icon

Čo pomáha pri vypadávaní vlasov?

nika523
29. jún 2026

Prosím s akými doplnkami stravy máte dobré skúsenosti na vypadávanie vlasov, čo vám pomohlo?

stellarstar
29. jún 2026

Forcapil

anonym_e6555f
29. jún 2026

@nika523 mne pomohol iba minoxidil. Nic ine

nika523
autor
29. jún 2026
@stellarstar

Forcapil

@stellarstar áno rozmýšľala som Forcapil alebo Folivital

anonym_ea200b
29. jún 2026

Drakulaterapia - zbytočne budeš vyhadzovať peniaze. Ja som 3 roky skúšala všetko - Metionín, Vlasové hnojivo, Keratín, Donna hair, Velleda, gumíky, šampóny, séra, Alpirocr F. A nakoniec mi pomohla 3x za sebou drakulaterapia = plazmaterapia. Total game changer.

anonym_7920e0
29. jún 2026

Nepomôže nič, môžeš investovať € do rôznych prípravkov, keď máš dedičné padanie, bohužiaľ

anonym_f7d0d7
29. jún 2026

Nic, az mezoterapia. Skoda penazi za vyzivove doplnky.

bekiinka5
29. jún 2026

Mne vypadávali vlasy veľa, myslela som si, že je to normálne.. ale potom som si začala o tom študovať a viac. Začala som používať prírodnú kozmetiku na vlasy, robím si zábaly na vlasy z cassie, almy.. farbím hennou a zarábam si rozmarínovú vodu na vlasy, dbám na pitný režim a beriem vitamíny, zväčša biotín, zinok, železo a musím povedať, že nikdy som také vlasy nemala, oveľa menej padajú, rastú nové, len treba tomu obetovať čas 🙂

anonym_680109
30. jún 2026
@anonym_f7d0d7

Nic, az mezoterapia. Skoda penazi za vyzivove doplnky.

@anonym_f7d0d7 ahoj, prosím Ťa Ty si bola na tej mezoterapii? Ak áno, koľko si mala sedení, koľko Ťa to stálo, si s výsledkom spokojná? Ďakujem

ivanka12311
30. jún 2026
@anonym_ea200b

Drakulaterapia - zbytočne budeš vyhadzovať peniaze. Ja som 3 roky skúšala všetko - Metionín, Vlasové hnojivo, Keratín, Donna hair, Velleda, gumíky, šampóny, séra, Alpirocr F. A nakoniec mi pomohla 3x za sebou drakulaterapia = plazmaterapia. Total game changer.

@anonym_ea200b súhlasím u mňa to isté kopec vyhodených peňazí na zázračné prípravky tiež mi pomohla práve terapia vlastnou krvou 💪🏼

anonym_ea200b
30. jún 2026
@anonym_680109

@anonym_f7d0d7 ahoj, prosím Ťa Ty si bola na tej mezoterapii? Ak áno, koľko si mala sedení, koľko Ťa to stálo, si s výsledkom spokojná? Ďakujem

@anonym_680109 doplním, mezoterapiu som mala 2x, min výsledok. Až tá vlastná plazma veľmi pomohla. Čiže za mňa toto je určite cesta.

anonym_680109
30. jún 2026
@anonym_ea200b

@anonym_680109 doplním, mezoterapiu som mala 2x, min výsledok. Až tá vlastná plazma veľmi pomohla. Čiže za mňa toto je určite cesta.

@anonym_ea200b ďakujem za odpoveď ❤️

anonym_f7d0d7
30. jún 2026
@anonym_680109

@anonym_680109 Ahoj, ja som mala zatial 6 procedur, teraz po 6 prechadzam na jednu proceduru kazde 3 mesiace - volam to udrziavacia faza. Sama som sa tak rozhodla. Je to skoro 3/4 roka, co to riesim a ano, vysledky sa dostavili. Vlasy prestali padat a vyrazne sa zahustili, "plesinka a drevorubacska cesticka zmizli" a uz je to citit aj v cope. Aj od pohladu vidno, ze mam plnu hlavu novych vlasov. Na uvodnom stretnuti mi rovno povedali, ze vysledky mozem ocakavat tak po 5 - 6 sedeniach. Rozdiel som realne zacala vnimat po 4 procedure. Je to proste beh na dlhe trate. Za jednu proceduru platim 120 eur, k tomu som si vzala 2x 3mesacnu kuru. Mne to za tie peniaze stalo, najma, ked teraz nemam spalenu pokozku hlavy ako som mavala posledne roky.

martinmaho
12. júl 2026

Odporúčam Scandinavian Biolabs. Je to dánska kozmetika proti vypadavaniu vlasov. Majú ju aj v Dr max a aj v BENU.