Máte skúsenosť so sérom Denatura na mihalnice?
Ahojte, máte niekto skúsenosť so sérom na mihalnice denatura? Dakujem 🙂
Tu sa pripnem 🙂 aj ja zvažujem,či objednam
Ahoj! Ja za seba môžem len odporučiť. Mám od deNatura sérum na riasy aj na obočie, riasenku a po novu užívam aj vitamíny. Všetko funguje skvele a objednávam teraz už asi po štvrtýkrát. Riasy mám dlhé, obočie hustejšie a riasenka sa vôbec nerozmazáva. Na vitamínoch zatiaľ pozorujem zmenu v pevnejších nechtoch a trochu menej mi teraz padajú vlasy, ale tam je ešte skoro na hodnotenie. 🙂
Majú teraz zľavy 25% na všetko do 25. 11. myslím, keby ste si chceli niečo zaobstarať 🙂
A viem, že majú veľa pred a po na instagrame: denatura.cz
Tak ja som skúsila (na mihalnice) a odporúčam ! 🙂
Ja som velmi sklamaná. Sérum na mihalnice aj obočie som používala asi 2 mesiace. Fungovalo super. Mihalnice neskutočne zhustli a predĺžili sa, obočie tiež. Ale potom prišla alergická reakcia. Okolie očí mi začervenalo, svrbelo a štípalo čo som nečakala keďže by malo byť sérum len z prírodných zložiek. Práve preto som sa rozhodla pre toto sérum, lebo som sa bála vedlajších účinkov tých chemických sér. No som sklamaná lebo som sa z toho tešila aké pekné mám z toho mihalnice.
@olivia353 @zoobaby Baby, riasenku mám tiež a je super! Neobtlačuje sa, nedrobí sa, drží celý deň a je vodeodolná.
Spôsob odličovania je trochu iný, riasenka je tzv. tubing a odlíčite ju pomocou teplej vody. Ja to robím v sprche pri umývaní tváre. Navlhčím riasy teplou vodou a riasenku sťahujem prstami dole. 🙂
Budete sťahovať také gélové vlákna, nie sú to riasy, nebojte. Ak vám stiahnuť nejde jednoducho, tak použite viac vody. 🙂
Kompletný návod majú na stránkach https://www.denatura.sk/navod/spirala-na-mihaln...

@lenkape41 ja ho pouzivam a funguje🙂