icon

Čo si myslíte o tetovaní 35-ročnej matky dvoch detí?

8. nov 2025

Čo si myslíte o tetovaní 35 ročnej matky dvoch detí?

Strana
z3
marca12
8. nov 2025

Ak partner nesuhlasi,spravila by som kompromis a dala si nieco male,nenapadne. Mne sa tetovania pacia,ale nechcem potetovaneho muza. Ak by prisiel s tym,ze sa ide tetovat,tiez by som nebola nadsena.

lucyluska
8. nov 2025

@anonym_autor nemyslím si nič. Včera som videla ženu ktorá mala potetovanú tvár. A bolo mi to jedno 🤷🏼‍♀️ učím sa nesúdiť a ignorovať.

ivik4
8. nov 2025

Co ma spolocne tetovanie s tym ze je niekto matka ? 😃
Tetovanie jej ostane, deti odrastu .
Myslim si o tom to, ze si kazdy mozeme dat na seba co len chceme. A kazdemu so sebou spokojnemu cloveku je totalny šumák co si o tom mysli ktokolvek iny

anonym_06cd94
8. nov 2025
@minenkaa

@svetlonos absolutne nemôže byt lepšia ako kto kolvek iný ak nie je boh ,to takéto chúďatká budú stále na svete

@minenkaa Dievčatko.....nemudruj.

anonym_30dce8
9. nov 2025

Aj tetovanie vie byt vkusne. Ja som matka, mam 39 rokov, tetovani 8, a niekolko nausnic kadetade… pracujem v statnej sprave na reprezentativejsej pozicii.. to znamena, casto som na ociach, konferenciach, skoleniach.. vela cestujem, je ma vidno aj v odbornej verejnosti.. nikdy to nikomu nevadilo… partner sa mi len smeje, za tie prve.. co som si dala robit v 16 tich..

mircalla
9. nov 2025

Jedno pekne, decentne tetovanie ok. Obrovske farebne sa mi nepaci. Mam jedno male 25 rokov

anonym_8a3a7c
9. nov 2025

@anonym_autor nemyslím si o nej nič jej telo
Tiež som mal takého partnera čo s tým nesúhlasil tak som mi povedala nech si nájde takú ktorá bude tie jeho dristy počúvať;)

senta_sofia
9. nov 2025

@anonym_autor odveci otazka. Velmi zavisi od toho, ci uz to tetovanie ma alebo nad nim uvazuje. Potom dost zavisi od toho, ze ake a kam. Ak uvazuje v takomto v takomto veku nad niecim vystrednym, tak si asi leci nejaky komplex alebo potrebuje zaujat. Takze ak chces radu, neschovavaj sa v hadankach, ale popis situaciu blizsie.

dota6
9. nov 2025

Tiež ma zaujíma súvislosť medzi tetovaním a materstvom :D je predsa jedno ci je muž/žena rodič a má tetovanie. Či ľudia s tetovaním sú automaticky vylúčení z rodičovstva? Alebo potom keď sa stane osoba rodičom, stráca nárok na tetovanie?
Vek tak isto nevnímam ako prekážku. Veď je to mladá 35 ročná žena 😹 možno by som sa z hľadiska veku pozastavila, keby za mnou prišla moja mamka v 70+ že chce tetovanie.
Poviem to takto, ak sa nevie zhodnúť s partnerom, išla by som do decentného tetovania. Ale zas je to jej telo, jej voľba. Za mňa sú tetovania veľmi neestetická záležitosť, môj muž má tetovania, ale je to jeho voľba. Nezasahujem mu do jeho cítenia estetiky a vyjadrenia samého seba.
Takže finálna odpoveď je, že sa nedeje nič zvláštne. Mladá matka dvoch detí sa rozhodla dať si tetovanie.

valria
9. nov 2025

Príliš veľa farebného tetovania kade-tade pôsobí lacno. Vidieť to hlavne v lete na kúpaliskách, na plesoch - tam sa to vyslovene bije s večernými šatami. Kto sa dá takto potetovať, má byť jedinečný, štýlový - taký exot, umelec... To fakt ich máme okolo seba toľko?🙂

pieces
9. nov 2025

Tetovanie sa mi vyslovene hnusí, začína to "iba jedným"...

minenkaa
9. nov 2025
@anonym_06cd94

@minenkaa Dievčatko.....nemudruj.

@anonym_06cd94 takže zas ďalší mudrland čo nedokáže ani nič rozumne napísať
Za to dievčatko dakujem

anonym_06cd94
9. nov 2025
@minenkaa

@anonym_06cd94 takže zas ďalší mudrland čo nedokáže ani nič rozumne napísať
Za to dievčatko dakujem

@minenkaa mudrlanT;)

minenkaa
9. nov 2025
@anonym_06cd94

@minenkaa mudrlanT;)

@anonym_06cd94 mudrland

anonym_06cd94
9. nov 2025
@minenkaa

@anonym_06cd94 mudrland

@minenkaa Zem doktorov?🙂 Inak, simulant či simuland?;)

minenkaa
9. nov 2025
@anonym_06cd94

@minenkaa Zem doktorov?🙂 Inak, simulant či simuland?;)

@anonym_06cd94 mudrland

spongebob1
9. nov 2025
@petronelag

S tetovaním treba robiť veľmi opatrne, to čo sa vám páči dnes o takých 10-15 rokov môže byť pre pätdesiatničku na príťaž. Aj Rytmus už teraz o tetovaní rozmýšľa inak, ako keď bol mladý. V jednom rozhovore rozprával, že si všimol v Dubaji, že tetovanie majú ženy prevažne z východnej Europy, dokonca ich tam nazval - stoky.
Ak by už bolo, tak na takom mieste, kde sa dá ľahko prekryť.

@petronelag Rytmus pochadza zo spodiny a stale sa medzi nu radi aj napriek majetku. Zrazu mu to vadi.
Potetovanych neriesim, ja by som si ho na seba nedala, max ako permanentny make up.

anonym_c643c5
9. nov 2025

@anonym_autor že je to škaredé a že raz to budeš ľutovať. A kľudne ma kamenujte, je to môj názor

anonym_9eb0b4
9. nov 2025

@anonym_autor
Je aj taká pesnička "Adolf Hitler vo svej ríši všetky kur.. poznať chcel,preto im dal vytetovať hákový kríž na prdel " 🤣🤣🤣

rozculena
9. nov 2025
@anonym_c643c5

@anonym_autor že je to škaredé a že raz to budeš ľutovať. A kľudne ma kamenujte, je to môj názor

@anonym_c643c5 alibisticky ako anonym😂

Strana
z3