icon

Ako sa cítite pekne a žensky?

27. jan 2024
domkakvet
27. jan 2024

Cvicim, pekne sa obliekam.

mirage
27. jan 2024

pekne sa obleciem, saty, bluzky,opatky, parfem, vlasy mam bez sedin, vyfukane, alebo natocene, jemna manikura. Alebo biele tenisky, rifle, biela kosela, cop, jemny make up. cvicim, plus rychla chodza.

aeruginosa
27. jan 2024

Pre mna najdolezitejsie, aby som sa citila sama pre seba pekna, je pravidelne sportovat, zdravo sa stravovat a udrzovat si tak fit formu.. Inak by som mohla mat gelove nechty, farbene vlasy, make-up, botoxy, plastiky, znackove oblecenie, ale keby som tucna, citila by som sa priserne…

pribinak
27. jan 2024

Mam rada samu seba a skvelý parfum ❤️❤️, to stačí 😊😊😊

emm_i
27. jan 2024

Rada nosím šaty, aj v zime. A pravidelne cvičím 🙂

ivik4
27. jan 2024

Pre mna je zaklad mat hladku pokozku , neznesiem chlpky a rovnako aj postava . Cvicim , robim si pletovu radiofrekvenciu s vlastnym pristrojom, obliekam sa podla nalady ako chcem, niekedy kludne aj ako chalanisko a jem tiez na co mam chut aby som sa citila dobre. Nie nutene robit co nechcem. Manikura,pedikura -taka samozrejmost

levandula7
27. jan 2024

starám sa o svoju pleť, chodím do fitka, na jogu, robím pole dance 🙂 farbím si vlasy hennou, zdravo jem, robím si manikúru, pedikúru alebo si na ňu zájdem. rada si obliekam sukne a šaty, rada pekne voniam. 💃
ale pekne a žensky sa cítim aj vtedy, keď si napustím vaňu ľahnem si do nej s pohárom šumiého vína a len tak relaxujem, alebo keď si spravíme s mužom alebo kamoškami wellness večer a ideme do sauny alebo na masáž 🙂

ivik4
27. jan 2024

A milujem na sebe dlhe vlasy...

janka_23
27. jan 2024

@ivik4 odporucis prístroj na ošetrenie pleti? Mne sa moja zehlicka na plet pokazila tak hľadám niečo nové. Ďakujem 😊

daniela2202
27. jan 2024

Spím.... vtedy je všetko také krásné .. 😁😂😁

ivik4
27. jan 2024

@janka_23
To mam ale velky pristroj do salona

koniarova
27. jan 2024

Mám sa rada. Cvičím, zdravo sa snažím stravovať. Kaderníčka, kozmetička, kvalitná kozmetika. Rada spím. Doprajem si, po čom túžim. Rada sa pekne obliekam a voniam.

dharmasanata
27. jan 2024

Šaty, opätky, erotické prádlo 😀 aj keď ho nikto nevidí tak mne to dodá taký vnútorný šmrnc 😄,
Chodiť upravená je samozrejmosť..Aj keď teda mám veľkosť 42/44 a spomína sa tu, že by sa ženy cítili hrozne.. ja sa ľúbim ♥️
Ja si myslím, že ženu robí krásnym to ako sa sama vníma..

lucia13022023
27. jan 2024

V prvom rade sa mam rada. A páčim sa sama sebe aj v teplakovke a veľkej bunde ked idem so psom.
V druhom rade si dávam záležať na pleti, vlasoch, nechtoch.

sulavikova
27. jan 2024

Nosím výlučne šaty. Sem tam sukňu s blúzkou. Rifle a nohavice vôbec, a pritom si ich pri veľkosti 36 môžem kľudne obliecť😆. Ak legíny, tak iba k sukni. Dokonca aj na lyžovačku mám viaceré termo sukne.

valeria_h
27. jan 2024

Starám sa o seba zvonku aj zvnútra. Cvičím, behám, zdravo sa stravujem, dodržujem.pitny režim, nejem cukor, múku, priemyselne spracované potraviny, občas ale zhreším. Spánok je dôležitý, 8 hodín denne. Používam kvalitnú kozmetiku, snažím sa prírodnú. Mám vlasy po pás, používam výlučne kozmetiku bez sls/sles, silikónov, parabenov. Robím si peeling tela aj pleti, manikúra, pedikúra, občas zájdem kozmetičke na ošetrenie. Mám už šediny, tak si chodím aj kaderníčke na farbenie, snažím sa vždy mať upravené vlasy, moc sa nelíčim, len jemne. Chodím na obočie, to je základ tváre. Parfum nesmie chýbať. Kvalitné slnečné okuliare, kabelka, kvalitné topánky. Nenosím oblečenie z polyesteru. Mám rada športové aj elegantné oblečenie, nosím aj sukne, šaty aj džíny, aj blúzky aj tričká, aj mikinu a legíny atď záleží od situácie kam idem. Takisto dbám o ústnu hygienu, samozrejmosťou je čistenie zubov a medzizubných priestorov, dentálna hygiena dvakrát za rok, pravidelné preventívne prehliadky, rovnako aj očný a gynekológ. Používam aj doplnky výživy - zinok, b komplex, d vitamín atď...

birika
27. jan 2024

staci mat rad sam seba a mysliet pozitivnee

janka_23
27. jan 2024

@ivik4 ďakujem, ja chcem niečo menšie 🙂

vanilkovazmrzka
27. jan 2024

Som pekna a zenska 💁‍♀️👸

julka828
27. jan 2024

@pribinak aky parfum ?

pribinak
27. jan 2024

@julka828 christian Dior J’adore

https://parfumy.heureka.sk/christian-dior-j-ado...

Toto je voda, ale je aj parfum a olej

julka828
27. jan 2024

@pribinak dakujem 🙂