icon

Čo poviete na toto tetovanie?

28. sep 2025

Čo poviete na toto tetovanie, Aké je podľa vás krajšie? K tomu druhému obrázku by som pridala ešte mena .

Čo poviete na toto tetovanie?Čo poviete na toto tetovanie?
adri266
28. sep 2025

@anonym_autor Tetovanie ano, mena nie. Mne je to strasne proti srsti mat datum aj mena vytetovane. osobny nazor.

janai1
28. sep 2025

1. ale bez mien

lindous
28. sep 2025

Ani jedno nie je podľa môjho vkusu, ale to keď si odmyslím, tak prvé je zaujímavejší nápad, druhé otrepanejšie a ani jedno nie je moc pekne spracované.... určite by som sa poradila s tatérom/tatérkou, ktorého práca sa ti páči, posala inšpirácie a nechala si navrhnúť niečo vlastné 🙂

cyneric
28. sep 2025

Nevieme aké tetovania už máš na to aby sme posúdili ktoré by sedelo viac - osobne som väčší fanúšik prvej varianty, za predpokladu že by to prekreslil niekto skúsenejší kto vie nakresliť aj päť prstov. 🙈

13uzivatelka11
28. sep 2025

Pozri si na Pintereste, je tam kopec krajších takýchto rodinných tetovaní

marhulka13
28. sep 2025

@anonym_autor mam viac tetovani a pre mňa je to vyslovene osobná záležitosť. Nikdy sa nepýtam iných na názor, čo si mám dať, alebo ci sa im to paci. Ma to význam pre mňa, nie pre svet

martinmmartin
28. sep 2025

Hentake tetovania ma kazda druha

autor
28. sep 2025
@cyneric

Nevieme aké tetovania už máš na to aby sme posúdili ktoré by sedelo viac - osobne som väčší fanúšik prvej varianty, za predpokladu že by to prekreslil niekto skúsenejší kto vie nakresliť aj päť prstov. 🙈

@cyneric tetovania ešte nemám žiadne

rozculena
28. sep 2025

@anonym_autor aj jedno aj druhé je otrasné námetom aj spracovaním,ako keby to
kreslilo 10ročné decko

martinmmartin
28. sep 2025
@anonym_autor

@cyneric tetovania ešte nemám žiadne

@anonym_autor A ak to tak zostane raz sama sebe podakujes. Trend ako rychlo prisiel tak odide a budes rada. mena svojich deciek nezabudnes tak si ich pisat nemusis

muchotrafka298
28. sep 2025
@rozculena

@anonym_autor aj jedno aj druhé je otrasné námetom aj spracovaním,ako keby to
kreslilo 10ročné decko

@rozculena no mozno aj kreslilo. Niektori si davaju bezne tetovat kresbicky od deti. Len toto vyzera skor ako nepodarok, aspon to prve, ze niekto nevie ani 5 prstov na ruku "namalovat" 🙈

zuzanita1609
28. sep 2025

Ja neviem,ale na to že je to jednoduché,to z diaľky pre niekoho iného bude vypadať ako len fľak. Prepáč,ale mňe osobné sa páčia tetovania, ktoré aj na okolie nevzbudzuje otázky a hneď vidia z diaľky, čo to má symbolizovať. (Ináč si to niektorí začnú z blízka okukovať,že ukážte,čo to je vôbec?) 🤭

domiklik
28. sep 2025

@anonym_autor obe sú hrozne. Vyzerá to ako malo Anka. Keď tetovanie, nech to nejako vyzerá.

beata_k
28. sep 2025

To prve je ostrasne. Najprv som myslela, ze niekto doji kravu.

zuzanita1609
28. sep 2025
@muchotrafka298

@rozculena no mozno aj kreslilo. Niektori si davaju bezne tetovat kresbicky od deti. Len toto vyzera skor ako nepodarok, aspon to prve, ze niekto nevie ani 5 prstov na ruku "namalovat" 🙈

@muchotrafka298 ináč až teraz som si všimla,tie ruky,prsty sú fest mimo 😆. A na tej jednej,taký skrytý "prostredník vztýčený" 🤭

vorkola
28. sep 2025

@anonym_autor Mne sa kazde tetovanie hnusi,co ak po case infekt ?

sissy27
28. sep 2025

@anonym_autor jedno hrozne cele ako je a druhe gyc. Este pridaj mena a datumy a je z teba chodiaci nahrobny kamen 🙈 aspon to je prve co mi napadne ked si niekto da vytetovat mena / datumy.
Daj si spravit navrh sikovnemu taterovi, nech mas aspon nieco jedinecne a nie nieco co ma dalsich 8729926 bab, co to lajkli na pintereste.

danica2711
28. sep 2025

@anonym_autor mne sa teda nepáči vôbec tetovanie ako také, ale čiste z výtvarného hľadiska sú obidve príšerne gýčové

anonym_f3d22d
28. sep 2025

To prvé je krajšie

rozculena
28. sep 2025
@beata_k

To prve je ostrasne. Najprv som myslela, ze niekto doji kravu.