icon

Čo pomôže na padnuté viečka?

natalia518
25. dec 2023

Ahojte,

Prosím, pomohlo niekomu niečo na padnuté viečka ? Na zákrok sa zatiaľ nechystám.

Ďakujem 🙂

Strana
z2
acer11
25. dec 2023

Tak sa začni chystať 😉

natalia518
autor
25. dec 2023

@acer11 alebo Teba nachystám na iné činnosti, ako je zbytočne odpisovanie na otázky 😊

sella38
Autor odpoveď zmazal
natalia518
autor
25. dec 2023

@sella38 ďakujem za normálnu reakciu, to možno v kútiku srdiecka aj cítim, ale preto som napísala otázku, či niekomu nepomohlo niečo iné 😁

anjelicek26
25. dec 2023

Pomaha len chirurg,tu ina odpoved nie je. Svokre to vela rokov opticky ubralo. Este si nadavala,ze co tak dlho cakala.

dota6
25. dec 2023

@natalia518 naozaj len plastika. Moja svokra skúsila aj iné, najprv krémy (efekt nula) potom kupovala také nálepky, ale to sa jej v lete odlepovalo a nemala nervy na to lepenie a ked jedno oko nalepila inak, mala to krivo. Potom skúsila botox do čela, že vraj to malo zdvihnúť ale efekt nula. Mala aj nite, tam bol efekt 3/10 a vydržalo to u nej len len pár mesiacov.
Nakoniec sa objednala na konzultáciu a šla na operáciu. Jediné čo ľutuje, je, že nešla keď mala 50 ale čakala na zázrak.

acer11
25. dec 2023

@natalia518 ale si hustá...

syslik81
25. dec 2023

je to koza a ta sa inak ako u plastika nenapravi .. kazdopadne kamuflaz existuje-vhodny makeup alebo naplaste ...

eeffka
25. dec 2023

Jedine trvale riesenie je ta plastika. Aj moja mama bola. Uz vkuse vytahovala obocie hore,hlava ju bolela...ja za plastiky nie som ale toto povazujem za medicinsky zakrok.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
marhulka13
25. dec 2023

@acer11 ale no, načo jej hneď radis plastiku , keď nechce. Najskôr nech skúsi zicherku a viečka pripne o obočie, príp.celo

chodec15
Odpoveď bola odstránená
nikpa
25. dec 2023

@natalia518 a môžem sa opýtať koľko máš rokov? Každá tú píše o svokre a o mame. Ja mam ešte zopár rokov do 40ky a posledného pol roka som si všimla, že aj mne dosť poklesli, no zdá sa mi to skoro. Ale tiež nemám ilúzie, že iné ako plastika mi viditeľne pomôže zmeniť ten výzor smutného psíka 🙈

luuubik
25. dec 2023

Jedine, čo môže naozaj trošičku pomôcť sú cviky tvarovej gymnastiky - musíš však cvičiť naozaj pravidelne, poctivo a technicky správne. Sú také zamerané priamo na padnuté viečka (napr. prsty nad obočie a tlačiť smerom dole, pričom súčasne vyvijas protitlak svalmi smerom hore - neviem, či to zrozumiteľne vysvetľujem, skús pozriet videá k tomu). Inak, ako píšu vyššie, už len ten chirurg.

snowflakenel
25. dec 2023

Plastika.viecok tiez nie je na trvalo. Ako.starne tvar, koza v.okoli oci starne tiez. Treba casom zopakovat.

anega79
25. dec 2023

kolko stoji operacia?

nikpa
25. dec 2023

@anega79 ako kde, googli

pralinka25
25. dec 2023

skus cvicenie a masaz. ale necakaj zazraky na pockanie. moze to trvat aj viac ako rok kym sa to naucis a kym to zacne fungovat.

jovka
25. dec 2023

Inak operacia je uplne v pohode,aj rekonvalescencia, akurát som modriny mala,ale bolest min..

marcellka32
25. dec 2023

Dievčatá blefaro...a treba vybrať veľmi dobreho lekára na klinike

maickamf
25. dec 2023

@natalia518 kolko mas rokov? Ja mam tiez padnute viecka, sice to nie je este uplne hrozne, na operaciu sa este nechystam, ale uz som sa informovala. Moze sa vykonat max 2x za zivot a vela zien v okoli, co to podstupili, su spokojne so zakrokom.

kaia
25. dec 2023

@natalia518, blefaroplastika, bola som pred 5 týždňami, vyriešilo mi to problém 😊.

amadea3
26. dec 2023

@kaia mozem sa opytat na ktorej klinike robili zakrok? Pomaly sa tiez rozhliadam po moznostiach, korekcia ma urcite neminie…

@maickamf ja mam 38 a som si ista ze najneskor o 2 roky pojdem. Pocula som ze zakrok vydrzi tak 10r a potom to treba opakovat, ale reoperacia je mozna len raz. Kolegynina mama uz bola na zakroku dvakrat a zasa sa jej to s postupujucim vekom vracia. Snazim sa preto ten cas natiahnut, ale viac ako 1-2roky uz nedam, lebo vidim ako sa to zhorsuje :/

kaia
26. dec 2023

@amadea3, Crystal esthetic v BA.
Cena prijateľná, zákrok trval cca 1,5 hod, prístup skvelý, rekoncalenscenia celkom fajn.
Za mňa, určite sa tam vrátim aj na spodné viečka 😊

lenkalili
30. dec 2023

Pasiky na očné viečka. Používam to už nejaký čas. Skvelá vec. Ráno nalepiť na suché viečko a pomôže to.

zuzana0411
7. feb 2024

@natalia518 každý hneď len operácia...aj ja mám ten problém. Mám 40 rokov. Už asi 3 roky používam kyselinu hyalurónovu od Hada Labo a krem na očné viečka od Vichy. Dôležité je viečko hydratovať a aby nestratilo elasticitu. Ale teraz som objavila prístroj Nuface a to mi nadvihlo obočie a taktiež očné viečko.

snowflakenel
9. feb 2024

@zuzana0411 maa foto pred a po osetrovani? Vies, ci sa oplati. Dakijem 🙂

tiezjedna
9. feb 2024

@zuzana0411 to, čo ty dáš za krémy a prístroj dám ja za plastiku. Efekt okamžitý, viditeľný a trvalý👍

jovka
9. feb 2024

presne tak , ziadne kremy zial , ked prosto koza je ovisnuta jedine ju odfiknut🙂 a rekonvalescencia je easy peasy a efekt velky.

rika44
26. nov 2024

@tiezjedna efekt po blefaroplastike nie je trvalý u každého asi...ja som mala jedno viečko poklesnuté viac (vkuse som dvíhala obočie), než to druhé a teraz nie som ani 5 rokov po zákroku a vidím, že mi znova ochabuje a klesá...

Strana
z2