icon

Dá sa dosiahnuť krásna pleť bez botoxu?

23. sep 2025

Ahojte dlhšie sledujem jednu influencerku skúša kadejaké produkty na pleť vyzerá super pleť hladká jemná bez nedokonalosti. Myslela som si fakt ze sa stará a nakoniec vycapila do príbehu fotku ako sedí v kresle a necháva sa pichať (asi botox to je jedno alebo kyselina) okolo očí a lic. Ako ma potom človek dôverovať tým produktom keď si ich na seba cape v nejakej kombinácii vyzerá dobre ale aj tak ide na injekcie? Tak asi to nebude dokonalá tou kozmetikou.. Dá sa mat krásnu pleť (nie suchu ani nie mastnú) bez porov bez lesku bez čiernych bodiek a vyrazok prirodzene? Bez estetických úprav? Zvažujem tiež microneedling ale kvôli tomu ze mam mastnú pleť a údajne to môže pomôcť pleť vyzivit a podporiť tvorbu kolagénu. No tiež som si kúpila nejaké tie produkty a absolútne nezabrali. Každá svoj boj zakončí zmierením sa s tým alebo u lekára?

Strana
z2
tinnky
10. okt 2025

jedine, co naozaj zabera na omladenie pleti je tretinoin, treba ho vsak pouzivat dlhodobo,ale to je jedine, co je aj vedecky dokazane. Mam zopr kuskov k dispozicii ak by mal niekto zaujem

alzbetakukurova
10. okt 2025
@snowflakenel

@alzbetakukurova lenze u nas ho nedostat. Mas odskusane? Alp,sa Ti zmenila plet po pouzivani?

@snowflakenel Ak by si mala záujem tak mam 2 kusy na predaj. Ja mam pre seba momentálne dosť.

Strana
z2