Čo s takouto oblasťou bikín?
Zeny, poradte, co robiť s takymi vyhadzanymi bikinami? Vcera hanba na kupalisku. Rano som sa oholila a bum, cervene, vyhadzane bikiny. Na foto mam oblecene obycajne gatky, takto to vyzera, takto to trci. Pouzivam sensitive gel na holenie, 5cepielkovu ziletku, po jednorazových to vyzera stokrat horsie. Holim sa v smere rastu chlpkov, po holeni detsky puder. Jeden cas som vytrhavala s pinzetou, tak styri pat dni pokoj bol a potom sa mi zacali vyrastat chlpky, zarastat a tyzden a pol, kym vyrastli, vyzeralo to hrozne. Na laser lumeu nemam peniaze. V salone nerobia nieco take? Nemam skusenosti. Ale hanbim sa aj pred muzom tak chodit, hlavne led vidim tie zeny na kupaliskach, pidi midi bikini a tam ani chlpok.. Ach

Odporucam ti po holeni nastriekat a pretriet s ruzovou vodou a ked to preschne natri trochou kokosoveho oleja. Holim sa normalne a odkedy toto robim nemam skoro nic cervene tam.
https://www.datart.sk/epilator-philips-series-8...
Mám presne tento holiaci strojček/epilator v jednom a neviem si to vynachváliť, podpazusie a nohy si epilujem a oblasť bikín si s týmto holím a pecka, žiadne vyhádzané miesta
Ja som na tom takto keď sa oholím cez deň. Zasadne sa musím len na noc - kedy sa netreba obliekať do nohavičiek atd. A natieram sa všade po holení Balea mliekom po holení z DM - toto mi najviac vyhovuje.
Skúste depilačný krém,mne to vždy pomáha,je to bezbolestné a pokožka ostane jemná a bez vyrážok
Ahoj ako si to nakoniec poriesila? Kúpila si si strojček? Alebo bola na depiláciu?
Urcite laserova epilacia🙂 cca 6 sedeni a potom udrziavacka raz rocne. Bezkonkurencne
@romanka1992 posledne mesiace boli otrasne, vzdy vzdy vyrazky, zapalene miesta, zarastahuce chlpky a coraz vacsia plocha. Tak som sa nazlostila a pred mesiacom bola na laserovu epilaciu v salone. Teraz chlpky v mieste epilacie (mala som len oblast bikin) bud vytiahnem pinzetou, ide to uplne lahucko, alebo si raz za cas spravim peeling a chlpky vyletia same. O chvilu idem na dalsie sedenie a uz teraz mam viac ako polovicu chlpkov von a ziadne zapalene miesta, nic. Uvidime ako budu dalsie sedenia.
Ale bezprostredne po epilacii som mala podrazdene tie miesta a aj dva tyzdne po. Teraz je to super. Nelutujem. Ba dokonca si bucham hlavu o stenu, ze som nesla skor
Toto nie je žiadna hanba.

@tehulka2011 samozrejme je to bezpečné. Ja som chodila pár rokov na laser. Ja som bruneta s bielou pokožkou (najlepšia kombinácia) a mne bolo potrebných tak v priemere 5-8 sedení na rôznych oblastiach. Epiluje sa ale len neopálená pokožka, takže najvhodnejšie na jeseň a v zime. Samozrejme závisí od toho čo chceš epilovať. Podpazušie asi kedykoľvek. 😅