Čo si myslíte o koncepte predaja Mary Kay?
Co si myslite o celok tomto "koncepte predaja"?
Oblúkom sa vyhýbam MLM ,kozmetika sa dá kúpiť aj kvalitnejšia a hlavne lacnejšia bez platenia pyramídy
Sú od nich produkty ktoré mám rada, používam ich a som ochotná si ich kúpiť aj keď sú drahšie.. ale čo sa týka konceptu predaja...no.. nechcela by som byť predajkyňa
Koncept predaja je otravný, obťažujúci a vtieravy, podobne ako Herbalife....
ja som s produktami od Mary Kay maximálne spokojná, nie som predajca ani neplánujem byť, ale fakt mi veľmi pomohli s pleťou 😊 na druhej strane - nepoznam akým spôsobom fungujú predajcovia v Mary Kay a ani ma to nezaujíma keďže sa ma to priamo netýka
Sektárky 🥲 verbujú usilovne, som na to alergická. Radšej si to nekúpim ako by som mala potom odháňať otravné predajkyne každý mesiac.
Môžete si pod niekym tam založiť aj svoj účet a objednávať so zľavou len pre seba. Ale teda musíte objednať aspoň raz ročne za určitú sumu. Na mna teda nikto netlačil, že by som musela predávať za neviem aké sumy. Vlastne ja som za tie 2 roky, čo som tam bola aktívna kupovala len pre seba a kamošky 😃
@dankanka nám to povedala hneď na tej hodinke krásy, a keďže sme tam boli s kamoskou, tak sme si ten úvodný balík vzali na 1/2. Potom som objednala asi ešte 2x raz ročne a potom prišla materská, tak som stratila členstvo 😂teraz mi tak raz za čas príde od nej správa, že má to a to v zľave, tak vždy slušne odpisem(niekedy zabudnem) že si nič neprosím a je to ok 😃
Používam čistenie pleti a aj dekorativku už niečo cez 6 rokov, nepredávam. Je to proste klasicky MLM kto chce predáva kto nie, je zákazník neviem prečo sa z toho robí taká veda. Pleť mám ale naozaj veľmi peknú a som s MK spokojná preto aj používam dlhodobo 🙂
@janka_266 ja som nikdy na hodinke nebola. Stretla som mk dievca v porodnici, prave som hladala kvalitnu kozmetiku. Ale jak furt zdrazovali, povedala som, ze mi to je luto, kozmetika je super, ale pohladam daco ine. Vtedy mi ponukla clenstvo. A je to fajn, lebo som v skupinke, kde to info zdielame, ako sa spravne starat o plet.
@dankanka Ja takto robím eko- drogériu. Kto si kúpil, odporučila som mu, že ho zaregistrujtm a nech si cez seba nakupuje sebe aj rodine. Veľmi sa to osvedcilo, nikoho do ničoho nenutim, každý si nakupuje podľa potreby.
@margotka17 aj esencialne oleje sa tak daju. Bez natlaku.
Predražené produkty a ženy, čo sa do toho chytili sa po krátkom čase začnú správať ako v sekte. Známa si urobila dlh 5000€ len preto, aby neklesla z funkcie a bola stále nejakou regionálnou riaditeľkou. Asi také úspešné sú. Ako to môže byť udržateľné, otravovať týždeň čo týždeň známe s predraženou kozmetikou. Mne jedny tiene vydržia roky, krém na pleť si kupujem s čo najmenej chémie a vydrží mi tiež dlho, tie zákazníčky sa rýchlo minú. Nikdy by som do toho neinvestovala ani 50e, akože rozbieham s nimi biznis.
Poznam,sikovne baby,,ktore MK venuju dlho , bavi ich to.
Pred mnohymi.rokmi, ked zacinal avon a oriflame,,ked to cele zacinalo sa dalo zarobit celkom pekne, venovala som sa tomu pocas studia. No teraz iz nie, uz je trh presyteny. A navyse sli kvalitou dole podla mna.
Mam este od avonu a par produktov, ktore sem tam objednam, no myslim si, ze uz tej kozmetiky je tak vela, ze si mozme vybrat kvalitnejsiu.
Ja mam jeden produkt make up, ktorý používam už viac ako 13 rokov. Nedám na neho dopustit. Ostatné veci netušim.
používam produkty Mary Kay a som maximálne spokojná. Som registrovaná, aby som si mohla nakupovať lacnejšie. "Moja šéfka" o tom vie a do ničoho ma netlačí. Poznám baby, ktoré sú úspešné, pekne si vedia zarobiť, ale ja na toto nemám povahu
Že Predajkyňa Mary Kay je schopná spraviť čokoľvek narozprávať ti čokoľvek je na to školená aby ťa obalamutila ako je na tebe záleží ako si môžeš dopriať keď si ty nedopraješ kto iný ti dopraje a predať ti krémik za 60 € a jednoducho jej vôbec nejde o teba o priateľstvo o skupinku Mary Kay že ste kamarátky, nie, ste len obyčajne kusy ktoré vyrábajú peniaze Takže je najšťastnejšia keď má týchto kusov čo najviac.
@margotka17 len ty máš z ich predajov zisk... Uzasne dobrosrdecne🙏
Presne ako pisu niektoré,ze je to styl avon a podobne.Kamaratka mala problem s pletou a naozaj jej pomohla kozmetika od nej.Ja som ju neskusala, pre mna bola zbytocne predrazena
@derdia tak funguje MLM, ale nikoho do ničoho nenutim, všetko je na nich.

presne to isté ako o Avone a všetkých podobných "podomových" predajoch