Fake alebo originál?
Ahojte, ide o fake alebo original? Budem vďačná za rady
Batch kód 38Y800P

@anonym_autor ešte koľko tém chceš o tom založiť? Pôvodná nestačí?
Už sme ti to vysvetlili. Koľko odpovedí potrebuješ. Je to originál. Rozbaľ tú fľašku, ovoňaj a odváž na domácej váhe. A napíš koľko váži.
Už sme ti to vysvetlili. Koľko odpovedí potrebuješ. Je to originál. Rozbaľ tú fľašku, ovoňaj a odváž na domácej váhe. A napíš koľko váži.
@anonym_cc429c ved ja som ju ani nekúpila rozumiete? Jak ju mam rozbaliť prosím vás.
@anonym_autor ešte koľko tém chceš o tom založiť? Pôvodná nestačí?
@janai1 aj 30
@adri266
@janai1
@anonym_cc429c
Zaujímavé, ako niektorí ľudia vedia rýchlo spadnúť z odpovedania na jednoduchú otázku rovno do urážok. Ja som sa pýtala slušne vy ste sa len verejne strápnili. Ak máte potrebu dokazovať si hodnotu cez aroganciu na internete, držím palce v skutočnom živote. Mne už stačilo.
@anonym_autor ty chces, aby tu niekto za teba vsetko vybavil?
Tu mas mail, napis im tam, normalne sa spytaj, ci ti vedia pomoct s overenim pravosti, alebo ta odkazat na niekoho, kto ti pomoze.
Urcite ti odpovedia.
Tu mas mail, napis im tam, normalne sa spytaj, ci ti vedia pomoct s overenim pravosti, alebo ta odkazat na niekoho, kto ti pomoze.
Urcite ti odpovedia.
@moonlight1210 🤣🤣🤣🤣🤣
Urcite ti odpovedia.
@moonlight1210 Nepýtala som sa, aby to niekto vybavil za mňa. Pýtala som sa na názor presne tak, ako to na fórach funguje. Ak vám to prekáža preskočte otázku.💁♀️💁♀️💁♀️ Vaša irónia úplne zbytočná.
malo by sa zhodovat seriove cislo na krabicke so seriovym cislom priamo na flakone(nema tam byt na flakone nalepene cislo)
@moonlight1210 Nepýtala som sa, aby to niekto vybavil za mňa. Pýtala som sa na názor presne tak, ako to na fórach funguje. Ak vám to prekáža preskočte otázku.💁♀️💁♀️💁♀️ Vaša irónia úplne zbytočná.
@anonym_autor jaj, ty chces iba nazor, nie pomoc
No v tom priade moj nazor je, ze je to fejk, daruj to dalej.
Ak sa u toho druheho ukaze, ze je to original, lutovat mozes dodatocne.
Nemas zac. 🙂
Podla čoho máme vedieť, či je to fejk alebo nie?
Podla čoho máme vedieť, či je to fejk alebo nie?
@pasomnica Nikde som nepísala ze to vy máte vedieť. Pýtala som sa tých, ktorí sa vyznať môžu. Ak medzi nich nepatríte, nie je povinné reagovať.
@anonym_autor Môžeš zadať aj 100 diskusií s rovnakou otázkou, ale z 3 fotiek sa nedá zistiť, či ide o originál alebo fake. Falšovatelia si dajú veľkú námahu, aby ich napodobenina vyzerala čo najviac, ako originál.
Musela by si mať jeden originálny výrobok a s ním porovnať ten tvoj. Potom by si mohla odhaliť, či je to napodobenina. A najmä - ak nemôžeš tovar rozbaliť. Vonkajšie znaky sú úplne rovnaké, rozdiely sú až v detailoch po rozbalení. Ak chceš originál, tak si ho zakúp v značkovej parfumérii, budeš mať istotu. Ak to chceš kúpiť na inzerát, je tam viac, než 50% pravdepodobnosť, že to bude napodobenina, nech by bola cena akákoľvek. Veď kto by predával originál parfém, keď si ho už raz kúpil alebo ho dostal.
