icon

Dať si ofinu na jemné a mastné vlasy?

4. nov 2023

Ahojte baby poraďte mi či si dať na takéto čelo ofinu či nie a akú??...moc sa mi do nej nechce lebo údržba ale mám prirodzene rovné jemné vlasy, rýchlo sa mastia ,nevlnia sa.
Ďakujem za rady
Poprosím komentovať to čo treba ..nie čo netreba .dik

Strana
z2
domkakvet
4. nov 2023

Nie ofinu.

asocial
4. nov 2023

Áno. Tento účes dozadu ti vôbec nesvedčí. Máš vysoké čelo, mne sa to takto nepaci. Rozpustené vlasy a ofinu (resp. časť vlasov vpredu) postupne ostrihané...môj názor...

autor
4. nov 2023

@asocial dík 🙂

autor
5. nov 2023

Skúšala som si vlasy sčesat dopredu , že koľko vlasov by som mala na tu ofinu... Málo 😪 asi aj ta ofina by vyzerala naprt

beronsche
5. nov 2023

Taketo "skusky" ti nikdy neukazu Ako to skutocne bude vyzerat.
Tebe Staci prestrihat par pramenov okolo cela, nemusis mat plnu , hustu ofinu..
Plus Ak mas naozaj slabe a riedke vlasy, zvazila by som uplne iny uces. V tom, co mas, to iba zvyraznujes..

autor
5. nov 2023

@beronsche asi to risknem a vyskúšam tu ofinu .. veď vlasy narastú keby 😊

retatka
5. nov 2023

Účes na foto ti nesvedčí ,máš ozaj riadne kúty a riedke vlasy .Hodila by sa ti určite ofinka ,nemusíš ju mať hustú ,aj keď pár prameňov lebo toto čo máš na foto len zvýrazňuje tvoje riedke vlasy .Nenosila by som ich v cope ale zvážila úplne iný účes s ofinou.

0silvia0
5. nov 2023

Skus dat foto vlasov bez toho copu ako to vyzera rozpustene

autor
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
5. nov 2023

Takto rozpustene tie vlasy vyzeraju ovela lepsie podla mna. Ja osobne by som do ofiny v tvojom pripade nesla. Ak potrebujes zmenu, tak mozno nejaky iny strih skusit. Nie som nazoru, ze kazde vysoke celo treba schovat. Sama mam vysoke celo, ale uz ho neschovavam pod ofinu, robila som to desatrocia, uz stacilo. Ale to je aj o tvojom pocite, a o skusenostiach ako sa tvoje vlasy spravaju a kolko starostlivosti si ochotna im venovat.

autor
5. nov 2023

@0silvia0 och ja uz som tolkos strihov a farieb poskúšala aj ofiny ., že tiež už stačilo a chcem to mať len v rovine strihnute😀 len proste mi je momentálne veľmi pohodlné ten cop nosiť. Asi to budem česat do chvosta nadol a nie takto vypnuto hore

autor
5. nov 2023

@0silvia0 chcela som vedieť či je to take zlé,že nutne topotrebuje ofinu 😀 inak ďakujem ti za názor

beronsche
5. nov 2023

Podla mna velmi vysoke celo velmi nesveci nikomu..
Ja by som si to dala ostrihat takto nejako:

A mozes aj v cope nosit..🙂
Ale samozrejme, ked to nechas ako to mas, nie je to ziadna katastrofa. 😉

0silvia0
5. nov 2023

Ano, to je tiez riesenie, vyskusat ten cop nejako inak cesat, nizsie.

vladkataj
5. nov 2023

Od mala mam ofinu a vždy hustú rovnú....skúšala som aj bez nej ale tiež mam vysoké čelo vyzerala som bez nej ako sokol

autor
6. nov 2023

@vladkataj závidím tie huste vlasy 🤍👍🏼

Strana
z2