icon

Dixi žihľavový šampón: Pomáha skutočne na rast vlasov?

Včera o 04:18

caute, nasla som u mamy v kupelni ten stary klasicky dixi sampon (taky ten zeleny v plastovej flasi). vraj je to super na vypadavanie vlasov a ze po tom hrozne rastu. neskusa to moc vysusovat vlasy? mam ich dost jemne tak sa bojim ci z toho nebudem mat slamu na hlave. stoji to par centov tak ci to nie je len prezitok z komunizmu.

anonym_b26b52
Včera o 04:28

@anonym_autor mne strasne ale strasne, že nevonia 🫣🫣🫣 a urcite ti z toho nebudu rasť vlasy, žihlavový šampón, len podporuje rast vlasov

anonym_5550d2
Včera o 04:33

My doma používame len ten, mám po ňom proste najlepšie vlasy a aj manžel 🤷‍♀️😀

viestta
Včera o 06:48

ten prezitok z komunizmu ma celkom "ciste" zlozenie, ale nepocitaj, ze ti zrazu budu rast vlasy raketovym tempom. Je to len sampon, to ako rychlo vlasy rastu je dane geneticky, nie samponom.

anonym_050581
Včera o 07:04

@anonym_autor nie nerastu

fajnova
Včera o 07:25

Že prežitok z komunizmu, to už je aký fanatizmus 🤦 Zihlavovy dixi šampón používam prakticky stále. Mne vyhovuje, vlasy sa nemastia a majú dobrú kvalitu. Ale tak určite si môžeš kúpiť za drahé peniaze šampón zo západu a do týždňa budeš hotová Rapunzel.

aperolcek
Včera o 07:51

Moje vlasy priam milujú ten šampón. 🙊❤️ Najväčší rozdiel je v elasticite, keď používam dixi, vlasy sa mi nelámu a nie sú zanesené. Šampón dávam len na vlasovú pokožku, do dĺžok nie. Vlasy mi rastú fest rýchlo, ale to by rástli s hocijakým šampónom.

maryetta
Včera o 07:56

Ja ho pouzivam ale...nejake extra zazraky nevidim. Ja mam ale psoriazu vo vlasoch. Mam riedke. Jemne vlasy. Rastu ako predtym. A to pouzivam na striedacki aj nejaky kofeinovy na podporu. Aj vitaminy na rast 😂😂😂 ja nie som vhodna vzorka...

anonym_1dab93
Včera o 07:56

Ten je trochu lepsi od Jari na riad. Obycajny saponat na vlasy. Hadam si nemyslis, ze obsahuje zihlavu? Taky spomienkovy optimizmus, lebo volakedy nic lepsie nebolo.

anonym_8c9b47
Včera o 09:28

zo žiadneho šampónu nerastú vlasy,nemyslite si,že áno

sticker
anonym_fa3f35
Včera o 09:31

Vlasy zo šampónu nerastú a čisté zloženie nemá ani omylom.

zuzubb007
Včera o 09:35

Žiadny zázrak na rýchlejšie rast vlasov neexistuje, za mňa tieto Dixo absolútne nevoňajú, a sú po nich extrémne suché vlasy nechápem čo je to za otrasné zloženie

larsen
Včera o 09:41

Občas si ho kúpim a používam ho. Hlavne keď potrebujem zmenu šampónu. Fakt dobre odmastí, ale že by mi rástli z neho vlasy, nemôžem povedať.

anonym_8bc6c2
Včera o 19:52

Ved si odskusaj, ak umyjes 1-2 x hadam neoplesaties 😃