Dixi žihľavový šampón: Pomáha skutočne na rast vlasov?
caute, nasla som u mamy v kupelni ten stary klasicky dixi sampon (taky ten zeleny v plastovej flasi). vraj je to super na vypadavanie vlasov a ze po tom hrozne rastu. neskusa to moc vysusovat vlasy? mam ich dost jemne tak sa bojim ci z toho nebudem mat slamu na hlave. stoji to par centov tak ci to nie je len prezitok z komunizmu.
My doma používame len ten, mám po ňom proste najlepšie vlasy a aj manžel 🤷♀️😀
ten prezitok z komunizmu ma celkom "ciste" zlozenie, ale nepocitaj, ze ti zrazu budu rast vlasy raketovym tempom. Je to len sampon, to ako rychlo vlasy rastu je dane geneticky, nie samponom.
@anonym_autor nie nerastu
Že prežitok z komunizmu, to už je aký fanatizmus 🤦 Zihlavovy dixi šampón používam prakticky stále. Mne vyhovuje, vlasy sa nemastia a majú dobrú kvalitu. Ale tak určite si môžeš kúpiť za drahé peniaze šampón zo západu a do týždňa budeš hotová Rapunzel.
Moje vlasy priam milujú ten šampón. 🙊❤️ Najväčší rozdiel je v elasticite, keď používam dixi, vlasy sa mi nelámu a nie sú zanesené. Šampón dávam len na vlasovú pokožku, do dĺžok nie. Vlasy mi rastú fest rýchlo, ale to by rástli s hocijakým šampónom.
Ja ho pouzivam ale...nejake extra zazraky nevidim. Ja mam ale psoriazu vo vlasoch. Mam riedke. Jemne vlasy. Rastu ako predtym. A to pouzivam na striedacki aj nejaky kofeinovy na podporu. Aj vitaminy na rast 😂😂😂 ja nie som vhodna vzorka...
Ten je trochu lepsi od Jari na riad. Obycajny saponat na vlasy. Hadam si nemyslis, ze obsahuje zihlavu? Taky spomienkovy optimizmus, lebo volakedy nic lepsie nebolo.
zo žiadneho šampónu nerastú vlasy,nemyslite si,že áno

Vlasy zo šampónu nerastú a čisté zloženie nemá ani omylom.
Žiadny zázrak na rýchlejšie rast vlasov neexistuje, za mňa tieto Dixo absolútne nevoňajú, a sú po nich extrémne suché vlasy nechápem čo je to za otrasné zloženie
Občas si ho kúpim a používam ho. Hlavne keď potrebujem zmenu šampónu. Fakt dobre odmastí, ale že by mi rástli z neho vlasy, nemôžem povedať.
Ved si odskusaj, ak umyjes 1-2 x hadam neoplesaties 😃

@anonym_autor mne strasne ale strasne, že nevonia 🫣🫣🫣 a urcite ti z toho nebudu rasť vlasy, žihlavový šampón, len podporuje rast vlasov