Existuje služba, kde sa vám hrajú s vlasmi?
Možno je to divna otázka, ale existuje takáto služba kde sa vám niekto hra s vlasmi, škrabka, poťahuje jemne, hladka vlasovu pokozku...klasickú masaz hlavy nemyslím, také robia vsade ale vyslovene toto, nenasla som nič take
Podľa mna máš na mysli hair spa, bola som raz a vnímam to pozitívne, začali mi z toho rast vlasy, len je to strašne drahe, takze nebola som na tom dalsikrat, ale plánujem
@anonym_autor Ak máš rada ked sa ti niekto hrá s vlasmi, tak niekoho o to požiadaj, kamarátku napr. povedz,že jej za to aj zaplatíš.
@anonym_autor tiez to milujem ☺️☺️☺️☺️
mne to robi zadarmo polovicka, skus poprosit 🫡
@anonym_autor ked citam kolko to stoji nemoze byt tazke niekoho si na to najst.
Ked som mala mensie dcery robila som im kadernicku hlavu 😁 to bol relax
ked som bola pubiska, sesternice mi to robili... potom az ked moje deti boli cca vo veku 2-3-4-5 rokov, tak som si to uzivala... odvtedy nikto. Ale 100E by som za to nedala.
Toto sme robili navzajom s kamoskami na vyske. 😂😂😂 Ale je super, ze to funguje aj ako nejake Spa 😀
Ked som robila v skolke, ransom tiez bola host kadernickeho salonu a decka vedeli naozaj byt zlate, stalo to za kilo glitrov go vlasoch a milion gumiciek a sponiek 😂😂😂 Rada na to spominam. Uz viem, co mi tak vlasy vtedy rastli 😀
Až na to že to hairspa nie je len škrabanie a hladkanie....sú to pevné body, masáž s rôznymi pomôckami, sérum, tlakové body
Head spa...to bol pôžitok...len drahé prilis
Toto si niekto dobrovoľne dá robiť? Ja by som do 30 sekúnd vraždila 🤣🤣🤣 Nenávidím, keď sa mi niekto dotýka hlavy a vlasov (vrátane kadernícok. Návšteva kaderníctva je pre mňa zvlášť rafinovaná forma mučenia). Ale v cudzích vlasoch sa rypem rada... Že by som si spravila živnosť? 🤣🤣🤣
head spa Trnava, lune františkánska TT 🫶

Hairspa v Ba....cena 100 eur