icon

Čo vám pomohlo k zahusteniu obočia?

Včera o 19:49

Ahojte, vo vám pomohli k hustejšiemu obočiu? Máte skúsenosť s ricinovym olejom? Alebo niečo iné?

lasona
Včera o 20:11

Na rast je fajn ricinovy olej ale na hustotu nepomôže. Hustota závisí od počtu folikulov, to je ako s vlasmi, chlpami na tele. Jedine transplantácia folikulov dopomôcť k hustote. Na to nepomôže žiadny prípravok, žiadny sampon, serum....

autor
Včera o 20:20
@lasona

Na rast je fajn ricinovy olej ale na hustotu nepomôže. Hustota závisí od počtu folikulov, to je ako s vlasmi, chlpami na tele. Jedine transplantácia folikulov dopomôcť k hustote. Na to nepomôže žiadny prípravok, žiadny sampon, serum....

@lasona tak mne sa zdá, že keď som bola mladšia, mala som hustejšie obočie. Teraz nejako kde chlp, tu chlp. Tsk možno sú niekde ešte tie korienky 🙂🤣

xmichaellaa
Dnes o 07:32

@anonym_autor balea sérum na mihalnice

autor
Dnes o 10:02
@xmichaellaa

@anonym_autor balea sérum na mihalnice

@xmichaellaa a viditeľne ti pomohlo? Narástli chĺpky na oboči? Môžeš pridať foto/link? Dalujem

xmichaellaa
Dnes o 10:57
@anonym_autor

@xmichaellaa a viditeľne ti pomohlo? Narástli chĺpky na oboči? Môžeš pridať foto/link? Dalujem

@anonym_autor fotku bohužiaľ nemám :/ ale ano mne osobne toto pomohlo aj na mihalnice a aj na obočie

gabrielkaa
Dnes o 11:06

Hovoria, ze brow cocaine . Ale nemam skusenosti

autor
Dnes o 11:48
@gabrielkaa

Hovoria, ze brow cocaine . Ale nemam skusenosti

autor
Dnes o 11:49
@xmichaellaa

@anonym_autor fotku bohužiaľ nemám :/ ale ano mne osobne toto pomohlo aj na mihalnice a aj na obočie

xmichaellaa
Dnes o 12:10
@anonym_autor

@anonym_autor nie som si istá či to je to isté
Ja som to kúpila v DM

autor
Dnes o 13:40
@xmichaellaa

@anonym_autor nie som si istá či to je to isté
Ja som to kúpila v DM

@xmichaellaa ani to je to diky