Detské pleťové masky: Ako ich bezpečne používať?
Ahojte. Určite sa tu nájdu mamičky, ktoré majú tiež doma malé princezné, ktoré rady opakujú skin care po mame. Mám doma takúto 4 ročnú princeznú a keďže ani detskú pleťovú masku ešte nemôže, ako riešite túto situáciu?
Mne sa nepacia vsetky tie masky a neviem co pre deti. Podla mna to nepotrebuju. Natri jej na hrubsie kremik nejaky a potom nech si oplachne alebo rozotrie, vsak aj take masky su. Uhorky jej daj na oci a bude spokojna 😀
jogurt
@anonym_autor na notine sú frozen masky 🙂
jogurt
@anonym_a56d16 preboha akurát sa osype
Kvasnice sú super🙂
@anonym_7b7839 už len “malá princezná” si chce davať na tvaričku smradlave kvasnice, paneboze
@anonym_autor na notine sú frozen masky 🙂
@anonym_10d449 na notine som nenašla vek od akého sú vhodné. V DM sú až 6+
@anonym_autor https://www.tetadrogerie.cz/eshop/katalog/mooya...
@anonym_autor https://www.tetadrogerie.cz/eshop/katalog/mooya...
@anonym_10d449 zložením veľmi jemná
@anonym_autor malej princeznej jednoducho vysvetli, že je na masky malá.
@anonym_7b7839 už len “malá princezná” si chce davať na tvaričku smradlave kvasnice, paneboze
@anonym_10d449 a čo iné by chcela
Veď to je dieťa
Tak plátky uhorky?🙂
@anonym_autor však normálne jej vysvetli, že je na masky ešte malá, či zas čo si dieťa s prepáčením prdne to má 😶
Nemusíš dávať princeznej všetko čo si zmyslí. Je na to proste ešte malá, keď vyrastie spravíte si ozajstný babský deň.
😲 a ze odkial sa berie ta generacia sephora kids.
@anonym_autor to nevymyslis. Ze vôbec zalozis takúto temu
tiež mi napadlo jedlo 😀 bežné sú ním deti zacápané 🤷😀 čiže jogurt, uhorky, jahody, šupky z banána, jablká, proste kraviny.... môžete si masku spolu aj urobiť.
@anonym_autor však normálne jej vysvetli, že je na masky ešte malá, či zas čo si dieťa s prepáčením prdne to má 😶
@anonym_435522 veď to je milé 🙈 čo ste všetky také podráždené 🙈 bežne sa to robilo aj pred 40 rokmi
Však jej to nechcem dávať na tvár každý deň. A preto hľadám nejaké vhodné, detské, nakoľko aj ich zloženie je tomu prispôsobené
Však jej to nechcem dávať na tvár každý deň. A preto hľadám nejaké vhodné, detské, nakoľko aj ich zloženie je tomu prispôsobené
@anonym_autor ... Odjakživa som jej kupovala obyčajne látkové z DM alebo actionu. V actione mávajú so zvieratkovskymi motívmi, také čo menia farbu alebo ešte aj čisto silikónové. Obyčajne hydratačné masky, žiadne antiaging, lifting a podobne.
Ona má rada látkové, a masíruje sa maserskou gulickou na tvár, keď ju má na sebe
@anonym_10d449 a ked sa dieta zapatla jogurtom pri jedeni osype sa?
@anonym_autor malo by tomu byť prispôsobené...
Bežná kozmetika je plná škodlivín.
Ani detská nie je výnimkou.
Osobne by som 4r vysvetlila, že ešte nie. Max. tak plátky uhorky..
nijak, pouzit nieco z kuchyne max... kvasnice na detsku pokozku nie, vysusuju.. poukladaj jej na tvar uhorku, rozpuceny banan atd.. vsetko ostante je zbtocne a plne chemikalii.na co to davat malemu dietatu? pre plet to nema ziadny efekt na nu, ani hyaluroka, ani kadejake gely, ... vysvetlit, ze to je pre velkych, este je na to mala, a vybavene
a za mna, ucesat vlasy, umyt, nechat nech sa natrie kremom.. a venuje sa inym aktivitam ako zrkadlu. Tym ako nechcem povedat, ze ked sa princezne o seba staraju, tak je to zle a nic ine nerobia. Len treba trosku sledovat pomer :DD ja som bola nadsena, ked moja azacala kukat do zrkadla a teraz nic nerobi :DD a nie, plet na to nevyzera a ani jej tie pripravky dobre nerobia
@anonym_autor nasa ma vlastnu "skincare", nemusi mat vsetko ako dospela zena. Stacil jeden rozhovor a pochopila, vystaci si s detskym kremom na tvar, detskym SPF a zbierkou princeznovskych pomad.
@anonym_autor zamiesaj si napr. hustejsiu ilovu masku, daj jej do ruky stetec a dovol jej radsej zatial, nech ona ponatiera teba.
Bude mat z toho rovnaku zabavu a nemusis jej nic davat na tvar. Zatial to naozaj nepotrebuje.
Kúpila by som jednorazove platene masky. Namočis to do vody, ono sa to rozvinie a dáš na plet ako masku. Dieta bude mať pocit ze ma masku a ty budes v kľude. Poprípade to môžeš namočiť do nejakeho odvaru z byliniek ci pleťovej vody. Kúpiš aj v dm, ja ti používam ako kozmeticka, keď potrebujem skludnit plet namáčam to do jarishoveho roztoku. Vyzerá to ako mala tableta, vo vode sa to rozvinie na pleťovú masku. Je to z netkanej textilie
mozno by stacilo vysvetlit jej ze ona ma este mladucku hebku plet a nepotrebuje masky... a nie vsetko detom dovolit co bude chciet v 15ske?!
ja si pamatam ze ako decko mi mamina kupovala vselijake vonavky pre deti atd co som mohla mat 8,9 rokov a viac potom nejaku paletu farbiciek detsku na tvar to som bola starsia uz o nieco .Takze bolo to uz volakedy taketo somarinky a tam to zacalo.Mam 37 to nie su len novodobe vystrelky.Ale tie masky na tvar ja by som nekupovala dietatu.To mi uz pride nejako cez patlat malym.Nehovorim ze je to skodlive to urcite nie ale pride mi to divne.Ja som zvedava co sa este povymysla.Detske vyplne na tvar mozno 😲
@anonym_10d449 z jogurtu? Potom by sa ten jogurt nemal ani konzumovať
To snáď nie, a to už načo? Vystihni masku z papierovej vreckovky, pokvapkaj vodou a máš masku 😄 keď to už musí byť...
Kúpila by som jednorazove platene masky. Namočis to do vody, ono sa to rozvinie a dáš na plet ako masku. Dieta bude mať pocit ze ma masku a ty budes v kľude. Poprípade to môžeš namočiť do nejakeho odvaru z byliniek ci pleťovej vody. Kúpiš aj v dm, ja ti používam ako kozmeticka, keď potrebujem skludnit plet namáčam to do jarishoveho roztoku. Vyzerá to ako mala tableta, vo vode sa to rozvinie na pleťovú masku. Je to z netkanej textilie
@lasona toto je super tip!!… skúsim to pohľadať v obchode pre seba ☺️

Kvasnice sú super🙂