Čo robiť, keď kaderníčka pokazí účes?
Ahojte
bola som v kadernictve, kde ma hrozne ostrihali. Prišla som s tým, že chcem 3cm skrátit vlasy.
Kaderníčka mi zobrala viac a urobila hroznu postupku. Nezaplatila som im.
Dnes som bola u inej kaderníčky, aby mi to aspoň o niečo opravila. Stále je to však krivé.
Napíšte prosim co by ste robili vy? vzdy som nosila rozpustené vlasy čo teraz?
Čo pomôže na rýchlejší rast vlasov? nedavam to psychicky..za každú radu budem vďačná napíšte prosim.
Ďakujem
@nela22323 tak to máš ešte dobre. Ešte sa dá zostrihnúť a upraviť. Mne sa stalo pred 30 rokmi, že som si bola dať podstrihnúť vlasy. Mala som o niečo kratšie ako ty ( v suchom stave). Podmienka bola, že nesmú byť kratšie ako po plecia, ale nech poškodenú časť dá dole. Strihala ma namokro, najdlhšie vlasy boli ledva po plecia a od nich mi urobila otrasnú postupku. Vlasy mám veľmi husté a kučeravé, po uschnutí mi vyskočili nad uši, mala som na hlave guľu. Ani do gumičky sa nedali zopnúť, čo boli tak krátke. Myslela som, že budem chodiť kanálmi. Odvtedy neexistuje, aby sa mi niekto dotkol vlasov, radšej si podstrihnem sama keď treba. Kedykoľvek ma niekto strihal, skončilo to katastrofou. Už nemám chuť riskovať.
Pre toto sa strihám už roky zásadne sama doma dorovna a zadarmo, mám podobné vlasy. Ozaj neprofesionálna kaderníčka, ja by som si to na tvojom mieste dala zarovnať kúsok pod plecia, budú kratšie ale pekné.🙂 Neboj sa dorastú rýchlo.
Tak na tej prvej fotke máš vlasy oveľa lepšie ostrihané ako na tej druhej. To ich strihla za sucha? Veď lepšie by ti to podstrihla . kamoška. Konce vlasov by potrebovali poriadnu masku,dobre vycesat a ešte končeky jemne dorovnať. Hlavne na spodok vlasov zábal,aby nevyzerali každý vlas iný, a na čas vlasy zopnut. Inak podľa mňa ich môžeš mať kľudne rozpustené. Nie je to tragédia čo máš na hlave. Tragédia by bola lysiny a vypadane vlasy na polke hlavy, ber sa trošku s nadhľadom
@nela22323 ….prosim ta nemyslis vazne ze nad tymi vlasmi tolko trpis? Ked ta len toto trapi. Chudence zeny s alopeciou…tak tie mozu plakat kazdy den ale tebe to dorastie raz dva. Tiez som bola blbo ostrihana a mala som vlasy po plecia z dlzky pod lopatkya zijem…prezijes aj ty a modli sa aby ta horsie v zivote nestretlo nez pokazeny uces. A kludne skus gumickovy uces z netu…budu pekne na posrupko😉
@lindusss2016 ktorý strih ti príde out ten, kde mám rovné vyzehlene vlasy myslíš? prečo myslíš ten obluk sa ti taký zdá? nechcela som to do rovna skor vzdy do obluka
@nela22323 no ta postupka vseobecne, aj keby ta dobre osteihali. Podla mna sa to uz velmi nenosi. Skor su v mode take vzdusne ucesy. Ta postupka dost robi objem. Ale samozrejme nie je to ani ziaden modny preslap, len som tym chcela povedat, ze pokojne si daj tie vlasy zarovnat, budes chic 😉
@nela22323 ja som skoncila s ucesom a la egyptska parochna..nedalo sa uz skratit lebo som to mala po plecia…tvoj zostrih je oproti tomu pecka…isla som vtedy cez mesto s placom…dnes sa na tom smejem…nejde o nic…videla som detske aro a to placem hned ked si na to spomeniem…len nech si zdrava..vlasy dorastu

@nela22323 no stále to máš take že aj bez veľkého ubratia na dĺžke vlasov sa to dá zachrániť. Alebo strihnut do rovná a máš po probléme. Vlasy dorastu netreba plakať.