icon

Ako dosiahnuť perfektný blond odtieň doma?

1. feb 2025

Bola som u kadernícky chcela som blond mala som rysave čo som si doma odfarbila z hnedej lenže doma som vôbec nevedela ako docieliť blond tak že idem ku kadernícke vyšlo ma to 100 eur… a je to veľký humus… čo s tým ako docielim doma blond ? Ku kadernícke už nejdem prvý deň aj druhý to bolo fajn ale po týždni vlasy vyzerali už takto ….

Ako dosiahnuť perfektný blond odtieň doma?
Strana
z2
0silvia0
1. feb 2025

Neviem co je to za farba, ale konce mas velmi znicene, spalene

autor
1. feb 2025

@0silvia0 áno viem preto už nejdem experimentovať

biba_18
1. feb 2025

neviem čo za farba, konce sú tiež zničené - ale toto nie je ani strih! nájdi si normálnu kaderníčku…

ukgirls
1. feb 2025

kup si fialovy sampon-stiahne zlty odtien ... a vyzivuj si poriadne vlasy ... nic nieje tak zle ako vyzera ;)

janickacrazy
1. feb 2025

Daj si ostrihať tie končeky a nejaký dlhší čas nefarbi vlasy. Pekný blond odtieň sa dosahuje dlhšie z hnedých vlasov. Podľa mňa táto tvoja farba je celkom v pohode, len tie končeky kazia dojem.

zobaka
1. feb 2025

zlata blond, inak mne kadernicka tak odpalila dlhe vlasy, ze cca 20 cm mi odpadlo, vlasy ako zuvacka spalene peroxidom, odvtedy uz nikdy blond

mojemenonikto
1. feb 2025

Ako muž môžem povedať, že je z teba pekná Zlatovláska 😉

monika988
2. feb 2025

No je to zlata blond
Jasne daj si z toho pekný strih urobiť a bude to fajn a zainvestuj do kvalitnej nejakej kúry, masky na vlasy
A niekomu proste sa veľmi ťažko dosahuje blond taky že až do biela, nakoľko ak máš veľa pigmentu vo svojich vlastných vlasoch vždy ti rýchlo ožklnú
A hlavne dobru kaderníčku

monika988
2. feb 2025

A tmavé farby na vlasy sú zaväzujuce farby,hlavne ak sa dávajú dlhodobo,potom je problem ich stiahnuť a každa si myslí že to pôjde po dvoch ,troch sedeniach u kaderníčky ale dobrá kaderníčka upozorni a ta zla zničí vlasy
Ale nevadí neboj sa daj dobru výživu na ne a strih a bude to dobre a potom skúšaj ale od melír ísť nie hneď všetku vlasy naraz

martinadomianova
2. feb 2025

@monika988 mne toto tiež hovorila moja kaderníčka, keď som chcela zmeniť farbu vlasov. Že Palette tmavá farba (dávala som si modročiernu) ide veľmi ťažko dole.

martinadomianova
2. feb 2025

No už som videla aj horšie. Že to mala žena ako ošťatú slamu. Tie tvoje nevyzerajú až tak príšerne. Určite by som, ale podstrihla konce a používala masku na vlasy. Hlavne si nájdi veľmi dobrú kaderníčku.

simcas75
2. feb 2025

V živote by som si sama nestahovala farbu. Ja som z mojich dlhoročne farebných červených vlasov prechadzala na blond postupne cca 1,5 roka. A to len u kaderníčky. Teraz som už spokojná.

autor
2. feb 2025

@martinadomianova áno používam samé masky vitamíny sampony 🙂

petracandle
2. feb 2025

Väčšinou sa nedá z ryšavej docieliť blond na 1x...červený pigment je veľmi silný a ťažko sa ho zbavuje..čiže nemáš to zlé, len nie ideálne - ale to môže byť, časom. Čo ma ale irituje sú tie spálené končeky. Prečo si si to nedala podstrihnúť??

