icon

Dávajú lekárne vzorky krémov na citlivú pleť?

11. nov 2025

Ahojt.. chcela by som sa opýtať, dávajú v lekárňach vzorky krémov ak si vypýtam? Dcére sa výrazne zhoršila pleť, začala chodiť aj na kozmetiku, je objednaná aj ku kožnej ale až o 10 dní máme termín a chcela by som jej kúpiť aj nejaký krémik z lekárne ale má dosť citlivú pleť tak aby jej sadol a predsa nie su najlacnejšie.. Tak preto sa pýtam.. Pýtali ste si niektorá niečo takého?
Ďakujem za odpovede

anonym_18c673
11. nov 2025

nie kazda lekaren a nie kazde kremy...treba poskusat lekatne a popytat sa ... ale nie vzdy su ochotne

liz_lemon
11. nov 2025

nic jej nekupuj, kym to neodkonzultujes s koznou

kuriatko77
11. nov 2025

@anonym_autor treba si pýtať , zvyčajne si nechávajú .. skúste od La - roche effaclar duo pre dcéru

sissy27
12. nov 2025

@anonym_autor ja mám skúsenosť, že ak majú tak dajú, treba si vypýtať. Ale teda počkala by som na vyšetrenie u kožnej a zariadila sa podľa toho a nie že ešte teraz 10 dní experimentovať s krémikmi.

helena1982
12. nov 2025

Ked mate ist ku koznej, tak uz nech to nejakych tych par dni vydrzi. Uvidis, co ti povie a ake ti da odporucania a podla toho potom kupis. Aj tak by si za tych 10 dni nezistila, co jej vyhovuje.

fiafia
12. nov 2025

@anonym_autor nič jej nedavaj. Nech dr vidi aktuálny problém pre ktorý na kožné idete... par dni uz vydrží