icon

Existuje pena na vlasy na vytvorenie kučier?

20. júl 2026

Ahojte, prosim poradte co kupit...syn prisiel domov s tym, ze v drogerke sa da kupit pena na vlasy, aby sa mu zbrckaveli..chce totiz ten moderny uces a ma rovne vlasy..fakt nieco take existuje? Dik?

anonym_9f3256
20. júl 2026

ja len sa vytráca tá jedinečnosť... vidím skupinu detí a dievčatá ulízané copy, ponožky dobre že nie pod kolená a make up na jedno kopyto... potom chlapci účesy všetci na brokolicu, ponožky tiež po kolená a proste ako cez kopirák...

anonym_433bc6
20. júl 2026
@anonym_9f3256

ja len sa vytráca tá jedinečnosť... vidím skupinu detí a dievčatá ulízané copy, ponožky dobre že nie pod kolená a make up na jedno kopyto... potom chlapci účesy všetci na brokolicu, ponožky tiež po kolená a proste ako cez kopirák...

@anonym_9f3256 a ty si bola iná v ich veku???

anonym_432c11
20. júl 2026

@anonym_autor naverím,ž také niečo existuje,už dávno by som bola kučeravá.
Buď je to penové tužidlo,alebo prípravok na definíciu zvlnených vlasov,ktoré ale musia byť prirodzene vlnité,alebo strvalené.
Alebo je to normálne trvalá,ktorá sa musí dať na natáčky.Choď s ním do obchodu a nech ti to ukáže,potom ja si kúpim minimálne 100 kusov😀

elenka.k
20. júl 2026

@anonym_autor nie také nie je, iba vlnitým typom napomáha viac vlniť, ale nie na rovné vlasy,
ako napr fructis balzam - maska ten zelený ... na vlnité vlasy
jedine ma napadá - na rovné vlasy trvalá, aby boli kučeravé 😉

anonym_061e49
20. júl 2026
@anonym_9f3256

@anonym_autor keď ma rovne nič mu nepomôže.Pena je na prirodzené kučery mne povedala kaderníčka, že teenegeri si dávajú robiť trvalu😉, aby mohli mať ten účes čo teraz majú vsetci
@anonym_9f3256 vždy to bolo...predtým boli chalani ostrihani so strojčekom všetci rovnako

biba_18
20. júl 2026

nič také neexistuje. to funguje len na kučeravé vlasy…
ak má rovné a chce kučeravé - to len trvalá…