Čo zaobstarať do štartovacej sady na líčenie?
Ahojte ,chcem sa začať líčiť, som dospela žena. Viete mi napísať co všetko si kúpiť ? Na začiatok, poprípade aj konkrétne značky.
@elenka.k ved práve 😀 ze teraz je toho hrozne veľa a ja sa už niekoľko rokov nelíčim, keď som sa líčila stacil nám makeup, púder, špirála a rúž, doba sa mení 🙂
ja tiež len tak nalahko - spirala, mejkap, korektor, paletka na obočie, puder. Urcite odporucam pod mejkap hydratacny krem (osobne som spokojná s the ordinary - natural moisturizing factors + HA, ale to uz zalezi aku mas plet) a bud krem alebo mejkap s OF
Zakladem je dobra skin care rutina. Ja pouzivam podkladovou bazi (sephora), make - up (MAC), pudr (MAC), konturovaci tuzku (fenty beauty), rasenku na oboci (sephora) a rasenku (max factor) a setting spray (milk makeup hydro grip), stetce mam z douglasu, pomer cena kvalita za me fajn 🙂
Ja som si dnes dokupila, lebo dlho som sa nelicila. Kúpila som štetec na tiene a púder,make up , tiene (sada na lica , aj oci, ), rúž v takej farbe co sa hodí všade, špirálu. Odfotim.
pokial sa chces len tak na lahko staci ti dobry makeup, puder, ceruzka na obocie a spirala, popripade linka 🙂 ja si zvyknem objednavat z Notina, pride mi ze su tam lepsie ceny a jednoznacne aj lepsi vyber a hlavne mam to vsetko po kope nemusim si obehavat cele mesto 😉
pozri si na youtube videa Mirky Česlovej, má líčenie 40+ aj 50+ , alebo Katky Balabanovej, ona je študovaná chemička a tá má celú sériu, kde vysvetľuje na čo sú jednotlivé produkty a ako ich "vrstviť"

ahoj, ja sa síce nelíčim - pravidelne - ale ak ti to nevadí, pripnem sa,
mám : púder, špirálu na mihalnice, nejaké tiene, rúž - lesky,
Zato moja dcéra má 3 kozmetické taštičky a ja fakt netuším, čo v nich má, ale som sa pýtala a že na toto, na toto, na toto .... som až bola prekvapená, čo všetko si baby dávajú na tvár - nič v zlom baby.