nevybrala :D
Doklady, penazenka, skladaci dazdnik, nakupna taska, diar, kapsicka s liekami, papierove vreckovky, mini manikura, lesk na pery, kluce od domu a firmy, kluce od auta, mobil, vlozky...U mna mala kabelka nehrozi.🙂
Ja mám v kabelke ešte malú kabelku a kozmetickú taštičku.
Kľúče (auto, byt, práca), peňaženka, mobily, nabíjačky, slúchadlá, vlhčené servítky, obyčajné servítky, rúško (pozostatok z C-19), dezinfekcia na ruky, papiere od auta, poznámkový blok A4, pero, ceruzka, plátenná taška, igelitka, balzam na pery, korektor na pleť, tampóny, sada na šitie, kliešte na nechty, lieky (brufen, magnézium, acc, náplaste...), klip na potravinové vrecká (veľký a malý), slamky, zdrhovacie pásky, cukríky, gumička do vlasov, ponožky, nohavičky, látková čelenka, náhradný zapaľovač... a zopár drobností. 😀
A keď idem s dcérou, tak aj fľaša s vodou.
ja momentálne aj 5m vyťahovací meter nakoľko som bola merať prístrešok a ešte som ho nevybrala :D
@arieska ja meter nosím vždy. Malý 2m 😭
Baby a tie čo nosíte malé kabelky, neberiete si ráno napr raňajky/obed do práce? Tiež som nosila vždy veľké kabelky a polovicu domácnosti, teraz obľubujem crossbody, ale potom napr do platenej beriem jedlo...
Pero. Vreckovka. Pomada/ruz. Hreben. Gumicka/sponka. Vlozka/tampon.
Penazenka. Mini vlhcene utierky. Zuvacky. A teda kluce a mobil. Vonavka. Tiez mini flasa s vodou.
Peňaženku, dva mobily, vreckovky, kľúče od auta, kľúče od domu a roboty, lesk na pery, gumička, voňavka, hodím ešte vždy jogurt, keksíky, jablko a ide sa 🤣
Ja bez vody nejdem ani na krok. Par krat mi zabehla slina a dakujem,uz neprosim🙈 A potom klasika,nakupne tasky,mobil, vreckovky,penazenka,doklady, vlozka,zuvacky a dezinfekcny gel. Ja nosim male ruksaky, z toho obsahu mi islo pri crosske odvalit rameno.
Kľúče od auta od domu a z roboty, papierové vreckovky, lieky a inhalator(som astmatička) guličkový dezodorant, žuvačky, malú tašku na nákup, usb kľúč, peňaženka a doklady.
Peňaženka, externá nabíjačka, vreckovky, tbl proti bolesti, 2 sáčky gélu proti páleniu záhy, krem na tvar, inhalator ( astma )
Mobil, kľúče, olynth, kartu🤣
Kluce, doklady, 2 balzamy + 1 lesk, zrkadielko, hrebienok, puder, vreckovky, telefon, 200ml flasa s vodou.
Kľúče, peňaženka, zošit keby náhodou, voda, dezinfekcia, zrkadielko, Ibalgin, draslík, jedlo,slúchadlá, vložky, niekedy krém. Jaj a pero
Baby a tie čo nosíte malé kabelky, neberiete si ráno napr raňajky/obed do práce? Tiež som nosila vždy veľké kabelky a polovicu domácnosti, teraz obľubujem crossbody, ale potom napr do platenej beriem jedlo...
@summer23456 mala som taku umelohmotnu tasticku, alebo kupim krajsiu v obchode ked nieco kupujem a v tej som nosila, alebo darcekovu, do kabelky jedlo urcite nie
Nosím vak: peňaženka, mobil, vreckovky, sáčky na psove 💩, kľúče od auta. Sáčky nosím stále keďže si vak beriem aj na venčenie
Nosim penazenku a mobil vo vacku nikdy som kabelku ani nemala
Penazenku a mobil
Kľúče od bytu, kľúče od auta, peňaženku, peňaženku na doklady, sáčky na psie hovna, kapsičku s líčidlami, lieky, a keď sa dá aj Kindle, slúchadlá..
2-3 rúže , dve peňaženky, poznámkový blok,pero , olejček na migrény, žuvačky, deodorant.
nosím mini kabelky, tak že kľuče, sluchadka, parfem, rúž ,ceruzku, špiralu ,vreckovky, mobil mávam v ruke,peňaženku nepoužívam ,drobné mám v kľučenke , platobne karty v mobile
Nemám kabelku mám tácku cez plece Základné peňaženka ,kľúče ,mobil , tašku na nákup ,servítky , zvlhčovače obrúsky ,lekoplast, obävez, dezinfekcia na rany , dezinfekcny gél ,.
Tým že mám dieťa (4roky ) nosím tam malej reflexnu vestu ( nekedy ideme večer domov niekedy je zle počasie atď )fľašku z vodou , ovocnú kapsicku, tyčinku ovocnú , gumičku a sponky.
To je asi všetko
V poradí od najdôležitejšieho
- Peňaženka, mobil, kľúč od auta a SPF. Aj keď nič viac v kabelke nenosím.

Penaženku, kluče, dezinfekcia na ruky často používam, male vlhčené obrusky, malú vonavku, flasu vody. Nosím velku kabelku😀