Krém na suchú a citlivú pleť

bocka33
2. mar 2023

Viete poradiť niečo ma suchú citlivú pleť? Kúpila som si cerave hydratačný krém ale štípe ma na tvári a šupiny sa mi ešte zhoršili. Pozerala som aj kórejsku kozmetiku ale moc sa v tom nevyznám. Ďakujem.

anavik29
2. mar 2023

Mám podobný problém...skús Eucerin hyauron filler, zdál sa mi už pridrahý, tak som skúsila iné krémy, ale nič nenašetrím, vraciam sa k nemu.

bocka33
autor
2. mar 2023

@anavik29 troška sa obávam tej kyseliny hyaluronovej,mam serúm a tiež ma poštipkáva na tvári. Neviem čím to môže byť.

maminkadeticiek
2. mar 2023

@bocka33 mam taku plet ako ty a praveze ja sa vyzivam v korejskej kozmetike.Odporucam tuto kys.hyaluronovu (ja ju prestriekavam este takou tou hmlou,vodou,kupujem v DM veliku evian),nech sa plet riadne napije a na to davam tento krem.Da sa pouzivat aj ako krem aj ako vyzivna maska na noc a mne robi na moju suchu a citlivu plet ze ja ho pouzivam nonstop ako krem den noc.Ja ti poslem link zo stranky kde objednavam ja lebo maju najlepsie ceny,ale da sa zohnat aj v inych eshopoch.Krem mne vydrzi asi mesiac a to serum je velikanske balenie,to aj 4 mesiace,niektorym aj dlhsie ale ja sa tym prplen rano aj vecer.
https://beautyholic.sk/obchod/plet/tonery/hada-...
https://beautyholic.sk/obchod/plet/sleeping-pac...
Najdes aj recenzie.Maju ich najviac na stranke Dalora.
Ak mas suchu plet,tak este odporucam biely plnotucny banovecky jogurt a kazde rano si nim natriet tvar a nechat 10 min posobit,nadherna plet je z neho.

bocka33
autor
2. mar 2023

@maminkadeticiek ďakujem za radu. A ten krém sa dá použiť aj pod bb krém? Nežmolkuje sa?

lenkalenka1987
2. mar 2023

Ak by si chcela prírodný, tak jednoznačne tieto masla, ktoré sa vyrabaju na Slovensku. Ja mám suchu plet na tvari, aj ruky, hlavne tie ruky v zime mi až praskali a strašne to bolelo a nenormalne mi pomohol, vyhojil a zvlacnil pokozku. Aj perfektne voňajú, ziaden typicky krémovy zápach.
https://pimp.sk/kategoria-produktu/slahane-masla/

maminkadeticiek
2. mar 2023

@bocka33 Nuz,tak to ti neviem povedat...Ale nie je taky hutny,mastny,takze by sa asi nemal,neviem,to tazko povedat,ked clovek neskusi.Ale ja som sa liecila isotretinoinom a to kto zazil,vie ze sa tvar pne a sialene supe,suche flaky-no hroza.A skusila som vselico z korei.Cerave chvalia ale podla mna sa vobec nechyta,bieda.Aj krem znacky cosrx slimaci si chvalia a tiez je to celkom velke balenie.Maju ho aj na beautyholiv,kukni.Ale mne na moju suchotu nestacil.Toto hadalabo bolo to najlepsie a najupokojucejsie co som zazila a ja ten krem pouzivam ako pisem nonstop.

katkine_terapie
2. mar 2023

@bocka33 Bioderma Sensibio Light alebo Rich. Ja mam suchu citlivu a staci mi Light, v zime dam obcas Rich alebo domastim LRP Cicaplast. Korejska kozmetika bola u mna katastrofa npr. SKIN 1004 a rovnako dopadli aj prirodne kremy. Tak uz nespekulujem.

bocka33
autor
2. mar 2023

@katkine_terapie presne nad tou biodermou rich som premyslala aj ja. Skusala som aj krwmy od Kvitku ale stipali ma na tvari. Dakujem,skusim ju objednat.

simsalabim
2. mar 2023

@bocka33 spominany Eucerin hyauron filler je dobry, ale uplne naj na suchu, citlivu, stipucu pokozku je La Roche Nutritic https://www.laroche-posay.sk/nutritic/nutritic-... Nic lepsie som na moju pokozku ennasla. Pouzivam ho na noc, lebo nema SPF, ale inak je uplne top.

domiklik
2. mar 2023

@bocka33 skus niečo s obsahom centella asiatica, sú to produkty kórejskej kozmetiky na citlivú pleť... Konkrétne značka skin 1004, žltá rada je tam všetko krem, toner sérum, maska je super

summer23456
2. mar 2023

Ja by som odporučila rughard vitamínovú krém, mám aj rughard s rúrou. Krémy cca za desať eur a moju extra citlivú pleť naozaj upokoja,zvlacnia,nedrazdia

bocka33
autor
2. mar 2023

Dakujem za rady dievcata,postuduje a vyskusam.

anavik29
2. mar 2023

Ešte Uriage má napadol

katkine_terapie
2. mar 2023

@bocka33 Iba si daj bacha na tu Sensibio Defensive radu (tiez maju Rich a Light kremy), to je ina a ta mi nesedela az tak dobre. Nebola uplne zla, ale ta klasicka s bielym vrchnacikom mne osobne sedi lepsie.

katkine_terapie
2. mar 2023

@domiklik Skin 1004 krem bol pre mna uplna pohroma, stipal ako ďas. Netusim cim, ale dominala som ho na päty 🙈

bocka33
autor
2. mar 2023

@katkine_terapie už som objednala,ďakujem 😊