oblecenie99
2. feb 2025

Moja mama mala také hnedé s ryšavými podtónom, potom roky farbila na čierne, potom opäť hnedé a následne si rozmyslela, že chce byť blond. A spomínam si, že to veru trvalo, a tiež mala takú farbu zo zaciatku, čiže trpezlivosť. Nestresuj sa, daj si tie končeky ostrihať, nejaký pekný strih to oživý, vyživuj si vlasy a bude to fajn 🙂

petracandle
2. feb 2025

A ešte dodám, že červený pigment je veľmi silný, takže po každom umytí ti viac a viac vyskočí. Preto si mala prvé 2 dní dobrú farbu a teraz po týždni sa ti nepáči- lebo si si ich umyla a vyskočila ti ryšavá. Daj tomu čas a ešte žiaľ pár farbení

madielilly
2. feb 2025

Podla fotky je to pekny zlaty blond (ja som mala take svoje original kym som nezacala experimentovat). Neviem aky odtien blond chces presne,ale ja na tvojom mieste by som teraz docasne nefarbila. Ak je to pekny blond ktory sa hodi,len by som ostrihala tie znicene konce,dala tomu volajaky stih a uz len regenerovala kvalitnymi produktami.A az po case by som im zacala menit farbu podla toho aku by som chcela ale uz len u kvalitnych kadernickach.Je to na dlhe lakte..

andymady
2. feb 2025

Ak máš svoje vlasy tmavé, choď do poriadneho salónu, daj si peknú hnedú a nech ti vyživí vlasy keratínom + zostrihať konce. Prečo byť blondýna za každú cenu? Zničíš si vlasy....hovorím z vlastnej skúsenosti.

pralinka86
2. feb 2025

Zle foto, svetlo na foto, neukaze to dobre skutocnu farbu . Ale v podstate ani toto nevyzera zle, chce to umyť, vyfukat a strih poriešiť . Vyzerá, ze mas huste vlasy, tak ten strih urobi vela. Radsej kratke a dobre ostrihane, ako jemne osklbane

autor
2. feb 2025

@pralinka86 áno mám svoje husté vlasy

autor
2. feb 2025

@pralinka86 takto to vyzeralo pred týždňom

autor
2. feb 2025

@pralinka86 takto na reálnom svetle

autor
2. feb 2025

@ukgirls kupila som si fanola no yellow tak uvidím

madielilly
2. feb 2025

Neviem aky odtien blond chces mat ty,ale za mna je na tej fotke pekna farba.Ja som mala taku prirodnu nez som to zacala farbit na platinovo.Aj ked mam svoju platinovu rada,ale dodnes lutujem,ze som si svoju prirodnu farbu tymto znicila.

pralinka86
2. feb 2025

Tie ďalšie fotky su ovela lepsie, myslim ta farba. Dobre to je

zuzanastano11
2. feb 2025

Konce ostrihat, teda podstrihnut. Ja mam svoje vlasy tmave a tiež som mala na nich dlhy cas farbu z drogerky ( nuda na internate) takze boli este tmavsie.... Stahovanie na blond trvalo viac sedeni, teraz mam melir, pekný svetly. Roky pouzivam šampón od echosline no yellow aj masku, krasne to stahuje zlte odtiene....

janulka1802
2. feb 2025

Mne sa farba vidí úplne v poriadku. Nepáčia sa mi tie konce vlasov. Tie by som rovno podstrihla.

svokrinjazykmonika
2. feb 2025

Farba nie je zlá ale kvalita a strih.

mantilka
3. feb 2025

Mne sa tá farba páči, ale konce poriadne ostrihať.

claudaia
5. feb 2025

Farba je v poriadku, len ju treba ožibiť. Udrziavať. Nekupuj si z drogérie šampóny fialové. Budu ti len viac vysušovať vlasy. Radšej investuj do kadernickej kozmetiky je to oveľa lepšie. Ja používam od Nirvel Artic blond proti žltým tónom šampón a maska je super lebo obsahuje aj keratín a vlasy hydrtauje a nevysušuje. A ak hces oživiť farbu tak môžeš použiť aj toner. Odporúčam Silver odtieň 10-16 a 1.8% peroxid je k nemu, to pekne za tónuje vlasy a vďaka setrnemu zloženiu ich vôbec neposkodzuje. A potom artic masku dávať raz za 1-2 týždne stačí + ošetrovať vlasy.

https://www.nirvel-slovensko.sk/Nirvel-Professi...

Strana
z2