Ešte lepší zážitok z masáže alebo návštevy salóna: Konverzácia medzi klientmi a profesionálmi
Máte rady keď idete napr na masáž a masérka sa s vami rozpráva počas masáže? Alebo nechtarka, kozmetička, kaderníčka atd
@marcellka32 ja súhlasím.. keď mi kaderníčka raz dodrbe vlasy, tak mi je úplne jedno, či je to moja nejka, už jej svoje vlasy do rúk nezverím.. to isté kozmetika, nechty, ...
na druhej strane aj chápem, keď si niekto chce so zákazníčkou, čo k nej pravidelne chodí na dlhšie procedúry, vytvoriť nejaký vzťah.. 🤷🏼♀️
@marcellka32 no tak si možno introvertný typ, niekto sa rad porozpráva aj s niekym iným ako s manzelom a vlastným dietatom. Ja chodím rada aj do restik, kde poznam majitela, viem za ním vybehnúť do kuchyne a povedat mu, že si dam k menu miesto ryze hranolky a on zase príde za mnou pozdraviť deti a dat im lizatka. A nie, vôbec to nie je len o ohovarani. Ja si zakladám na širokom rozhlade, komunikacia s kuriérom až po kuchára mi rozširuje obzory. Viem sa napriklad pozrieť na úskalia každej profesie. Nadštandardný vzťah jemu prinesie napriklad vacsi tringelt odo mna a mne za to tiež velakrat plynu vyhody, že Kurier dôjde za mnou na inu adresu, či väčšiu porciu v spomínanej restike😀 okrem toho tieto small tallky spríjemnia deň obom stranám, povtipkujeme atd. Samozrejme, nie je to nútene, keď sa niekto nechytá, nenútim do diskusie, ale v praci sa stretávam aj s vysokopostavenými ludmi/majitelmi/manazermi (ktori vlastnia a riadia podniky s obratom 2-5 milionov eur ročne) a som pysna, že som si vypilovala zručnosť sa porozpravat s kýmkoľvek o čomkoľvek a nemat z toho stres.
@tramtada31 neviem kde si nabrala, že som introvert len za to, že sa nevykecavam na nechtoch, vlasoch a masáži..ja zas neposudzujem človeka na základe jedného príspevku...mám veľa známych, ktorým sa zverim, nepotrebujem to vešať na nos niekomu zo salóna, neviem k čomu si mi písala o stretavani sa s manažérmi, mne to je jedno, ja nemám stres z komunikácie, ..zrejme máme každá iné názory a tým by som to aj uzavrela.
@marcellka32 prišlo mi to z toho, že tá obtazuje komunikácia s poskytovateľom služby a problem s komunikáciou s ostatnými maju zväčša introverti. A narážala som na aspekt, že komunikácia s inými nie je len o ohovarani a vylievani sa zo svojimi trápeniami iným osobám, ale aj o výmene informácií, ktoré ta môžu posunut niekam - rozsirit ti obzory 🙂
@tramtada31 na to mám iných ľudí, nie v podstate cudzích ľudí v službách, snad sa už chápeme

@tramtada31 jemin presne 😂 niektorí zubári sa bavia so všetkými dookola, ale teba sa spýta, až keď ti čosi v ústach začne robiť 🤦🏼♀️