icon

Dobrý BB krém na prekrytie čiernych bodiek

mariamisko
25. apr 2024

Poraďte dobrý BB krem ...mam 37 rokov svetlu pleť a potrebujem taky co by prekryl cierne bodky na nose a vydržal aspoň 6 hodín...ďakujem

caroline_
25. apr 2024

@mariamisko za mna jednoznačne najlepší bb krem je od Bourjois Healthy mix, používam ho dlho, krasne kryje ako make up, a pleť je po ňom taka rozziarena a zdravo vyzerajuca

mariamisko
autor
25. apr 2024

@caroline_ prosím ma aj odtiene ? Ak áno ktorý odporúčate odtien

lakebabe
25. apr 2024

@mariamisko za mňa úplný top BB cream z pupy zmatnujuci je s primerom a uv faktorom v jednom už ani makeup nevytahujem

natalka13
25. apr 2024

L’Oréal Paris
Age Perfect BB Cover

Uz som mala za roky kopu BB ale tento je super. Vydrzi cely den. 50spf pre mna velkyyy bonus

babulkomale
25. apr 2024

@caroline_ a typ pleti mas aky?

caroline_
25. apr 2024

@babulkomale ťažko opisatelny, mam akne a aj fľaky po akne, no pleť normalnu az suchu, nemasti sa mi ani tzona, vsetko na mne vyzerá sucho, tento bb krem asi jediný nie

babulkomale
25. apr 2024

@caroline_ to by mohlo byt 👍 skusim

caroline_
25. apr 2024

@babulkomale určite skus, neviem na koľko potrebuješ krytie, no ja som bola veľmi prekvapená krycou schopnosťou, mala som aj healthy mix make up a kryl menej ako bb krem

theanak
26. apr 2024

Misha, je super, aj kryje, má aj SPF, ideál na leto a citlivejšiu pleť 🙂

diefrau
27. apr 2024

@caroline_ ja mám zasa problém s tým že skoro každý BB krém je na mne oranžový 😂 mám asi fakt svetlú pleť 😅 a tento je aj taký bledší?

caroline_
27. apr 2024

@diefrau majú tuším tri odtiene, ja som po merne biela, nie úplne ale používam odtieň 2 medium a je mi akurát, myslim ze 1 light by mohol byť dosť svetlý, a teda nie je do oranzova