icon

Čo pomáha pri vypadávaní vlasov?

nika523
29. jún 2026

Prosím s akými doplnkami stravy máte dobré skúsenosti na vypadávanie vlasov, čo vám pomohlo?

stellarstar
•
29. jún 2026

Forcapil

anonym_e6555f
•
29. jún 2026

@nika523 mne pomohol iba minoxidil. Nic ine

nika523
autor
•
29. jún 2026
@stellarstar

Forcapil

@stellarstar áno rozmýšľala som Forcapil alebo Folivital

anonym_ea200b
•
29. jún 2026

Drakulaterapia - zbytočne budeš vyhadzovať peniaze. Ja som 3 roky skúšala všetko - Metionín, Vlasové hnojivo, Keratín, Donna hair, Velleda, gumíky, šampóny, séra, Alpirocr F. A nakoniec mi pomohla 3x za sebou drakulaterapia = plazmaterapia. Total game changer.

anonym_7920e0
•
29. jún 2026

Nepomôže nič, môžeš investovať € do rôznych prípravkov, keď máš dedičné padanie, bohužiaľ

anonym_f7d0d7
•
29. jún 2026

Nic, az mezoterapia. Skoda penazi za vyzivove doplnky.

bekiinka5
•
29. jún 2026

Mne vypadávali vlasy veľa, myslela som si, že je to normálne.. ale potom som si začala o tom študovať a viac. Začala som používať prírodnú kozmetiku na vlasy, robím si zábaly na vlasy z cassie, almy.. farbím hennou a zarábam si rozmarínovú vodu na vlasy, dbám na pitný režim a beriem vitamíny, zväčša biotín, zinok, železo a musím povedať, že nikdy som také vlasy nemala, oveľa menej padajú, rastú nové, len treba tomu obetovať čas 🙂

anonym_680109
•
30. jún 2026
@anonym_f7d0d7

Nic, az mezoterapia. Skoda penazi za vyzivove doplnky.

@anonym_f7d0d7 ahoj, prosím Ťa Ty si bola na tej mezoterapii? Ak áno, koľko si mala sedení, koľko Ťa to stálo, si s výsledkom spokojná? Ďakujem

ivanka12311
•
30. jún 2026
@anonym_ea200b

Drakulaterapia - zbytočne budeš vyhadzovať peniaze. Ja som 3 roky skúšala všetko - Metionín, Vlasové hnojivo, Keratín, Donna hair, Velleda, gumíky, šampóny, séra, Alpirocr F. A nakoniec mi pomohla 3x za sebou drakulaterapia = plazmaterapia. Total game changer.

@anonym_ea200b súhlasím u mňa to isté kopec vyhodených peňazí na zázračné prípravky tiež mi pomohla práve terapia vlastnou krvou 💪🏼

anonym_ea200b
•
30. jún 2026
@anonym_680109

@anonym_f7d0d7 ahoj, prosím Ťa Ty si bola na tej mezoterapii? Ak áno, koľko si mala sedení, koľko Ťa to stálo, si s výsledkom spokojná? Ďakujem

@anonym_680109 doplním, mezoterapiu som mala 2x, min výsledok. Až tá vlastná plazma veľmi pomohla. Čiže za mňa toto je určite cesta.

anonym_680109
•
30. jún 2026
@anonym_ea200b

@anonym_680109 doplním, mezoterapiu som mala 2x, min výsledok. Až tá vlastná plazma veľmi pomohla. Čiže za mňa toto je určite cesta.

@anonym_ea200b ďakujem za odpoveď ❤️

anonym_f7d0d7
•
30. jún 2026
@anonym_680109

@anonym_680109 Ahoj, ja som mala zatial 6 procedur, teraz po 6 prechadzam na jednu proceduru kazde 3 mesiace - volam to udrziavacia faza. Sama som sa tak rozhodla. Je to skoro 3/4 roka, co to riesim a ano, vysledky sa dostavili. Vlasy prestali padat a vyrazne sa zahustili, "plesinka a drevorubacska cesticka zmizli" a uz je to citit aj v cope. Aj od pohladu vidno, ze mam plnu hlavu novych vlasov. Na uvodnom stretnuti mi rovno povedali, ze vysledky mozem ocakavat tak po 5 - 6 sedeniach. Rozdiel som realne zacala vnimat po 4 procedure. Je to proste beh na dlhe trate. Za jednu proceduru platim 120 eur, k tomu som si vzala 2x 3mesacnu kuru. Mne to za tie peniaze stalo, najma, ked teraz nemam spalenu pokozku hlavy ako som mavala posledne roky.

martinmaho
•
12. júl 2026

Odporúčam Scandinavian Biolabs. Je to dánska kozmetika proti vypadavaniu vlasov. Majú ju aj v Dr max a aj v BENU.