icon

Čo si myslíte o tetovaní 35-ročnej matky dvoch detí?

8. nov 2025

Čo si myslíte o tetovaní 35 ročnej matky dvoch detí?

Strana
z3
minenkaa
8. nov 2025

@anonym_autor čo si myslis o tetovni 50rocnej matky jedného dieťaťa?

gribka1
8. nov 2025

Nemyslím si nič, ak sa jej to páči, čo koho do toho.

viestta
8. nov 2025

Ze je to jej rozhodnutie a mna do toho nic

autor
8. nov 2025
@viestta

Ze je to jej rozhodnutie a mna do toho nic

@viestta a keď partner s tým nesúhlasí?

gribka1
8. nov 2025

Má partner niečo, čo sa nepáči jej?

viestta
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a co ja mam ist prehovarat partnera? Je to medzi nimi dvoma. Partner by si mal hlavne uvedomit, ze jeho partnerka je svojpravna a o svojom tele rozhoduje sama, jeho nazor sice moze byt zaujomavy, ale v konecnom dosledku nepodstatny. (Ty si ten nespokojny partner? Ak ano, tak si 10x precitaj predchadzajucu vetu a pozom o nej hlboko pouvazuj)

minenkaa
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor môžeš mi vysvetliť čo ta viedlo k založeniu tejto témy ?

autor
8. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor môžeš mi vysvetliť čo ta viedlo k založeniu tejto témy ?

@minenkaa zaujímajú ma vaše názory

minenkaa
8. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa zaujímajú ma vaše názory

@anonym_autor dal alebo dala si dve absolutne rozdielne otázky

anonym_fa5b01
8. nov 2025

Každého osobné rozhodnutie a nevidím rozdiel či sa bavíme o žene, o mužovi, matke, nematke a akejkoľvek vekovej kategórii, pokiaľ sa jedná o dospelého človeka, nemám mu čo do toho kecať, a nie, ani partnerovi… môžem povedať svoj názor, ale neviem si predstaviť, že by sme jeden druhému kecali do toho, čo robíme so svojim telom, pokiaľ to nie je niečo vyslovene škodlivé ako ničiť si ho drogami…

anonym_763bfe
8. nov 2025

Chce na seba upútať pozornosť alebo je nespokojná zo svojím telom tak ho "vyzdobuje".

anonym_06cd94
8. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor čo si myslis o tetovni 50rocnej matky jedného dieťaťa?

@minenkaa ...že už nemá čím zaujať? Ale záleží na mieste, veľkosti, vzore.

minenkaa
8. nov 2025
@anonym_06cd94

@minenkaa ...že už nemá čím zaujať? Ale záleží na mieste, veľkosti, vzore.

@anonym_06cd94 kto určil ktoré miesto je to správne miesto,aká velkost je ta správna velkost a aký vzor je ten správny?

anonym_5e01c1
8. nov 2025

@anonym_autor Pokial tetovanie nema obrovske tak podla mna je to ok. Napr. ja mam tetovanie, ktore ma pre mna hlbsi zmysel a nezunuje sa mi ani po dalsich 20 rokoch. Navyse je na mieste, kde sa da lahko prekryt. Keby nemalo pre mna ten hlbsi vyznam, tak si ho nedam. Mne sa nepacia velke a vela tetovania na zenach, predsa len si zeny maju zachovat svoju zenskost. Videla som cez leto zenu, ktora mala cez cely chrbat az k zadku anjelske kridla, ani to nemala dobre spravene a vyzeralo to hrozne. Tie mensie tetovania vedia byt pekne aj vkusne. Zalezi od toho co konkretne a ci sa to tej zene nezunuje za par rokov.

rorino
8. nov 2025

@anonym_autor 100x radšej tetovanie,ako kačací zobacik a podobne umelé "vylepšenia"

petronelag
8. nov 2025

S tetovaním treba robiť veľmi opatrne, to čo sa vám páči dnes o takých 10-15 rokov môže byť pre pätdesiatničku na príťaž. Aj Rytmus už teraz o tetovaní rozmýšľa inak, ako keď bol mladý. V jednom rozhovore rozprával, že si všimol v Dubaji, že tetovanie majú ženy prevažne z východnej Europy, dokonca ich tam nazval - stoky.
Ak by už bolo, tak na takom mieste, kde sa dá ľahko prekryť.

cimage
8. nov 2025

S vekom a detmi to nic nema, je to na tebe. Mne by prekazalo, keby sa partnerovi nepacilo, ale je to tvoje telo a ty o nom rozhodujes. Tiez netreba so vsetkym vyhoviet partnerovi.

anonym_06cd94
8. nov 2025
@minenkaa

@anonym_06cd94 kto určil ktoré miesto je to správne miesto,aká velkost je ta správna velkost a aký vzor je ten správny?

