icon

Dá sa kúpiť Palette maska samostatne?

9. júl 2026

Baby, kúpila som si Palette farbu. Akože fajn. Ale je tak tak mini sacok že maska po nafrebeni vlasov
Mne tá farba vystačí na 3-4 razy, ale tá maska ledva ledva na 2x
Viem si tu masku kúpiť aj samostatne ?
Ďakujem

cacianka
9. júl 2026

veď to je balzam na farbené vlasy, bežne kúpiš.

autor
9. júl 2026
@cacianka

veď to je balzam na farbené vlasy, bežne kúpiš.

@cacianka som vo farebni začiatočník a všetko je pre mna objavenie ameriky
Máš nejakú značku, ktorí odporucas?

gejb
9. júl 2026

@anonym_autor v sáčku je maska, použijem ju na 1x po farbeni.
Potom používam bezne kondicionér z drogerky

autor
9. júl 2026
@gejb

@anonym_autor v sáčku je maska, použijem ju na 1x po farbeni.
Potom používam bezne kondicionér z drogerky

@gejb ďakujem

gejb
9. júl 2026
@anonym_autor

@gejb ďakujem

@anonym_autor inac, keď sa uz farba zmiesa musí sa hneď pouzit. Toto neskladuj na ďalšie použitie. Použila by som to maximálne na druhy deň, potom už nie.

anonym_270e02
9. júl 2026

Keď porovnáš cenu za farbenie u kaderníčky a keď si za pár drobných kúpiš sama farbu, tak by som neriskovala opakovane použiť to jedno balenie.

autor
9. júl 2026
@gejb

@anonym_autor inac, keď sa uz farba zmiesa musí sa hneď pouzit. Toto neskladuj na ďalšie použitie. Použila by som to maximálne na druhy deň, potom už nie.

@gejb ja toľko farby z tuby nevytlačim, mam krátke vlasy

saxana000
9. júl 2026
@gejb

@gejb ved moze zamiesat kolko potrebuje do sklenenej misky a farbu aj aktivator nechat zvlast zatvorene.bezne som tak farbila mamu.namiesala som tretinu zvlast v miske a ostatne mala zas potom este na dva krat.

autor
9. júl 2026
@saxana000

@gejb ved moze zamiesat kolko potrebuje do sklenenej misky a farbu aj aktivator nechat zvlast zatvorene.bezne som tak farbila mamu.namiesala som tretinu zvlast v miske a ostatne mala zas potom este na dva krat.

@saxana000 tak aj robím. Neminiem to celé na 1-2x