icon

Darovanie vlasov - postup

diatar123
13. jún 2025

Dobrý deň,rada by som darovala vlasy a neviem ako?Poprosím ako to funguje?

procrastique
13. jún 2025

Pošleš ich do vystrihaj slovensko, tam ich "majiteľka" toho ozetka vykúpi na svoj biznis s predlžovaním vlasov a oni potom kúpia nejakú činsku patokáreň pre onko pacientky.
nemáš začo.
(Koľko vôbec tých parochní odovzdávajú je tiež diskutabilné, a koľko pani majiteľka platí za tie vlasy čo si tam "podnikateľsky vykúpi" je otázka druhá).

martinka13
13. jún 2025

Prišla som ku kadernikovi a povedala, že vlasy chcem darovať. On všetko vybavil

vanilkovazmrzka
13. jún 2025
@procrastique

Pošleš ich do vystrihaj slovensko, tam ich "majiteľka" toho ozetka vykúpi na svoj biznis s predlžovaním vlasov a oni potom kúpia nejakú činsku patokáreň pre onko pacientky.
nemáš začo.
(Koľko vôbec tých parochní odovzdávajú je tiež diskutabilné, a koľko pani majiteľka platí za tie vlasy čo si tam "podnikateľsky vykúpi" je otázka druhá).

@procrastique ako vies ze to takto funguje? Mna strihala ta slecna pred rokmi, ale ja som jej tie vlasy predavala, nie darovala, ale viem ze +-vtedy s tym programom zacinala…

mius86
14. jún 2025
@martinka13

Prišla som ku kadernikovi a povedala, že vlasy chcem darovať. On všetko vybavil

@martinka13 🤣🤦🏼‍♀️👍🏼 a tvoje vlasy nosí teraz nejaká 'influ". A možno ani tá nie.
@procrastique keby ste neboli take naivne....
Vyhladajte si jeden, jediny podnik, salon, zenu, muza, hocikoho, kto vyrába parochne na Slovensku. Viete kolko je s tym prace? Ten vlas nemoze byt do tej parochne vkladany hala bala. A predstav si tie 60cm vlasy. Ani Karinett a ani QueenPlackova by si nekupili pravy europsky vlas. Lebo to su ine pálky. A nie to, ze by ich pani z vystrihaj sa Slovensko len tak darovala.

suge
14. jún 2025

Neodporúčam. Na Slovensku nemáme vlásenkárky, ktoré by vlasy spracovali, takže darované skončí kto vie kde.

procrastique
14. jún 2025
@vanilkovazmrzka

@procrastique ako vies ze to takto funguje? Mna strihala ta slecna pred rokmi, ale ja som jej tie vlasy predavala, nie darovala, ale viem ze +-vtedy s tym programom zacinala…

@vanilkovazmrzka Pretože to priamo píšu na FB, že nemajú vlásenkárku. A pretože tá majiteľka má salón v Bratislave s predlžovaním vlasov a písali to priamo na FB, že tá majiteľka si vlasy odkupuje od vystrihaj slovensko.

martinka13
14. jún 2025
@mius86

@martinka13 🤣🤦🏼‍♀️👍🏼 a tvoje vlasy nosí teraz nejaká 'influ". A možno ani tá nie.
@procrastique keby ste neboli take naivne....
Vyhladajte si jeden, jediny podnik, salon, zenu, muza, hocikoho, kto vyrába parochne na Slovensku. Viete kolko je s tym prace? Ten vlas nemoze byt do tej parochne vkladany hala bala. A predstav si tie 60cm vlasy. Ani Karinett a ani QueenPlackova by si nekupili pravy europsky vlas. Lebo to su ine pálky. A nie to, ze by ich pani z vystrihaj sa Slovensko len tak darovala.

@mius86 nepredpokladám. Je to dobrý kamarát a nemyslím, že takto pracuje. Nie každý je zmrd. Ak áno, je to jeho svedomie a mne je to v podstate jedno.

evia13
14. jún 2025

@diatar123 moja známa nosí vlasy priamo na onkologické oddelenie. Ona to nosí do Košíc.

diatar123
autor
18. jún 2025
@evia13

@diatar123 moja známa nosí vlasy priamo na onkologické oddelenie. Ona to nosí do Košíc.

@evia13 a ako sa s ňou spojím?

evia13
18. jún 2025
@diatar123

@evia13 a ako sa s ňou spojím?

@diatar123 je to mamička spolužiačky môjho syna. Nemá kaderníctvo ani nič. Nosí tam len vlasy svoje a dcéry, keď im dorastú a sú dosť dlhé na darovanie. Nechodí do žiadneho kaderníctva. Doma odstrihnú vlasy podľa návodu na nete a tie potom osobne zoberie na to okno oddelenie. Nosí ich tam presne preto, lebo nedôveruje tej výzve a vystrihaj sa Slovensko a iným kaderníctvam, ktoré tvrdia, že vlasy darujú. Aj Vy môžete vo vašom okolí osloviť takéto oddelenie a opýtať sa, či od Vás vezmú vlasy, ak ich donesiete.

dola23
9. okt 2025

Ak by chcel niekto predat svoje, rada kupim pre seba na zahustenie. Po porode mi velmi zredli. Farba svetlejsia hneda. Piste spravu. Ďakujem