@minenkaa U ľudí s vycibreným vkusom a zmyslom pre eleganciu to nie je problém, u tých ostatných je asi zbytočné niečo vysvetľovať ;)

maryetta
8. nov 2025

Partner tiez moze svoj nazor vyjadrit. To je tak vsetko.

anonym_00e530
8. nov 2025

@anonym_autor nič, prečo by som si mala niečo o tom myslieť? Nech si robí každý čo uzná za vhodné

anonym_a0d5aa
8. nov 2025

Ja som sa dala tetovat po 35ke vydatá a s deťmi, vždy som chcela len vždy bolo čo povedia ostatní a nejaký blok. A som povedala kedy keď nie teraz a už mi je absolútne jedno čo si myslia ostatní, spravila som to po čom som túžila roky nebol to výmysel z minúty na minútu. A čo muž? No nesúhlasil ale moje telo moje rozhodnutie som dospela nepotrebujem predsa od niekoho povolenie. Objednala som sa a áno mám tri tetovania a pár piercingov, som spokojná a muž teraz? Páči sa mu to že je to sexi a áno chystám sa na ďalšie.

1sally12
8. nov 2025

Tetovania sa mi celkove nepáčia, ale tak každého vec.

minenkaa
8. nov 2025
@anonym_06cd94

@minenkaa U ľudí s vycibreným vkusom a zmyslom pre eleganciu to nie je problém, u tých ostatných je asi zbytočné niečo vysvetľovať ;)

@anonym_06cd94 jaaj to som nevedela ,že je presne určené čo je to práve ,je to niekde napísané alebo kto to určil ?

anonym_06cd94
8. nov 2025
@minenkaa

@anonym_06cd94 jaaj to som nevedela ,že je presne určené čo je to práve ,je to niekde napísané alebo kto to určil ?

@minenkaa Keďže ste to druhé, je to zbytočné ďalej rozpitvávať.

zuzubb007
8. nov 2025

Nič, absolútne mi je ukradnuté čo má kto vytetované, je to jeho vec a jeho telo, takže názor žiadny, človek žije len raz a keď chce nech si spraví po svojom

liusa82
8. nov 2025

nič..že mne sa to síce nepáči ale ich vec.Ja by som sa v živote tetovať nedala.Ale u chlapov napriklad to vnímam trošku inak ako u žien.Tam mi to vôbec nevadí.Možno práve preto,že chlap je taký tvrdší a niektorým typom sa to vyslovene hodí.Teraz myslim pekné tetovanie nie nejaké bezduché škaredé čmáranice.Skôr ako umelecké dielo.Ale u žien neviem no tam sa mi to nikdy nehodilo.A ak vidím aj staré tetky ktoré majú 50 plus aj viac a to tetovanie na takej koži zostarnutej a ochabnutej hlavne v lete keď sa nosia krátke rukávy.No nevyzerá to dvakrát vábne.Ale ako hovorím každého vec 🙂

pe_mi
8. nov 2025

Tetovania sa mi napačia.
Manžel ani ja nemáme .
Keby chce ale manžel tetovanie, akože mu to isto nezakažem. Ani nebude tichá domácnosť.

anonym_bb2f85
8. nov 2025

pacia sa mi pekne tetovania na inych, bez ohladu na vek,
na seba by som nikdy nedala
ak tym tetovanim chces nieco povedat/odkazat, spravit si natrvalo peknu pamiatku na nieco, tak preco nie
ak sa "len nudis" a chces na seba upozornit, tak radsej zmenu ucesu

minenkaa
8. nov 2025
@anonym_06cd94

@minenkaa Keďže ste to druhé, je to zbytočné ďalej rozpitvávať.

@anonym_06cd94 a ty si ako ten človek s vycibreným vkusom a cítom pre eleganciu? Podľa čoho si to o sebe myslis?

rozculena
8. nov 2025

@anonym_autor čo si myslíš o tetovaní 57ročnej,druhý krát vydatej,s tromi deťmi?

Strana
z3