icon

Dá sa upraviť obočie doma pred dovolenkou?

11. jún 2024

Dievčatá 3 týždne som si netrhala obočie lebo som mala termin na úpravu a lamináciu pred dovolenkou, nech mi zarastu všetky nedostatky. A dnes mi zrušila termin a zajtra letíme. V živote som nemala takéto obočie. Da sa to vôbec upraviť sama ? Bojim sa že teraz už absolútne nevytvarujem z toho niečo…

Dá sa upraviť obočie doma pred dovolenkou?
syslik81
•
11. jún 2024

ved si obvolaj niekoho ineho ci ta nevezmu ...

lugie
•
Autor odpoveď zmazal
•
januska12323
•
11. jún 2024

Pinzetu do ruky a trhaj. Ideš na dovolenku nie výstavu, nerob si z toho vrásky, bude ako bude.

belle_vie
•
11. jún 2024

Pokial ides do rezortu, vacsinu tam ponukaju aj kozmeticke sluzby. Ak nie tak by som sla niekde do nakupaku, tam zvyknu brat aj bez terminu.
A prinajhorsom sama 🙂

dadka1997
•
11. jún 2024

Dôvod prečo to zrušila je aký ? No skus si rychlo obvolať niekoho, kto by ti to vedel spraviť, mozno na fb napisať pod konkretne mesto kde žiješ, či v okoli nemas nejaku kozmetičku

mk1111111111
•
11. jún 2024

Ale vytrhaj naozaj len nevyhnutne, aby Ti to potom u proficky nechybalo, niekedy to ako na potvoru nedorastie.

babulkomale
•
11. jún 2024

Nemozem uverit, ze niekto si nevie upravit vlastne obocie...

estellas
•
11. jún 2024

Jasné že dá, vytŕhaj si tie chĺpky čo máš dole najnižšie také najviac nevyhnutné a zvyšok ti neskôr úpraví kozmetička.

lalilla
•
11. jún 2024

😀toto som necakala. Zober pinzetu a ved normalne vytrhaj tie chlpy pod oblokum a potom tie dlhsie jemne mozes skratit noznickami.
Mas uplne v pohode obociena upravu

sisska96
•
11. jún 2024

Fiha no to sú teda riadne obočie 😅😅 však si zober pinzetu, postav sa pred zrkadlo a vytrhaj chlpy ktoré sú mimo

anavipredam
•
12. jún 2024

Tvar máš dobrý, vezmi si kefočku na obočko alebo aj od špirály si utri. Vyčeš ho do hora nech vidíš spodnú líniu ako ti ide obočko a podľa toho trhaj chĺpky čo sú mimo tvar. A občas ho prečeš v smere rastu chĺpkov aby si videla či dobre

macekovam
•
12. jún 2024

netrhaj.. ked nevies ako.. to prezijes.. ine budu obezne lebo nestihli schudnut.. naozaj to prezijes..

any_soj
•
13. jún 2024

@macekovam 🤣 ja som z tých čo nestihli schudnúť :D teda vlastne aj som stihla, ale stále je čo. Pobavilo 🙂