icon

Farba na vlasy špiní vankúš. Ako to vyriešiť?

Včera o 06:00

Farbená som bola pred vyše týždňom a vlasy som si odvtedy umyla už niekoľkokrát, ale na svetlej obliečke mám každé ráno tmavé fľaky. Kaderníčka tvrdí, že pri sýtej farbe je to normálne. Ako dlho môže farba ešte púšťať?

anonym_90c25d
Včera o 06:12

@anonym_autor ja mám tmavé vlasy a farbím pravidelne, obliečky mám vždy len biele ale farbu som si na nich ešte nenašla. Nechodíš spať s mokrou hlavou? Keď si si umývala vlasy, nešla ešte špinavá voda - zle vymyta farba, alebo sa ti veľmi nemastia vlasy?

autor
Včera o 06:14
@anonym_90c25d

@anonym_autor ja mám tmavé vlasy a farbím pravidelne, obliečky mám vždy len biele ale farbu som si na nich ešte nenašla. Nechodíš spať s mokrou hlavou? Keď si si umývala vlasy, nešla ešte špinavá voda - zle vymyta farba, alebo sa ti veľmi nemastia vlasy?

@anonym_90c25d Nie, spať idem vždy so suchými vlasmi. Pri umývaní už voda nebola výrazne zafarbená a vlasy sa mi nemastia nejako viac než bežne.

hytal
Včera o 06:16

Nepotia sa ti v noci vlasy? Vtedy farba necháva stopy na vankúši.

autor
Včera o 06:18
@hytal

Nepotia sa ti v noci vlasy? Vtedy farba necháva stopy na vankúši.

@hytal Je možné, že sa mi hlava v noci trochu spotí, hlavne teraz v teple. Vlasy sú ale pred spaním suché.

mimaapeto
Včera o 06:33

ja som mala takýto problém s farbami z drogérie, ako som začala chodiť do kaderníctva a farbí ma z ich farbami nemám vôbec takýto problém a tiež mám tmavé vlasy...

biba_18
Včera o 07:46

tak jediné riešenie je dávať na vankúš uterák ktorý môžeš oželieť ...

bielasovicka
Včera o 09:33

Skus vymeniť za inú značku.