Pozri toto video, kde porovnávajú originál s napodobeninou. Jedine podľa veľmi jemných detailov by si ich rozpoznala.
https://www.youtube.com/watch?v=aTTybT1S_IYKeby si to mohla rozbaliť, tak takým hlavným vodítkom by mohla byť tá modrá nálepka na spodku flakónu, kde musí byť rovnaké číslo, ako na obale. Ak je farba nálepky iná, alebo číslo na flakóne je iné, ako na obale, tak to zaručene nie je originál.
Takže záver: jednoznačnú odpoveď na základe tých fotiek NEDOSTANEŠ!
Veď kúpila si si to v obchode alebo dostala? To otvor, ovoňaj a uvidíš.
@anonym_autor Môžeš zadať aj 100 diskusií s rovnakou otázkou, ale z 3 fotiek sa nedá zistiť, či ide o originál alebo fake. Falšovatelia si dajú veľkú námahu, aby ich napodobenina vyzerala čo najviac, ako originál.
Musela by si mať jeden originálny výrobok a s ním porovnať ten tvoj. Potom by si mohla odhaliť, či je to napodobenina. A najmä - ak nemôžeš tovar rozbaliť. Vonkajšie znaky sú úplne rovnaké, rozdiely sú až v detailoch po rozbalení. Ak chceš originál, tak si ho zakúp v značkovej parfumérii, budeš mať istotu. Ak to chceš kúpiť na inzerát, je tam viac, než 50% pravdepodobnosť, že to bude napodobenina, nech by bola cena akákoľvek. Veď kto by predával originál parfém, keď si ho už raz kúpil alebo ho dostal.
Pozri toto video, kde porovnávajú originál s napodobeninou. Jedine podľa veľmi jemných detailov by si ich rozpoznala.
Keby si to mohla rozbaliť, tak takým hlavným vodítkom by mohla byť tá modrá nálepka na spodku flakónu, kde musí byť rovnaké číslo, ako na obale. Ak je farba nálepky iná, alebo číslo na flakóne je iné, ako na obale, tak to zaručene nie je originál.
@chrobak7 Chápem, že z fotiek sa to nedá určiť na 100 %, ale preto som sem tu otázku dala.Len som chcela vedieť názory, rady. Nečakám zázraky ani laboratórnu analýzu len rady od ľudí, ktorí sa v tom vyznajú. Kto chce pomôcť, super. Kto nie, nemusí to riešiť.
Veď kúpila si si to v obchode alebo dostala? To otvor, ovoňaj a uvidíš.
@pasomnica Ešte som ho nekúpila práve preto sa pýtam vopred aby som nekúpila mačku vo vreci. Keby som ho už mala doma, samozrejme že ho otvorím a ovoňám. Ale teraz chcem len vedieť, či sa to podľa fotiek oplatí risknúť.
Fake 👌
Keby si to mohla rozbaliť, tak takým hlavným vodítkom by mohla byť tá modrá nálepka na spodku flakónu, kde musí byť rovnaké číslo, ako na obale. Ak je farba nálepky iná, alebo číslo na flakóne je iné, ako na obale, tak to zaručene nie je originál.
@chrobak7 za mňa tá krabička nešla ani omylom okolo originálu.. Aspoň ja som sa ešte s tak,, lacnou,, krabičku pri origináli nestretla 🤔
Kup si to normalne v obchode, mas po probleme. Nikto nebude predavat este zabaleny original za nizku cenu
@anonym_autor Dátum výroby: august 2024
Stále platí: 25 mesiacov
Platnosť do: august 2027
Pozri cez appku beauty calculator
@anonym_cc429c ved ja som ju ani nekúpila rozumiete? Jak ju mam rozbaliť prosím vás.
@anonym_autor rozbaluje sa to tak,ze najskor treba strhnut tu foliu lesklu...
@pasomnica Ešte som ho nekúpila práve preto sa pýtam vopred aby som nekúpila mačku vo vreci. Keby som ho už mala doma, samozrejme že ho otvorím a ovoňám. Ale teraz chcem len vedieť, či sa to podľa fotiek oplatí risknúť.
@anonym_autor vsak a kolko zanho chce? Ja som kupoval manzelke par rokov dozadu za 90 eur

uz to tu bolo, nedostala si vhodnu odpoved?
Ak si to kupila v obchode, je to original. Ak si to dostala podozrivo lacno, bude to fejk.