Čo robiť, keď kaderníčka pokazí účes?
Ahojte
bola som v kadernictve, kde ma hrozne ostrihali. Prišla som s tým, že chcem 3cm skrátit vlasy.
Kaderníčka mi zobrala viac a urobila hroznu postupku. Nezaplatila som im.
Dnes som bola u inej kaderníčky, aby mi to aspoň o niečo opravila. Stále je to však krivé.
Napíšte prosim co by ste robili vy? vzdy som nosila rozpustené vlasy čo teraz?
Čo pomôže na rýchlejší rast vlasov? nedavam to psychicky..za každú radu budem vďačná napíšte prosim.
Ďakujem
@klejkaez rozpustene nebudem nosit urcite aspon 3 mesiace...och. Čím dalej tym viac si uvedomujem, že platí "To čoho sa najviac bojíš, to sa ti stane". Taký strach som mala, ked som išla do kaderníctva, bála som sa čo i len aby jeden prameň nebol zle odstihnuty. Dokonca pri tom ako ma kadernicka strihala som jej to aj povedala, ako mám vždy strach ako to skončí. A dopadlo to presne tak ako som nechcela.
Ty musíš mať veľmi husté vlasy, keď sa ani dvom kadernickam nepodarilo ostrihať ťa bez skokov. V každom prípade druhý pokus je už hodne lepší. Nájdi si kaderníčku so skvelými hodnoteniami a daj si to ešte upraviť, veď tam stačí málinko. Sú to len vlasy, stále ich máš krásne, husté a stále aj dosť dlhé, neverím že by to žiadna kaderníčka nevedela doladiť.
@nela22323 uplne tu dramatizujes za nic. Sú to len vlasy, neostrihala ta na krátko. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ len by ma zaujímalo, kde si chodila doteraz, keď ta zrazu nikto nevie ostrihať podľa tvojho gusta.
Keď z toho kolabujes, vlasy si daj zastihnúť do rovná, a za rok ich máš dorastene opäť na pôvodnú dĺžku. Kúp si klasické vitamíny, nie si plesata, nepotrebuješ žiadne extra boostery na rast vlasov. A zvyšné peniaze odporúčam radšej investovať do psychológa, lebo aby som sa rucala z toho co tu popisujes je proste nonsens 👎👎👎
@nela22323 máš to opravené dobre. Mňa skôr prekvapuje, že dáš príspevok,ČO mám robiť? A o 10minut pridáš fotku,ako to vyzerá OPRAVENÉ 🤣 Takže neviem, či?
@dusankomoj co ma dobre opravene? Ved jej tam trcia dlhsie vlasy 🤦 a navyse pise hned v uvode,ze si to bola dat aj opravit a stale je to zle
Skus este inu iadernicku,nech tie vlasy pekne zrovna. Nastvana by som bola,je to hrozne ostrihane,ale su to len vlasy
@nela22323 ale ved keby ti to teraz nejaka SIKOVNA kadernicka zarovnala aj na tu najkratsiu dlzku, aku mas, stale by si nemala kratke vlasy. Teraz sa neuraz, ale za mna uz aj tento tvoj povodny steih je dost out, takto som vlasy nosila kedysi asi pred 15 rokmi 🤷 ostrihala ta hrozne, to naozaj, druha to vylepsila len o malicko, ale stale zle. Zarovnaj si to a budes to mat ok, mas stale dost dlhe vlasy
@jj_anka to ja by som ta lepsie ostrihala. Nechapem 🙆
@petulda333 to aj sama by som sa lepšie. 😂
No ja si myslím že ani po oprave to nie je úplne ok...nechcem sa akože chváliť ale ja som dcére ktorá má mega husté vlasy ostrihala vlasy krajšie klasickými nožnicami 😅 mala pekný postupku a to nie som žiadna kaderníčka...neviem si predstaviť že toto strihal akože profesionál
To tretie máš najlepšie. Aj to má šmrnc. Oveľa lepšie, ako na prvej. Sú to len vlasy. Dorastu. Poradím ti, nájdi si kadernicku, čo Ťa bude strihať, nechod stále k inej. Ale podľa poslednej fotky si už našla 🙂
@nela22323 To mi je tak luto. Vacsinou su tieto prispevky riadne prehnane a uces vobec nie je taky zly ako ho autorka vnima, ale v tvojom pripade suhlasm ze ti tie vlasy riadne dokalicila. Ale nestresuj, skutocne je to nieco co sa vyriesi samo a budes mat zase pekne vlasy. Nerozumiem preco ti to ta druha neostrihala dorovna do tej dlzky kde boli najkratsie tie vrchne vrstny. Stale by si mala vlasy dost dlhe. Ja nechapem tuto postupkovu posadnutost kadernicok. Oni ako keby uz nedokazali ostrihat vlasy dorovna. Kazda jedna navrhuje postupku na kazde vlasy.
@petulda333 na Tom treťom obrázku to má opravené normálne. Ja ju chápem,ja by som kaderníčke odtrhla hlavu,ale zase neostali jej krátke vlasy,s týmto sa dá normálne žiť.
@dusankomoj bez urazky,ale ty nevidis? Ved tam ma byt pekna postupka a trcia jej tam dlhsie pramienky vlasov 🙆
A ano,da sa to este lahko opravit

ako som už písala,za rok ti narastu vlasy min.12 cm bez ničoho