icon

Dá sa kúpiť Palette maska samostatne?

Dnes o 14:08

Baby, kúpila som si Palette farbu. Akože fajn. Ale je tak tak mini sacok že maska po nafrebeni vlasov
Mne tá farba vystačí na 3-4 razy, ale tá maska ledva ledva na 2x
Viem si tu masku kúpiť aj samostatne ?
Ďakujem

cacianka
Dnes o 14:14

veď to je balzam na farbené vlasy, bežne kúpiš.

autor
Dnes o 14:16
@cacianka

veď to je balzam na farbené vlasy, bežne kúpiš.

@cacianka som vo farebni začiatočník a všetko je pre mna objavenie ameriky
Máš nejakú značku, ktorí odporucas?

gejb
Dnes o 14:31

@anonym_autor v sáčku je maska, použijem ju na 1x po farbeni.
Potom používam bezne kondicionér z drogerky

autor
Dnes o 14:34
@gejb

@anonym_autor v sáčku je maska, použijem ju na 1x po farbeni.
Potom používam bezne kondicionér z drogerky

@gejb ďakujem

gejb
Dnes o 14:36
@anonym_autor

@gejb ďakujem

@anonym_autor inac, keď sa uz farba zmiesa musí sa hneď pouzit. Toto neskladuj na ďalšie použitie. Použila by som to maximálne na druhy deň, potom už nie.

anonym_270e02
Dnes o 14:49

Keď porovnáš cenu za farbenie u kaderníčky a keď si za pár drobných kúpiš sama farbu, tak by som neriskovala opakovane použiť to jedno balenie.

autor
Dnes o 14:56
@gejb

@anonym_autor inac, keď sa uz farba zmiesa musí sa hneď pouzit. Toto neskladuj na ďalšie použitie. Použila by som to maximálne na druhy deň, potom už nie.

@gejb ja toľko farby z tuby nevytlačim, mam krátke vlasy

saxana000
Dnes o 19:17
@gejb

@gejb ved moze zamiesat kolko potrebuje do sklenenej misky a farbu aj aktivator nechat zvlast zatvorene.bezne som tak farbila mamu.namiesala som tretinu zvlast v miske a ostatne mala zas potom este na dva krat.

autor
Dnes o 20:57
@saxana000

@gejb ved moze zamiesat kolko potrebuje do sklenenej misky a farbu aj aktivator nechat zvlast zatvorene.bezne som tak farbila mamu.namiesala som tretinu zvlast v miske a ostatne mala zas potom este na dva krat.

@saxana000 tak aj robím. Neminiem to celé na 1-2x