Dali by ste si ofinu?
Dali by ste si? Áno? Nie?
@anonym_autor opakovane sa k nej vraciam a vždy si ponadavam
Lebo predsa úprava pri kuceravych vlasoch je náročná , mastí sa rýchlo, nedá sa vyčesať do copu. Teraz som bez ofiny, rátam , že o chvíľu po zime ma to chytí 😅
tak ja bez ofiny som iba v lete
Mala som, nevraciam sa. ;D
Áno, hlavne aj keď máš vyššie čelo.S ofinou ta tvar vyzera krajsie
Dala, určite sa k nej niekedy vrátim 🙂 veľmi závisí od vlasov, ja mám hrubé, husté a rovné vlasy. ofinu som si nemusela nijako špeci upravovať, ani sa mi rýchlo nemastila. Ale ja ju viem mať len do rovna, taká moderná fúkaná ofina do boku, to na svojich vlasoch neviem urobiť.
Nie, keby sa mi hodila tak si určite dám, ale ja by som vyzerala ako Majka z Gurunu 🤣
@anonym_autor Ofina sa hodi malokomu, mne nie. Ale su typy, ktore s ofinou vyzeraju skvele
@anonym_autor mala som parkrat,ked ma prestala bavit som ju zacala vypinat,nech dorastie..skor na zimu,aby si sa v lete neopalila.do leta sa rozhodnes ci ju chces ,alebo nechas podrast
Ja kazdykrat idem ku kadernicke s tym, ze odidem s ofinou. A vzdy odidem bez 🤣 vzdy ma prehovori, ze s tym je strasne vela roboty… teda ta starostlivost. Ale mam vysoke celo a trosku vacsi nos, ktory ofinou este viac vyskoci 🤣
Ale raz by som to vyskusat mala, nech ma to potom nelaka uz, ked to bude katastrofa 😆
Ja bez ofiny? To neexistuje. Nemam tvar na uces bez ofiny.
Zalezi od toho, co komu svedci a v com sa dobre citi
Neznášam ofiny, ako decku mi to mama stále dávala strihať. Mám vlnité vlasy a vyzeralo to otrasne.
Ofinu mám.
Áno. Dávam si ofinu tak raz za 5 rokov
Mám ofinu prvý krát, zo začiatku som nadávala kým si vlasy zvykli a teraz ju milujem, nemusím dokresľovať obočie a nevidno vrásky😀 strihám si sama, inak by to bolo o držku utekať každé 2 týzdne kaderníčke len na ofinu, lebo mi vlasy rýchlo rastú..
@anonym_autor ja nie, vyzerala by som na 20, potilo by sa mi čelo, tak radšej zopnem dohora všetko spolu, čo je pre mňa veľmi praktické 👍
Mala som na strednej 🙂 kebyze nemam kucerave vlasy, tak mam stale, ale nechce sa mi s tym teraz babrat

Áno ak pasuje