icon

Existuje netoxický detský make-up na Vianoce?

hruska91
24. nov 2024

Poraďte, dcéry (5r a 4r ) by od Jeziska veľmi chceli detsky make up (tiene na oči ) alebo maľovanie na tvar.
Existuje nejaká netoxicka varianta? Bojím sa, že keď kúpim bežne v hračkárstve aby sa nevyhadzali, alebo nemali nejakú alergiu. No viem, že by ich to veľmi potešilo.

independent_woman
24. nov 2024

@hruska91 ja by som kupila bio eko natural dospelacke

thirstymonk
24. nov 2024

@hruska91 Normalne sme ich už pokupovali a podarovali aspoň 10 a použivali to dievčaťa od dvoch do 11 rokov a nikdy žiaden problem. Normalne v hračkarstve sme kupovali.
Vyhadzať sa môže človek z hocičoho, lebo nevieš, kto môže mať jakú alergiiu.

oceanahory
24. nov 2024

@hruska91 suhlasim s @independent_woman .
Ja by som pozrela cisto prirodnu kozmetiku. Odporucam stranku biokrasa.sk, je tam viacej moznosti.

pandusica
24. nov 2024

Ja kupujem stvorrocnej alverde z DM, ona na vsetko reaguje citlivo a toto jej sedi.

oceanahory
24. nov 2024

@hruska91 Pozrela som sa len tak pre zaujimavost 😁, ci nieco take vyrabaju aj priamo pre deticky a nasla som jednu znacku Miss Nella vid. obrazok, ako uvádzajú: "sú hypoalergénne, bez alkoholu, bez parfumácie, bez chemikálií a netoxické, vďaka čomu sú pre deti bezpečné." 👍

nynia
24. nov 2024

netoxická je každá prírodná určite nie tie detské čo zvyknú predávať 🤣 ja by som išla do alverde tam je pomer cena kvalita fajn

lindayaaa
24. nov 2024

@oceanahory no bio a prírodne su väčšinou najväčšie alergény na to treba davat pozor pri alergikoch

oceanahory
24. nov 2024

@lindayaaa To uz je na preferenciach autorky, pokial jej deti nemaju ziadne alergie, tak by som siahla urcite po prirodnej alternative. Viacej by som sa bala zbytocnej chemie pri standardnych kozmetickych produktoch.

anavixy
24. nov 2024

Aj na kremkrem.sk najdes vhodne sminky pre deti, cenovo je to trosku inde, tak zalezi aj od tychto preferencii.

vanilkovazmrzka
24. nov 2024

A keby si miesto v hrackarstve pozerala v drogerke?

nevenka
24. nov 2024

@independent_woman presne tak, aj ja. V hrackarstve ani omylom.

kik2022
24. nov 2024

@hruska91 značka Alverde je prírodná kozmetika za dobrú cenu. Majú v DMke 🙂 určite by som deťom nedala nejaký šmejd