icon

Dočasná čierna farba na vlasy - je nejaké riešenie?

23. júl 2026

Dobrý deň, prosím vás. Už asi 2-3 mesiace si nefarbim vlasy na čierno. Mám odrast asi 5cm hnedých a sivých vlasov. V jeseni idem na odfarbenie. Avšak idem čoskoro na oslavu a je mi nepríjemne mať taký veľký odrast a do toho ešte kopec sivých vlasov.
Existuje nejaká farba ktorá sa reálne zmyje po pár umytiach? Mala som nejaké šamponovky čierne z dm ale držalo to ako permanentné farby. Vôbec to nešlo vymyť.
Spreje sa otlačia, to nechcem. Ďakujem pekne.

anonym_39626f
23. júl 2026

a prečo nemôžeš dať normal farbu? ved ti tu v jeseni teda odfarbí nie?

sisska96
23. júl 2026

Sú také šampóny. Presne vydrží do ďalšieho umytia.

euka210
23. júl 2026

@anonym_autor ved sampon palette, mne sa nechce natrvalo farbit, ked uz mi vadia sive vlasy, dam si toto a tak cca mesiac, kym sa to uplne zmyje.

anonym_b0255c
23. júl 2026

kriste zafarbi si vlasy vyzeras ako bezdomovec s odrastami a sivymi vlasmi, to je grc

autor
23. júl 2026
@anonym_39626f

a prečo nemôžeš dať normal farbu? ved ti tu v jeseni teda odfarbí nie?

@anonym_39626f odporučila mi nefarbiť už. Cez leto mám aj tak väčšinou vlasy zopnuté vysoko takže to nie je tak vidieť.

autor
23. júl 2026
@euka210

@anonym_autor ved sampon palette, mne sa nechce natrvalo farbit, ked uz mi vadia sive vlasy, dam si toto a tak cca mesiac, kym sa to uplne zmyje.

@euka210 dakujeeem pekne. Skúsim🙂

autor
23. júl 2026
@anonym_b0255c

kriste zafarbi si vlasy vyzeras ako bezdomovec s odrastami a sivymi vlasmi, to je grc

@anonym_b0255c aj tvoje správanie je grc, ale veľa lasky posielam🫶🏻

anonym_8f6c90
23. júl 2026

Čierny šampón alebo teda semipermanentná farba drží jak šľak, ja som nikdy nevidela rozdiel medzi týmito šamponmi a trvácou farbou, obzvlášť pri takých ako je čierna... ak kaderníčka odporúčala nefarbiť, nešla by som ani do tohto, skomplikuješ si to odfarbovanie... spravila by som vhodný účes a čo treba zakryla sprejom na odrasty

autor
23. júl 2026
@anonym_8f6c90

Čierny šampón alebo teda semipermanentná farba drží jak šľak, ja som nikdy nevidela rozdiel medzi týmito šamponmi a trvácou farbou, obzvlášť pri takých ako je čierna... ak kaderníčka odporúčala nefarbiť, nešla by som ani do tohto, skomplikuješ si to odfarbovanie... spravila by som vhodný účes a čo treba zakryla sprejom na odrasty

@anonym_8f6c90 presne. Pozerám ako vyzerajú tie semi farby a pamätám že raz som si jednu dala a držalo to ako normálna. 🫣 budem musieť niečo vymyslieť. Ďakujem😊