icon

Čo zaobstarať do štartovacej sady na líčenie?

19. mar 2024

Ahojte ,chcem sa začať líčiť, som dospela žena. Viete mi napísať co všetko si kúpiť ? Na začiatok, poprípade aj konkrétne značky.

elenka.k
19. mar 2024

ahoj, ja sa síce nelíčim - pravidelne - ale ak ti to nevadí, pripnem sa,
mám : púder, špirálu na mihalnice, nejaké tiene, rúž - lesky,
Zato moja dcéra má 3 kozmetické taštičky a ja fakt netuším, čo v nich má, ale som sa pýtala a že na toto, na toto, na toto .... som až bola prekvapená, čo všetko si baby dávajú na tvár - nič v zlom baby.

autor
19. mar 2024

@elenka.k ved práve 😀 ze teraz je toho hrozne veľa a ja sa už niekoľko rokov nelíčim, keď som sa líčila stacil nám makeup, púder, špirála a rúž, doba sa mení 🙂

lindus_esterka
19. mar 2024

ja tiež len tak nalahko - spirala, mejkap, korektor, paletka na obočie, puder. Urcite odporucam pod mejkap hydratacny krem (osobne som spokojná s the ordinary - natural moisturizing factors + HA, ale to uz zalezi aku mas plet) a bud krem alebo mejkap s OF

bluemoon24
19. mar 2024

Zakladem je dobra skin care rutina. Ja pouzivam podkladovou bazi (sephora), make - up (MAC), pudr (MAC), konturovaci tuzku (fenty beauty), rasenku na oboci (sephora) a rasenku (max factor) a setting spray (milk makeup hydro grip), stetce mam z douglasu, pomer cena kvalita za me fajn 🙂

cecilia29
19. mar 2024

Ja som si dnes dokupila, lebo dlho som sa nelicila. Kúpila som štetec na tiene a púder,make up , tiene (sada na lica , aj oci, ), rúž v takej farbe co sa hodí všade, špirálu. Odfotim.

cecilia29
19. mar 2024

Aj ceruzku

flavica
20. mar 2024

pokial sa chces len tak na lahko staci ti dobry makeup, puder, ceruzka na obocie a spirala, popripade linka 🙂 ja si zvyknem objednavat z Notina, pride mi ze su tam lepsie ceny a jednoznacne aj lepsi vyber a hlavne mam to vsetko po kope nemusim si obehavat cele mesto 😉

elenka.k
20. mar 2024

@cecilia29 awoj, akú máš špiralu? ak sa môžem opýtať

cecilia29
20. mar 2024

@elenka.k tam mam alverde zo zahnutou kefkou. Môžem odfotit. Ja mam dobre mihalnice, nehladala som wau efekt a nemám rada zlepené mihalnice. Tak som spokojná. Aj celkové už mám pokožku po deťoch citlivú na chémiu- tak používam prevažne viac bio veci

elenka.k
20. mar 2024

@cecilia29 aha, dík za odpoveď 👍

cecilia29
20. mar 2024
elenka.k
20. mar 2024

@cecilia29 ja hoci sa málo maľujem, zakaždým natrafím na blbú špirálu, niekedy iba obmieňam - skôr vyhodím a po čase kúpim inú.
Dcéra na mňa, že mami dávaš si málo tej špirály , ja - čo? veď nič nevidím, čo mi pripadajú také zlepené - sranda 😀

cecilia29
20. mar 2024

@elenka.k 😀 ja som vyhodila reťaz do koša staru- z tých značkových - a neviem no - robí vacsie riasy- ale mne potom aj mihalnice viac padaju

elenka.k
20. mar 2024

@cecilia29 fakt padajú?
ja mám rada, tie vytáčacie a samozrejme vodeodolné

cecilia29
20. mar 2024

@elenka.k tak ak mi ich lepilo- tak som mala pocit ze pri odlicovani vždy niečo na tampone

babybubik
20. mar 2024

pozri si na youtube videa Mirky Česlovej, má líčenie 40+ aj 50+ , alebo Katky Balabanovej, ona je študovaná chemička a tá má celú sériu, kde vysvetľuje na čo sú jednotlivé produkty a ako ich "vrstviť"