icon

Ktorý hydratačný krém je najlepší na suchú pleť?

ksneksnvjens
17. jan 2025

Dobrý večer, vopred ďakujem za radu. Citala som uz vselijake recenzie prave na tieto znacky - MIXA, CeraVe, La Rosche Posay, Bioderma, Ziaja. Hladam krem na tvar so sklonmi k zacervenaniu a vysusaniu. Plet je citliva a potrebuje dokladnu starostlivost a hydrataciu. Supe sa hlavne v oblasti nosa a líc.

marcellka32
17. jan 2025

Bioderma atoderm sensitive eye..natieram celú tvar

koniarova
17. jan 2025

@marcellka32 súhlasím. Tiež používam.

barboramatus
18. jan 2025

LA ROCHE-POSAY Nutritic intenzívny vyživujúci krém 50 ml

haraburdova
18. jan 2025

La Roche Posay Lipikar je super. Ja mam presne taku suchu citlivu kozu zacervenanu, mam pocit pnutia ked niesom nakremovana. Najcastejsie kupujem zjaju olivovu na noc a zjaju kozie mlieko na den - obe vyborne. Vyskusala som aj cesky krem od havlikovej apoteky, tiez je vyborny.

evansova
19. jan 2025

@ksneksnvjens Ryor Krem proti zacervenaniu a rozšírenym zilkam. Staroslivost o podráždenú pokožku.
Pouzivala som La Roche Possay s podobným ucinkom. Fungoval, ale cena zavratna.
Ryor funguje rovnako dobre za zlomok ceny, kym sa mi plet nedostala uplne do poriadku (asi za tri mesiace) stacil mi ako denny ci ci nočný. Teraz p pouzivam vitaminivy Rugard z lekarne, Ryor len občas, v letnych horucavach.

ina2405
19. jan 2025

@ksneksnvjens a teraz ma tu vysmejete, ale ja mám extrémne suchú pleť a som alergik a výborne mi robí na pleť CIEN tmavomodrý z Lidl. Nesküšala som extra drahé značky, len Nivea, Mixa, niečo z Avon a tento z Lidl je top. Za tie peniaze sa oplatí vyskúšať. Aj zloženie má menej škodlivých chemikálii než napr. u značky Nivea.

acsa
21. jan 2025

Ja mam velmi rada ziaja krem z kozieho mlieka, ale davam si ho iba včera, lebo je poriadne mastny.

siera_springs
22. jan 2025

Tento je skvely👌

koniarova
22. jan 2025

@siera_springs tento som ešte neskúšala. Kúpim veru zajtra.

lenocka335
Autor odpoveď zmazal
kajusik1403
14. apr 2025

Astrid hydratačná rada mne veľmi pomohla s vysušenou a lúpajúcou sa pleťou.

martinka_kovacik
21. apr 2025

s touto značkou aj ja zdieľam svoje pozitívne sksenosti, najmä s ich hydro radou