icon

Existuje služba, kde sa vám hrajú s vlasmi?

29. okt 2025

Možno je to divna otázka, ale existuje takáto služba kde sa vám niekto hra s vlasmi, škrabka, poťahuje jemne, hladka vlasovu pokozku...klasickú masaz hlavy nemyslím, také robia vsade ale vyslovene toto, nenasla som nič take

marcellka32
29. okt 2025

Hairspa v Ba....cena 100 eur

anonym_8f7933
29. okt 2025

Podľa mna máš na mysli hair spa, bola som raz a vnímam to pozitívne, začali mi z toho rast vlasy, len je to strašne drahe, takze nebola som na tom dalsikrat, ale plánujem

anonym_dade2f
29. okt 2025

@anonym_autor Ak máš rada ked sa ti niekto hrá s vlasmi, tak niekoho o to požiadaj, kamarátku napr. povedz,že jej za to aj zaplatíš.

babydesire
29. okt 2025

@anonym_autor tiez to milujem ☺️☺️☺️☺️

lizatko1009
30. okt 2025

mne to robi zadarmo polovicka, skus poprosit 🫡

anonym_05a488
30. okt 2025

@anonym_autor ked citam kolko to stoji nemoze byt tazke niekoho si na to najst.

eeffka
30. okt 2025

Ked som mala mensie dcery robila som im kadernicku hlavu 😁 to bol relax

katkaseiner
30. okt 2025

ked som bola pubiska, sesternice mi to robili... potom az ked moje deti boli cca vo veku 2-3-4-5 rokov, tak som si to uzivala... odvtedy nikto. Ale 100E by som za to nedala.

kiki68
30. okt 2025

Toto sme robili navzajom s kamoskami na vyske. 😂😂😂 Ale je super, ze to funguje aj ako nejake Spa 😀

kiki68
30. okt 2025

Ked som robila v skolke, ransom tiez bola host kadernickeho salonu a decka vedeli naozaj byt zlate, stalo to za kilo glitrov go vlasoch a milion gumiciek a sponiek 😂😂😂 Rada na to spominam. Uz viem, co mi tak vlasy vtedy rastli 😀

marcellka32
30. okt 2025

Až na to že to hairspa nie je len škrabanie a hladkanie....sú to pevné body, masáž s rôznymi pomôckami, sérum, tlakové body

lasona
30. okt 2025

Head spa...to bol pôžitok...len drahé prilis

vroni
30. okt 2025

Toto si niekto dobrovoľne dá robiť? Ja by som do 30 sekúnd vraždila 🤣🤣🤣 Nenávidím, keď sa mi niekto dotýka hlavy a vlasov (vrátane kadernícok. Návšteva kaderníctva je pre mňa zvlášť rafinovaná forma mučenia). Ale v cudzích vlasoch sa rypem rada... Že by som si spravila živnosť? 🤣🤣🤣

because
30. okt 2025

head spa Trnava, lune františkánska TT 🫶