icon

Čo robiť, keď Philips Lumea nadstavec nefunguje?

patulaaa
Včera o 20:32

Ahojte, tie ktoré používate Philips lumea. Stalo sa vám žeby vam nadstavec nefungoval? Dnes som asi po roku a pol nepoužívania chcela zase začať a zistila som že mi nejdu nadstavce iba jeden na oblasť bikín, inak nič. Zariadenie ide ako má ale nedáva kontrolku na ready, takže nevydá záblesk. Predtým islo všetko, po každom použití som to vyčistila a odložila. Dajú sa kupit nové nadstavce alebo čo s tým? Ďakujem. 😊

anonym_525bb4
Včera o 20:39

Google - Lumea nastavec a hned ti ukaze eshopy kde predavaju.

patulaaa
autor
Dnes o 07:01

to mi je jasne, že nadstavce hneď nájdem. Ide mi však o to či niekto mal podobný problém. Stalo to dosť €€ nato, aby len tak z ničoho nic prestali fungovať a treba nové.

sissy27
Dnes o 07:46

@patulaaa mám lumeu a teda tie nadstavce na bikiny / nohy / podpazušie nemajú prečo nefungovať, je to len tvar sklíčka. Takže ak ti lumea nespraví záblesk, problém bude inde ako v nadstavci. A ak ti nejakým zázrakom funguje len ten na bikiny, tak si s tým vieš v pohode ošetriť akúkoľvek inú oblasť. Ja ich napríklad nemením vôbec.

benit
Dnes o 07:51
@patulaaa

to mi je jasne, že nadstavce hneď nájdem. Ide mi však o to či niekto mal podobný problém. Stalo to dosť €€ nato, aby len tak z ničoho nic prestali fungovať a treba nové.

@patulaaa aj ja pouzivam len 1 nastavec na vsetko.

patulaaa
autor
Dnes o 09:38
@sissy27

@patulaaa mám lumeu a teda tie nadstavce na bikiny / nohy / podpazušie nemajú prečo nefungovať, je to len tvar sklíčka. Takže ak ti lumea nespraví záblesk, problém bude inde ako v nadstavci. A ak ti nejakým zázrakom funguje len ten na bikiny, tak si s tým vieš v pohode ošetriť akúkoľvek inú oblasť. Ja ich napríklad nemením vôbec.

@sissy27 tiež mi nejde do hlavy, že ten jeden ide a ostatné vobec nevydavaju záblesk.

sissy27
Dnes o 10:23
@patulaaa

@sissy27 tiež mi nejde do hlavy, že ten jeden ide a ostatné vobec nevydavaju záblesk.

@patulaaa neviem, možno nejak nedolieha alebo čo, keď si ich často vymieňala, tak sa mohla nejaká časť uvoľniť (niečo, čo má do seba zapadnúť). Ja som to vymenila raz, zistila som, že to nemá žiadny význam, tak to viac nerobím 😀

patulaaa
autor
Dnes o 12:07
@sissy27

@patulaaa neviem, možno nejak nedolieha alebo čo, keď si ich často vymieňala, tak sa mohla nejaká časť uvoľniť (niečo, čo má do seba zapadnúť). Ja som to vymenila raz, zistila som, že to nemá žiadny význam, tak to viac nerobím 😀

@sissy27 keď sa to môže aj tak, tak som rada ze funguje aspon ten jeden 😆

sissy27
Dnes o 12:13
@patulaaa

@sissy27 keď sa to môže aj tak, tak som rada ze funguje aspon ten jeden 😆

@patulaaa jasné, prečo by sa nemohlo? 😀 tie rozdielne nadstavce sú len marketingový ťah, akože ti dávajú niečo navyše. Ale prvé lumey boli len s jedným a vybavené. Ja som lenivá to meniť 😀