Čo vám pomohlo k zahusteniu obočia?
Ahojte, vo vám pomohli k hustejšiemu obočiu? Máte skúsenosť s ricinovym olejom? Alebo niečo iné?
Na rast je fajn ricinovy olej ale na hustotu nepomôže. Hustota závisí od počtu folikulov, to je ako s vlasmi, chlpami na tele. Jedine transplantácia folikulov dopomôcť k hustote. Na to nepomôže žiadny prípravok, žiadny sampon, serum....
@lasona tak mne sa zdá, že keď som bola mladšia, mala som hustejšie obočie. Teraz nejako kde chlp, tu chlp. Tsk možno sú niekde ešte tie korienky 🙂🤣
@anonym_autor balea sérum na mihalnice
@anonym_autor balea sérum na mihalnice
@xmichaellaa a viditeľne ti pomohlo? Narástli chĺpky na oboči? Môžeš pridať foto/link? Dalujem
@xmichaellaa a viditeľne ti pomohlo? Narástli chĺpky na oboči? Môžeš pridať foto/link? Dalujem
@anonym_autor fotku bohužiaľ nemám :/ ale ano mne osobne toto pomohlo aj na mihalnice a aj na obočie
Hovoria, ze brow cocaine . Ale nemam skusenosti
Hovoria, ze brow cocaine . Ale nemam skusenosti
@xmichaellaa
@gabrielkaa dakujem
@anonym_autor fotku bohužiaľ nemám :/ ale ano mne osobne toto pomohlo aj na mihalnice a aj na obočie
@xmichaellaa toto?
@xmichaellaa toto?
@anonym_autor nie som si istá či to je to isté
Ja som to kúpila v DM
@xmichaellaa ani to je to diky

Na rast je fajn ricinovy olej ale na hustotu nepomôže. Hustota závisí od počtu folikulov, to je ako s vlasmi, chlpami na tele. Jedine transplantácia folikulov dopomôcť k hustote. Na to nepomôže žiadny prípravok, žiadny sampon, serum....