Farbenie vlasov na čiernu doma
Zdravím ! ;)
Mám otázočku.. pred pár týždňami som sa pokúsila o tmavočervenú na mojich vlasoch. Bolo to poprvý krát čo som si ich farbila.
Úprimne, farba nevyzerá ako by som si predstavovala.. korienky a končeky na červeno chytilo, no ten "stred" síce je do červena no je viac hnedý než by som si predstavovala. Moja prirodzená farba je hnedá.
Rozmýšľam aktuálne nad čiernou. Chytila by aj bez odfarbovania aktuálnych vlasov? Máte s tým niektorá skúsenosť? Najradšej by som skúsila doma.. lebo 80€ za vlasy.. no neviem.
P.S. Veľmi by mi určite pomohli aj nejaké tipy na domáce farbenie.
Za odpovede vopred ďakujem.
@lilushka12 chytiť ti to chytí, ale ak nenafarb8s dobre, tak pri čiernej farbe budeš ešte viac flakata...ale da sa to...ja som si roky doma farbila na čierno vlasy dlhé po pas
@lilushka12 chytiť ti to chytí, ale ak nenafarb8s dobre, tak pri čiernej farbe budeš ešte viac flakata...ale da sa to...ja som si roky doma farbila na čierno vlasy dlhé po pas
@rachel36a môžem poprosiť nejaké rady ohľadom farbenia ??
@rachel36a môžem poprosiť nejaké rady ohľadom farbenia ??
@lilushka12 nič extra...rozmiesas farbu....nanášať od korienkov...ked menis farbu vlasov, tak nanes po celej dĺžke každy prameň, rozces hrebeňom, nechaj pôsobiť...ja po cca 20 minútach trochu navlhcim a zapenim celú hlavu, a nechám znovu posobit...opláchneme, umyjeme, dam balzam
Zafarbíš to na čiernu bez problémov, len si to dobre premysli lebo potom dostať čiernu farbu z vlasov je už naozaj veľký problém. Nechceš si radšej odstrániť tú červenú odstranovačom farby?
Chytit ti to chyti, ak mas dlhsie vlasy, kup si 2 krabicky aby si mala dost farby a nemala to flakate
jasné kúp viac krabičiek ak by bolo treba.Tiež doma farbím pravidelne na čierno a vlasy po zadok.No ale volakedy ešte na strednej som bola blondínka a zo dňa deň mi preplo že chcem čiernu hrivu tak som nakúpila farbu a na druhý deň som už bola v škole čiernovláska 😁 odvtedy som nemenila.Tak to teda bol šok a odvaha zo dňa deň toto doma nafarbiť ale nelutujem
Zafarbíš to na čiernu bez problémov, len si to dobre premysli lebo potom dostať čiernu farbu z vlasov je už naozaj veľký problém. Nechceš si radšej odstrániť tú červenú odstranovačom farby?
@viktoriaandrascik myslis že budem mať lepší výsledok?
@viktoriaandrascik myslis že budem mať lepší výsledok?
@lilushka12 no dostaneš sa na svoju pôvodnú farbu

Hej kúp si ale tmavo hnedú farbu